Sestava : MSI KT 880 socket A
AMD Barton 2600+ BOX
512 DDR 400 A-Data
MSI FX 5500 128MB
Nejaka combo mechanika
Zdroj 300W SUN PRO?
WD 80GB
Kompl se porad restartuje:pri nabehu vindows, po nabehu windows, pri otevreni nejakeho okna a z toho jede uplne v pohode projdou tam vsechny testy (3D Mark 03, CPU stability test, memtest, gamesy tam jedou) a kdyz dam restart, tak se treba dvakrat resetne a az pak najedou Wokna. Zroj jsem menil, zvysoval jsem napajeni CPU, RAM, GPU. Ramky jsem hodil na 333 a nejhorsi casovani.. Jeste zkusim novy bios... Nevite cim to muze byt????????
Neustálý reset PLS. HELP!!!
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- f3Rd@
- Začátečník
Neustálý reset PLS. HELP!!!
CPU: AMD AMD FX-8350, Deska: ASRock Fatal1ty 990FX Professional , RAM Corsair 16GB KIT DDR3, grafika: Sapphire 290 Trix, Zdroj: Zdroj Seasonic 1kW
- ringo
- Nováček
A ten PC to dělá od začátku, anebo až po nějakém tvém zásahu?
Nedávno se kolegovi stávalo skoro to samý, byl to Radeon 9200 vs. nForce2.
Pokud máš přístup k jinému PC s AMD, tak je nejjednodušší v něm vyzkoušet jednotlivé komponenty.
Začni procesorem, potom pamětí, potom GK a ostatní. Pokud Vše poběží, tak dej do svojí desky komponenty z druhého PC.
Pokud ani to nic nevyřeší, tak už jen oprátku a vyrazit k lesu...
Nedávno se kolegovi stávalo skoro to samý, byl to Radeon 9200 vs. nForce2.
Pokud máš přístup k jinému PC s AMD, tak je nejjednodušší v něm vyzkoušet jednotlivé komponenty.
Začni procesorem, potom pamětí, potom GK a ostatní. Pokud Vše poběží, tak dej do svojí desky komponenty z druhého PC.
Pokud ani to nic nevyřeší, tak už jen oprátku a vyrazit k lesu...
- f3Rd@
- Začátečník
Dela to od zacatku. - prej. PC neni moje, takze na 100% ti nevim. Uz jsem povymenoval vsechno dokonce i IDE kabely. Myslim, ze CPU to delat nebude zbyva HDD nebo deska. Ale videl bych to na desku. Zajimave je, ze po instalaci novych oken v poho a kdyz jsem nainstaloval PC Alert III, tak pri jeho spousteni se to reslo => kompl uz nikdy nenabehl do woken. Kdyz jsem ho smazal, tak zas pohoda. Ale otazka je, jestli to neudela i nejaka jina aplikace...
CPU: AMD AMD FX-8350, Deska: ASRock Fatal1ty 990FX Professional , RAM Corsair 16GB KIT DDR3, grafika: Sapphire 290 Trix, Zdroj: Zdroj Seasonic 1kW