pavel.minarik píše:ta druhá je Matrix řada, ta první Dragon série, myslím, že se trochu liší, každopádně ten Matrix se mi jeví hezčí, osobně mám doma Dragona BigTower
Digitaldoom píše:no jo značka je velmi kvalitní a cena tomu odpovídá..... ty do ní asi hrabat nebudeš , co???
jinak ta druhá je mooc hezká...
Náke ty upravy na ni eště hodím
A proč né ja ??????
jéjé no asi niz závažnýho jako vrtání, vyřezávání odřezávání.... jestli jo tak to je doost srahá záležitost...srdce ... by mi krvácelo a apak hliník to je potvora....
jéjé no asi niz závažnýho jako vrtání, vyřezávání odřezávání.... jestli jo tak to je doost srahá záležitost...srdce ... by mi krvácelo a apak hliník to je potvora....
Neboj žádný BRUTUS jen náký chlazení + náký světýlka a nahoru plexi
pavel.minarik píše:ta druhá je Matrix řada, ta první Dragon série, myslím, že se trochu liší, každopádně ten Matrix se mi jeví hezčí, osobně mám doma Dragona BigTower
jinak Chieftec RULEZZ
Takže jít do toho
Přesně tak. Mám doma Dragona Middle... Je to jedna z nejpromakanějších beden...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jouffan píše:chieftek je proflaknutej:) ma ho kazdej a ma plastikovy vratka... (bleee) koukni na www.caseking.de .... k!ller ti to priveze:)
každej ne já mám například tohle :
teda už to naštěstí vypadá úplně jinak (plexi nahoře a bočnice, černý, v předu vyřezáno... a ve vnitž taky poopraveno
ale opravdu každej na skříň za 3000,- nemá
no taky aopena ale 600ku, super zdroj kam se hrabe chieftek co?;)
jedinej problem mam v tom ze sem si ho nechal nastikat na cerno ten lakyrnik to posral, nater je hnus, fleky, plasty sou zmolkovaty a drolej se. Kejs je sice super ale pri pohledu na nej zacnu zurit... tak si kupuju http://3rsystem.co.kr/english/products/ ... idx_num=29
...
tena aopen je ale skvelej.... bohuzel sem si ho takhle nechal posrat:(
Digitaldoom píše:no tohle neni ani Aopen je to Eurocase řada 6jánevimkolik Aopen by se mi ale už líbil víc....
nevim proc sem si myslel ze je to aopen.... nejaky zahadny dojem?
no budu se zbavovat tohotdle bez zdroje http://www.levi.cz/clanek.php?kod=DBD2501
je to lakovany na cerno, barva nijak super nedrzi:( ale pro profitunera jako ty by to mozna bylo zajimavy