Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ASGARD
Nováček
Nováček

half2-zásek

Příspěvek od ASGARD »

stejný... zkoušel jsem 3 autosejvy a ten cizák je furt jak idiot!!!!
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: half2-zásek

Příspěvek od palda »

ASGARD píše:stejný... zkoušel jsem 3 autosejvy a ten cizák je furt jak idiot!!!!
jeste jedna vec... mas zapnute titulky?
ASGARD
Nováček
Nováček

Příspěvek od ASGARD »

to i to
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

ASGARD píše:to i to
tak je zkus vypnout, nekolika lidem to pomohlo
Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spider_tS »

Dny, ve kterých začal Half-Life 2 působit mezi hráči, lze od té doby označit za dny, KDY PROSTÝ RADIÁTOR ZCELA ZMNĚNIL SVŮJ STRATEGICKÝ VÝZNAM!
-=: 23 :=-
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pri problemu se "zaseknutou" postavou muze pomoci odmazani souboru autoexec.cfg (vice info ve vedlejsim threadu), pokud se postava (at uz alyx pred vytahem nebo cizak) zase rozpohybuje, staci zasavovat a autoexec.cfg vratit zpatky...

Nebo ho necham smaznutej a doplnovat Ai_disabled 0 ručne po startu levelu (pokud je to nutný)...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Milos P.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milos P. »

palda píše:
Butcherson píše: Vyzkousel sem jich uz hodne..ale z tema novyma co by to mely zpristuonit hned to nevali.No muzu zkusit nahodit ty 66.81
ty bych tam dal a pak skusil ten parametr do toho zastupce
-dxlevel90
Kedze mam tiez fx 5900, tak mi nedalo skusit ten dxlevel 90, :roll: no nakoniec mi ten dx 9.0 vhre mi zaplo , :? bo som prekvapeny az do chvile ked som zistil ze mi nezobrazuje vodu tak asi tak sa sprava u mna dx 9.0.Neva aj tak je parba. :twisted: :P
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

kdyz jsem to zapl, tak se mi taky nezobrazovala voda... staci zmenit nastaveni ve video, dat apply pak restrartovat hru a znova nastavit hodnoty na puvodni... pak to jde... mel sem to stejne... voda tam jakoby "je" ale je naprosto pruhledna a veci v ni jsou podivne rozmazane.... ale nekdy mi to proste naskocilo
Milos P.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milos P. »

palda píše:kdyz jsem to zapl, tak se mi taky nezobrazovala voda... staci zmenit nastaveni ve video, dat apply pak restrartovat hru a znova nastavit hodnoty na puvodni... pak to jde... mel sem to stejne... voda tam jakoby "je" ale je naprosto pruhledna a veci v ni jsou podivne rozmazane.... ale nekdy mi to proste naskocilo
no cau :( nejak ked si tie nastavenia zmenim (vse high) a restartujem hru tak su tam tie povodne nastavenia, proste mi ich neulozi a voda je znova priehladna, :?
co teraz??
Milos P.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milos P. »

no ked plavam v tej priehladnej vode tak sa mi trochu vykresluje a je videt tie odrazy na cca 4metre, tak toto dokaze nasrat 8)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

jaryn píše:Taky mám GFX5900XT a taky mám problém s DX9. Na netu jsem našel tohle:

-dxlevel [version]: Using this command allows you to force Half Life into only using the specified DirectX version for shaders. For example, use -dxlevel 70 to force Hardware DirectX7.0 level support for shaders. This means a reduction in image quality but an increase in performance. Other values include -dxlevel 80 -dxlevel 81 and -dxlevel90. Note that this only works if you choose a DirectX version which is lower than the current one supported by your graphics card. See the Hardware DirectX Version option under the In-Game settings for more details.
V konzoli HL2:

Kód: Vybrat vše

mat_dxlevel 90
:roll:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

A je to tady Oficialne je tady HL2 multiplayer Deatmach.
Zdroj: halflife2.net
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

DIVAD píše:
frost.silenec píše:pravidla jsou od toho aby se porusovali ne?
NESOUHLASIM
já taky pravidla jsou tady od toho abz to tady nebylo jak všude jinde v republice :) Tam na to máme zákony...a zákony jsou tady od toho aby se dodržovaly ale aby se táké obcházeli či využívaly ve svůj prospěch a tak se hledaly díry které by se pak mohly záplatovat :);)

No ale zpět k tématu : HL2 tak co kdo ho už hraje po 2??? přiznám se že mě se do toho nijka zvlášť nechce.... :( no nechytl mě natolik jako HL1 kterej sem hrál 10 po sobě :);)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

me se hra zda ruznorodejsi oproti HL1.... dohral jsem to 7x
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

ja to ksakru na svojem šrotu PC nerozjel
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

frost.silenec píše:Male priprovnani vy jste nekdo cetl cely ZAKONIK? 8) H? A ja se k EMPRIOR verzi nehlasim pouze se zajimam o to jak se dari WAREZ HL2 atd. ale uz to nebudu resit na tomhle FORU
Warezu se dari dobre,az zdechne EMPORiO tak na tom budou o neco vic hur
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

frost.silenec píše:Jsem tak trochu lempl co je to OT? :oops:
Off Topic... ale asi uz bysme meli zase prejit k HL2...
tak treba neco pro naproste magory... vite jake ma alyx kalhotky?? fialove, ale v bete ma cervene....
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

A ma tanga nebo poser gatky (alyx)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

frost.silenec píše:A ma tanga nebo poser gatky (alyx)
sak se koukni :-) zastak dobre videt to neni.., ale dali si s tim praci :lol:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

palda píše:
frost.silenec píše:A ma tanga nebo poser gatky (alyx)
sak se koukni :-) zastak dobre videt to neni.., ale dali si s tim praci :lol:
Prosim o odakz na SCREENSHOT nemam este halfa doma, hral jsem ho jednou tahem cely odpoledne v herne budu ho mit az zitra.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“