Jak rozdělit DVD na několik CD?

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jak rozdělit DVD na několik CD?

Příspěvek od HADES »

Procházel jsem sekci, ale nenarazil jsem na to, pokud jsem slepý, tak to mázni Bathory.

Ale k otázce: Vzhledem k tomu, že nemám DVD mechaniku (asi sem sto let za opicema), tak si jaksi nemůžu zkopírovat datová DVD do kompu. Existuje nějaký program, nebo postup, jak z datového dvd udělat několik CD? Nemám na mysli rozdělení souboru z DVD na několk 700MB souborů a jejich následné vypálení. Když mám třeba na DVD nějakou obsáhlejší aplikaci a chci to rozdělit na několik CD tak, aby si při instalaci postupně vyžádal všechny CD média. Snad jste mě pochopili :)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Můj názor je že ne, jelikož by sis musel pohrát s instalátorem, protože jak jinak by věděl že misto 1DVD si má říkat třeba o 4 CD.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Kebyze to chces na 700 Mb, to ano, ale tak ako chces ty, to ne
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ano, tak tohle nejde.
Jedině přes ten instalátor, protože všechny DVD hry jsou pouze převedené z CD.
Jinak jestli máš alespoň DVD-ROM nebo COMBO, tak si z toho udělej image a nech ho na hdd, kde ho pak spustíš přes virtuálku.
Podobná věc se řešila zde: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21678
Bathory
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

O.K. Ale on nechce si rozdelit dvd na image, ale aby sa mu to pri instalacke pytalo postupne na vsetky cd, ako napriklad vo fife,nhl,nfs....
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Já vím :) , proto jsem psal, že to takhle nejde, pouze přes úpravu instalátoru.
Když ale není jiná možnost a má čtečku DVD, může ho uložit jako jeden velký image a hrát přes virtuálku.

Podobné téma: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 81#6591381
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“