zvyšování napětí na ramkách??!!
Moderátor: Eddward
- Zerox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zvyšování napětí na ramkách??!!
Mam dotaz,přednim než jsem vyměnil desku(původní byla Foxxconn, teď mam Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G i865PE), tak v biosu mohl nastavovat hodnoty pro ramky(512MB DDR400 Buffalo CL2.5 8-4-4). Nastavit šlo 2.5-6-3-3 a fungovalo to dobře, ale s toudle novou deskou je nastaveno "by SPD"(takže tovární nastavení) a měni t to nejde, můžu pouze zvyšovat napětí. A dotaz zní: vydrží to ramky?? a jestli jo, tak o kolik se zvýší teplota?? a hlavně jestli se zvýší výkon. díky.
Naposledy upravil(a) Zerox dne čtv 2. pro 2004, 14:35, celkem upraveno 1 x.
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli je nechceš přetaktovávat, tak je ti zvyšování napětí k ničemu. To se většinou provádí po přetaktování nad normální takty pro zvýšení stability
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Zerox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co to meleš ?Zerox píše:taktovat asi určitě nemůžu, protože mam disk přes SATA.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Zerox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
já reaguju na odpověd HADESe, kterej mi napsal že bez zvyšování frekvence to nemá cenu ... a jinak nastavit to tam fakt nikde nejde, jestli mi nevěšíš, tak se koukna na http://www.gigabyte.cz/Motherboard/Prod ... 0Pro-G.htm a přečti si manualTomV píše:Co to meleš ?Zerox píše:taktovat asi určitě nemůžu, protože mam disk přes SATA.Disk na SATA na to nemá vliv, jelikož máš desku s čipsetem i865PE a ten má AGP/PCI lock. A neříkej mi, že deska s 865kou od Gigabyte neumí měnit nastavení paměti, tomu prostě nevěřím...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý