Water-block na X800...
Moderátor: morke
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Water-block na X800...
Kompletni Stavim vodnika a resim takovej docela velkej problem. Mam X800vku a chtel bych na ni vyrobit (koupit) nejakej hezkej waterblock, ale nejak nevim jak na to - myslim chlazeni core/pameti. Za to co se prodava nehodlam vysolit 70EUR a nejak sem nikde nenasel inspiraci, Zkuste poradit...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Re: Water-block na X800...
Pokud vim tak na to zadny "home" blok tady u nas zatim nekdo nedela, takze jedine se inspirovat tema zahranicnima. Nicmene nevim jak u tvoji X800, ale u te moji nema chlazeni RAM vubec zadny vliv na OC, at mam pameti bez psasivu nebo s ofukovanyma pasivema, tak je to uplne jedno. Ty DDR3 mi hrejou mnohem meme nez obyc DDRmina píše:Kompletni Stavim vodnika a resim takovej docela velkej problem. Mam X800vku a chtel bych na ni vyrobit (koupit) nejakej hezkej waterblock, ale nejak nevim jak na to - myslim chlazeni core/pameti. Za to co se prodava nehodlam vysolit 70EUR a nejak sem nikde nenasel inspiraci, Zkuste poradit...
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, ja to chtel spis jako takovou machrovinku, ale vypada to, ze kdybych se mel inspirovat treba od innovateku, tak ta vyroba bude stejne strasne draha. Kdyby ten parchant alespon nemel pameti z obou stran...
Jinak ohledne toho taktovani - ja zadny pasivy nemam a do zadnejch se mi investovat nechce, kdyz uz delam vodnika, takze asi dam na tebe a proste vyjdu s WB od treba od ertyho...
Jinak ohledne toho taktovani - ja zadny pasivy nemam a do zadnejch se mi investovat nechce, kdyz uz delam vodnika, takze asi dam na tebe a proste vyjdu s WB od treba od ertyho...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate