Mobile Rack(???)

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
zzz4
Nováček
Nováček

Mobile Rack(???)

Příspěvek od zzz4 »

Zdravim...mohol by mi prosim niektko poradit?V mojom mobil racku (sufliku na hardisk) je maly ventilator ktory zrejme chladi.Je ale velmi hlucny,tak by som chcel vediet ci sa da nejako vymenit za tichy alebo ci ho mozem rovno odtial odstranit...(mam v nom stale hardisk,ktory pouzivam)...vdaka
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já jsem ho odpojil... mám v šuplíku nechvalně známou Barracudu a není problém, tohohle bych se nebál. jestli nemáš nějakej "lepší" rack, stejně tam ten větráček je jen pro parádu :sigh:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Jesli je to obyč šuplík typu vipower, tak ten větrák vklidu odpoj, stejně je tam nanic.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Ja som ho od tial vyhodil a vyrezal som do vrchnej casti diery ako na predu, a chladi to lepsie nez s tym vetrakom :roll:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

zainvestujte a kupte si kvalitní hliníkové šuplíky, jsou tam docela slušný ventilátory
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“