Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- ASGARD
- Nováček

half2-zásek
stejný... zkoušel jsem 3 autosejvy a ten cizák je furt jak idiot!!!!
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: half2-zásek
jeste jedna vec... mas zapnute titulky?ASGARD píše:stejný... zkoušel jsem 3 autosejvy a ten cizák je furt jak idiot!!!!
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spider_tS
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pri problemu se "zaseknutou" postavou muze pomoci odmazani souboru autoexec.cfg (vice info ve vedlejsim threadu), pokud se postava (at uz alyx pred vytahem nebo cizak) zase rozpohybuje, staci zasavovat a autoexec.cfg vratit zpatky...
Nebo ho necham smaznutej a doplnovat Ai_disabled 0 ručne po startu levelu (pokud je to nutný)...
Nebo ho necham smaznutej a doplnovat Ai_disabled 0 ručne po startu levelu (pokud je to nutný)...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Milos P.
- Nováček

Kedze mam tiez fx 5900, tak mi nedalo skusit ten dxlevel 90,palda píše:ty bych tam dal a pak skusil ten parametr do toho zastupceButcherson píše: Vyzkousel sem jich uz hodne..ale z tema novyma co by to mely zpristuonit hned to nevali.No muzu zkusit nahodit ty 66.81
-dxlevel90
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsem to zapl, tak se mi taky nezobrazovala voda... staci zmenit nastaveni ve video, dat apply pak restrartovat hru a znova nastavit hodnoty na puvodni... pak to jde... mel sem to stejne... voda tam jakoby "je" ale je naprosto pruhledna a veci v ni jsou podivne rozmazane.... ale nekdy mi to proste naskocilo
- Milos P.
- Nováček

no caupalda píše:kdyz jsem to zapl, tak se mi taky nezobrazovala voda... staci zmenit nastaveni ve video, dat apply pak restrartovat hru a znova nastavit hodnoty na puvodni... pak to jde... mel sem to stejne... voda tam jakoby "je" ale je naprosto pruhledna a veci v ni jsou podivne rozmazane.... ale nekdy mi to proste naskocilo
co teraz??
- Milos P.
- Nováček

- Shit
- Odborník PCT

V konzoli HL2:jaryn píše:Taky mám GFX5900XT a taky mám problém s DX9. Na netu jsem našel tohle:
-dxlevel [version]: Using this command allows you to force Half Life into only using the specified DirectX version for shaders. For example, use -dxlevel 70 to force Hardware DirectX7.0 level support for shaders. This means a reduction in image quality but an increase in performance. Other values include -dxlevel 80 -dxlevel 81 and -dxlevel90. Note that this only works if you choose a DirectX version which is lower than the current one supported by your graphics card. See the Hardware DirectX Version option under the In-Game settings for more details.
Kód: Vybrat vše
mat_dxlevel 90- frost.silenec
- Začátečník

A je to tady Oficialne je tady HL2 multiplayer Deatmach.
Zdroj: halflife2.net
Zdroj: halflife2.net
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já taky pravidla jsou tady od toho abz to tady nebylo jak všude jinde v republiceDIVAD píše:NESOUHLASIMfrost.silenec píše:pravidla jsou od toho aby se porusovali ne?
No ale zpět k tématu : HL2 tak co kdo ho už hraje po 2??? přiznám se že mě se do toho nijka zvlášť nechce....
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DIVAD
- Začátečník

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

A ma tanga nebo poser gatky (alyx)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Prosim o odakz na SCREENSHOT nemam este halfa doma, hral jsem ho jednou tahem cely odpoledne v herne budu ho mit az zitra.palda píše:sak se kouknifrost.silenec píše:A ma tanga nebo poser gatky (alyx)zastak dobre videt to neni.., ale dali si s tim praci