Prosím, kdo ví, jaký je zásadní rozdíl mezi Suse Linux Enterprise za cca 28 000 Kč a tou obyčejnou verzí na 2500? Na tu první je technická podpora na rok, na tu druhou jen 30 dní. Ta první má všechno vylepšený, vymakanější vzdálenou správu, to mi všechno jasný, ale já potřebuju v podnikový síti dát Linux server a potřebuju aby mi z něj mohlo zároveň číst ze sdílené složky aspoň 25 kompů. Myslel jsem, že použiju Winxp professional, ale ty jsou jenom do 10 kompů. A když už vyhodím za ten Linux 2500 tak se bojím, abych takový jobovky nenacházel i u linuxu
pomozte lidi
SUSE 9.2
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
Re: SUSE 9.2
Enterprise ma jinou skladbu softwaru, budou tam spise serverove veci. Ovsem, podle mych zkusenosti je starsi, pokud jde o pouzite verze programu. Vzdalena sprava je u kazdeho linuxu stejna - mas ssh a vic nepotrebujesMiroslav píše:Prosím, kdo ví, jaký je zásadní rozdíl mezi Suse Linux Enterprise za cca 28 000 Kč a tou obyčejnou verzí na 2500?
A když už vyhodím za ten Linux 2500 tak se bojím, abych takový jobovky nenacházel i u linuxu
Neni duvodu kupovat placeny linux, pokud nutne nepotrebujes podporu. I kdyz, pro firmu je tisteny manual za ty penize ospravedlnitelny.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid