Zatížitelnost regulovaných výstupů na MB

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zatížitelnost regulovaných výstupů na MB

Příspěvek od TomV »

Má někdo zkušenosti se zatížitelností PWM regulovaných FAN výstupů na desce ? Chtěl bych připojit dvě klasický osmdesátky na výstup NB_FAN (northbridge) na Abitu IS7-E, jen se bojím, abych neodvařil výkonový tranzistor. Je fakt, že v režimu regulace je to minimálně, většinu času větráky (resp. větrák - zatím tam mám jeden) stojí. A na tenhle výstup je chci proto, že umí regulovat od 0 do 100% plynule, zatímco výstup CPU umí jenom 50 - 100%... Ď.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

urcite to vydrzi (to vydrzi vsechno) :)
se koukni co tam je za tranzistor a poznas co se tam da pripojit :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dr Meduza píše:urcite to vydrzi (to vydrzi vsechno) :)
se koukni co tam je za tranzistor a poznas co se tam da pripojit :wink:
To bych se kouknul hned, nicméně na plně osazený desce se to blbě hledá... :-)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

mohl bych se ti podívat...ale mam starší revizi IS7 s lehounce jiným lay-outem některých součástek, než všechny ostatní IS7, tak je možný, že u tebe už budou jiný...navíc nevim čim to, ale já můžu regulovat oba plynule 0-100% :P
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Já tam zapojil 2 ac 80 TC pro, a nic, ale jednou se mi zkratl drátek zapojenej v velkém Molexu a jedna ,,zásuvka´´ mi už nefunguje, ani necheckuje otáčky.Řekl bych že je to normální odnož ze zdroje takže by neměl být problém, je akorát vedena v ATX
Francois the big
Nováček
Nováček

epox RDA3+

Příspěvek od Francois the big »

Já mám Epoxa RDA3+. Dělal sem si regulační panel na větráky (celkem 4). Deska vůbec neumí regulovat napětí=otáčky větráku, + větráku je přímo spojené s 12V na konektorech HDD... Sprostáci.. čekal bych trochu lepčí vymoženosti.
el_Barto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el_Barto »

no dle mych zkusenosti temer zadna deska neprezije Thermaltake SMART FAN II, takze bych to s tou zatizitelnosti zase tak dobre nevidel..... radeji uz to zapojuji primo do zdroje, jen sledovani otacek do desky.....
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“