Rome: Total War
Moderátor: Baneshee
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- C@esar
- Začátečník

no neviem... sice RTW momentalne nehram, ale tu cestinu by som pre istotu chcel mat... nema niekto nejaky alternativny link? 
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- Zarathustra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to tam napsaný, že tam ta čeština bude jen 3 dny 
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
- Banana
- Začátečník

-
když už nejede tak to zkuste tady (bude to tam tak dlouho dokud bude potřeba):
http://trt.webzdarma.cz/
http://trt.webzdarma.cz/
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem odtamtud stahoval a OK.C@esar píše:ten link je nefunkcny, aspon u mnaBanana píše:link na cestinu:
http://rometotalwar.phorum.cz/viewtopic ... 618bfdb9fd
kdyztak ju mam ale jeste sem ju netestoval ...
- C@esar
- Začátečník

hmm...Martin Veselý píše:Teď jsem odtamtud stahoval a OK.
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- hippygamer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v tom az po usi... super super super
Ale mam drobny problem..... neumim presouvat jednotky ve formaci jakou chci... tzn. vojaci se mi postavi bokem k nepriteli (třeba)
.... vim, ze kdyz stisknu mezernik (pouzivam default nastaveni klaves) tak se mi zobrazi jak se jednotky postavi... jednou uz se mi jednotka podarila pootocit, ale nevim jak ... please help
Dale by me zajimalo, jestli pouzivate tvrze.....???
Jinak precvicovani jednotek (+ zaroven se doplneni do plnyho stavu) - pokud je precvicim ztraci se exp.? A zjistil jsem ze doplneni jednotek funguje pouze lidskych bojovniku... na balisty a scorpiony se to nevztahuje
, skoda....
Hodne pouzivam bojovy psy na lehkou pechotu... zadrhelem je, ze jakmile je jednou poslu, tak uz s nima nic neudelam....
Jestli jsem dobre pochopil, tak pro "zrozeni" noveho guvernera staci vzit obycejny jednotky bez velitele, vyhrat s nima bitvu a ziskam novyho?? Zatim jednotky bez veleni pouzivam pouze k presunu mezi mesty...
Jo a stalo se mi, ze jsem mel mesto bez guvernera, prisli manici, mesto mi obsadili a moje jednotky bez boje vykopli.... to je ta hra az tak realna, ze bez velitele mam ve meste bandu tupcu??
Uz jsem tak zblbej, ze zacinam vazne uvazovat o investovani 1500,- Kc a hrani po Netu (coz se mi jeste nestalo
)... ono to "demo" neni ono
.... zkousel uz nekdo hrat po Netu??!! predstavuju si to dost ostre... preci jenom clovek je clovek...
A na zaver: super super super hra
Ach jo musim jit spat.... ale zitra ...
P.S.: Fakt je v pokrocile fazi hry tolik jednotek??? Jak je to možný? viz http://rometotalwar.bonusweb.cz/galerie.html
Ale mam drobny problem..... neumim presouvat jednotky ve formaci jakou chci... tzn. vojaci se mi postavi bokem k nepriteli (třeba)
Dale by me zajimalo, jestli pouzivate tvrze.....???
Jinak precvicovani jednotek (+ zaroven se doplneni do plnyho stavu) - pokud je precvicim ztraci se exp.? A zjistil jsem ze doplneni jednotek funguje pouze lidskych bojovniku... na balisty a scorpiony se to nevztahuje
Hodne pouzivam bojovy psy na lehkou pechotu... zadrhelem je, ze jakmile je jednou poslu, tak uz s nima nic neudelam....
Jestli jsem dobre pochopil, tak pro "zrozeni" noveho guvernera staci vzit obycejny jednotky bez velitele, vyhrat s nima bitvu a ziskam novyho?? Zatim jednotky bez veleni pouzivam pouze k presunu mezi mesty...
Jo a stalo se mi, ze jsem mel mesto bez guvernera, prisli manici, mesto mi obsadili a moje jednotky bez boje vykopli.... to je ta hra az tak realna, ze bez velitele mam ve meste bandu tupcu??
Uz jsem tak zblbej, ze zacinam vazne uvazovat o investovani 1500,- Kc a hrani po Netu (coz se mi jeste nestalo
A na zaver: super super super hra
Ach jo musim jit spat.... ale zitra ...
P.S.: Fakt je v pokrocile fazi hry tolik jednotek??? Jak je to možný? viz http://rometotalwar.bonusweb.cz/galerie.html
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
proc by nebylo,ja zatim zazil bitku se 3 plnejma armadama skoro 3000 muzu,ale jednotky postupne dobihaj na bojiste,vsechny se tam "nevejdou".I tak to byly jatka 
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
- zombux
- Odborník PCT

- Banana
- Začátečník

-
ne tvrze jsou na nic, ale rozhledny jsou fakt důležitý (na kopci!)
precvicovani jednotek --- neztrácí (ale ted si nejsem na 100% jistej)
balisty nepoužívám, jsou nanic, lepší je mobilnější jednotka
bojový psi jsou taky na nic, lepší je mobilnější jednotka
*pro "zrozeni" noveho guvernera* --- ne ja treba nechavam vsechny guvernery ve mestech ale ze by mi nejak pribejvali druzí z bitev se rict neda...(ikdyz na nejake delsi tazeni, nebo dulezitou bitvu sebou vemu generala)
*mesto bez guvernera*--- to bylo tim ze kazde mesto se da vyhladovet, tak te asi vyhladoveli, ikdyz pak nechapu jaktoze to tvoji vojaci prezili
ty jednotky se daj nastavit pri spusteni hry v menu - nastaveni - grafika - velikost armady - small/normal/huge
precvicovani jednotek --- neztrácí (ale ted si nejsem na 100% jistej)
balisty nepoužívám, jsou nanic, lepší je mobilnější jednotka
bojový psi jsou taky na nic, lepší je mobilnější jednotka
*pro "zrozeni" noveho guvernera* --- ne ja treba nechavam vsechny guvernery ve mestech ale ze by mi nejak pribejvali druzí z bitev se rict neda...(ikdyz na nejake delsi tazeni, nebo dulezitou bitvu sebou vemu generala)
*mesto bez guvernera*--- to bylo tim ze kazde mesto se da vyhladovet, tak te asi vyhladoveli, ikdyz pak nechapu jaktoze to tvoji vojaci prezili
ty jednotky se daj nastavit pri spusteni hry v menu - nastaveni - grafika - velikost armady - small/normal/huge
- sir.morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak to myslis?? Velikost armady jako velikost tech praporů nebo jak??? Hraju treba za Bruta a muj prapor muze mit max. 80 valečníkůBanana píše: ty jednotky se daj nastavit pri spusteni hry v menu - nastaveni - grafika - velikost armady - small/normal/huge
- zombux
- Odborník PCT

jo velikost jednotek se dá nastavit v menu tak jak píše Banana. ale má to jeden háček, docela nedomyšlenost. můžeš mít armády nastavený jak chceš, ale ve městě je pořád stejně lidí, takže koupě velký armády vytáhne z města více lidí, tohle mohli domysletsir.morpheus píše:Jak to myslis?? Velikost armady jako velikost tech praporů nebo jak??? Hraju treba za Bruta a muj prapor muze mit max. 80 valečníkůBanana píše: ty jednotky se daj nastavit pri spusteni hry v menu - nastaveni - grafika - velikost armady - small/normal/huge. Kamoš muže mít třeba 160
. Čím to je dané??
Celkem mě to štve!
jinak v každým typu jednotek je různě omezenej počet jednotek
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Fofrer
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A uz je to tady zase 
//edit: Zombux chtel rict, ze si moc preje, aby tam bylo cisarstvi
//edit: Zombux chtel rict, ze si moc preje, aby tam bylo cisarstvi
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Ali Hasan
- Začátečník

existuje soundtrack k tejto hre ? alebo da sa nejak ta muzika vyextrahovat ? celkom by som to rad pocuval pri mojich relaxaciach s AoE...
If you can´t make it good, make it look good...
Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Tak jsem to vcera taky nainstaloval a mam par dotazu.
Jak je to vlastne s tim oblehanim ?
To kdyz je necham par tahu vyhladovet tak je pak mesto bez boje moje ?
Jake to ma vyhody/nevyhody ?
Doplnuji se nejak jednotky po boji ?
Formace ma treba 160ks a po boji jich zustane jen 120, da se to ve meste zase doplnit ?
Je lepsi dobyta mesta vyhladit a ziskat nejakou vatu nebo si ho jen podridit ? Nebudou mi ty lidi v pripade vyhlazeni chybet a v pripade podrizeni zase delat problemy ?
Formace ma treba 160ks a po boji jich zustane jen 120, da se to ve meste zase doplnit ?
Je lepsi dobyta mesta vyhladit a ziskat nejakou vatu nebo si ho jen podridit ? Nebudou mi ty lidi v pripade vyhlazeni chybet a v pripade podrizeni zase delat problemy ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- zombux
- Odborník PCT

obléhání - jo, při obléhání je uvedeno za jak dlouho se město bez boje vzdá. ale to se stane málokdy, většinou počítač v posledním kole obléhání zaútočíJiri Drak píše:Tak jsem to vcera taky nainstaloval a mam par dotazu.
výhody/nevýhody nejsou žádný, nebo jak jsi to myslel
jednotky po boji můžeš doplnit, když vlezeš do města kde se dá danej typ jednotky stavět, a automaticky se ti nabídne oprava (v menu kde se vyrábí).
poslední dotaz je složitější. já když dobývám město, při dobytí probleskne na chvilku pod následným dialogem stav města, když je červenej, dám zotročit, když dobrej tak obsadit. velký města se obtížně řídí, často se stane že prostě máš pořád nepokoje, tak je nejlepší dát maximální daně, vylézt z města, nechat ho vzbouřit, pak oblehnout a vyvraždit - u takovýho města pak populace hodně rychle dosáhne původního stavu a jsou z toho prachy. vyšší loajalita se dosáhne budováním chrámů nebo podobných staveb a je třeba koukat jakej je ve městě guvernér, jeho vlastnosti můžou dost ovlivňovat morálku lidí. taky jsem si všiml, že když dobudeš město nějaký frakce která ještě existuje, tak jsou lidi nepokojnější a mají tendenci se víc bouřit. na netu (www.totalrome.com) existuje "patch" (rozuměj cheat) kterej trochu sníží bouření lidí, ale netestoval jsem to.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Nevyhodou oblehani tedy je jestli to dobre chapu, ze ti nekolik tahu stoji bez vyuziti ty oblehaci jednotky a ze jim nekdo muze prijit na pomoc. Jinak musi z toho mesta dobrovolne vylezt ven nebo tam pojdou hlady, Ok ?
Cheaty nee, ja si s nima nejak poradim, krve neni nikdy dost
Cheaty nee, ja si s nima nejak poradim, krve neni nikdy dost
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56