NFS Underground 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Marian píše:
Digitaldoom píše:ale to zrychlení :lol: :) já sem to koušel spíše na zrychlení ne na celkovej čas :) 1
Aha tak preco tam pises ze "400M!!!" ked myslis zrychlenie z 0-100 tak by si tam mal napisat to namiesto 400M, nie?
Alebo napis ake zrychlenie si myslel?.....inak neni to velky problem prekonat tych 1.6 sekund 8)
jj zrychlení z 0-100 :) .... možná sem měl i lepší čas..... ale tohle se mi zdálo celkově dobrý :) :lol:
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

2 frost.silenec:
Jasne moj, aj mi pozname trainer s nekonecnym nitrom :)
Ale mi sme cestny :x
Skus to bez traineru :)
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Ja vim mam trainer zkousel jsem jestli mi nekdo uveri. Mimochodem jde udelat aj 600 km/h ale s trainerem :oops:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
landy100
Nováček
Nováček

wide body kit

Příspěvek od landy100 »

mam problem mozna se to tu uz probiralo ale jsem linej:-/
mam 100% hry ale mam stale zamceny wide body kit...ted jsem zajel pres 50 outrun a porad se mi to neodemklo :sad: nevite co s tim?
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Re: wide body kit

Příspěvek od martin_CZ »

landy100 píše:mam problem mozna se to tu uz probiralo ale jsem linej:-/
mam 100% hry ale mam stale zamceny wide body kit...ted jsem zajel pres 50 outrun a porad se mi to neodemklo :sad: nevite co s tim?
ja to mam taky tak a je mi to nak jedno :) zbyly prachy sem vrazil do hummera, pak sem si stah trainer, "udelal" si $99 999 999 a votunil este imprezku..
btw. juknete sem: http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2004112801
ASUS F3T
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

frost.silenec píše:Ja vim mam trainer zkousel jsem jestli mi nekdo uveri. Mimochodem jde udelat aj 600 km/h ale s trainerem :oops:
1. Nevim proc vystavujes podvod nekde ve foru, nebo teda vim, pokud tedy vis, ze ti to MRS ani ostatni nesezral, tak ho odstran sam. Neni to dustojne se takhle prsit.

2. Proc sem davas tu nejvetsi verzi obrazku ? jsou tam ninimalne 2 jine nahledy, ktere se daji pouzit.

Procpak mas zlutou kartu ? to by mne tedy zajimalo.

P.S. legraci si delej z kamaradu, kteri to vezmou. Tady prijde nejaky lamer a bude si pripadat jako pitomec a akorat ho otravis. Videl jsem spoustu screenu s ruznymi udaji, ale kdyz dojde na mereni, tak takovy "borec" dostane 20s a jde. :-D
---
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

bug

Příspěvek od martin_CZ »

zkuste tendle bug:
Obrázek
zvednete hydrauliku a se zmacknutou ruckou vyskocte jenom predkem ;) komu se povede takle to rozject je hustej :D
P.S.
penizkum se nedivte, po dohrani mi nezbyly prachy na vytuneni i imprezky i hummera
:oops:
ASUS F3T
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NFSU2

Příspěvek od Jackiii »

Ted sem hral NFSU2 a shodilo mi to pocitac...minule mi to vyhodilo takhle halfa2.....CINNOST SYSTEMU BYLA OBNOVENA PO ZAVAZNE CHYBE :(
Nevite cim to je?
Obcas mi spadne hl2 a napise .. graficky akcelerator provedl spatnou operaci....
Bratr uz mi rikal ze mu pada nfsu2 do WINu,ale me to dnes spadlo poprve:( {cely}
Blbnou mi hry nfsu2 a hl2...nekde sem cetl na foru ze to sou ovladace ATi..je to mozny?
mam 4.11 a cekam na 4.12 :x
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Phil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phil »

kdyz tady vidim tu hydrauliku
jakym tlacitkem se spousti
uz sem zkousel vsechno ale porad nic
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Phil píše:kdyz tady vidim tu hydrauliku
jakym tlacitkem se spousti
uz sem zkousel vsechno ale porad nic
defaultne H + sipky zvedas a J skaces..
ASUS F3T
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: NFSU2

Příspěvek od AberF »

Jackiii píše:nekde sem cetl na foru ze to sou ovladace ATi..je to mozny?
mam 4.11 a cekam na 4.12 :x
Tady možná postačí tam kopnout třeba 4.10 nebo nižší. Novější někdy neznamená lepší :wink:
jaboss
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaboss »

cau vsem, chci se zeptat jen na takovou blbost:
kde najdu v menu info o tom jak daleko v zavode uz jsem, jednou jsem to nasel ale uz jsem to zase ztratil a nemuzu to najit :sad:

diky
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

jaboss píše:cau vsem, chci se zeptat jen na takovou blbost:
kde najdu v menu info o tom jak daleko v zavode uz jsem, jednou jsem to nasel ale uz jsem to zase ztratil a nemuzu to najit :sad:

diky
v menu to nenajdeš, ale ve městě zmáčkni F4 nebo T a mělo by se ti to zobrazit
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jaboss píše:cau vsem, chci se zeptat jen na takovou blbost:

diky
A jeste doplnim Hadese .... taky si staci projit nastaveni klaves v ovladani pripadne nakouknout do readme, ktere je u kazdeho NFSU2 prilozeno i s popisem vsech klaves. Takze tuhle informaci jsi mel doma na 2 mistech, jen to chce lepe hledat ;-).
---
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

možná se to tu už řešilo, ale nevíte, jak převést hudbu z NFSU2 ma mp3, abych to mohl třeba poslechnout ve WinAmpu?

dikes za radu
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

tak tady je link na češtinu do týhle pařby, musim to dát sem, páč Sentenced mi to v samostatnym threadu LOCKnul :( :x . Tak stahujte a hrajte! Pařbě zdar!
http://nfsu2.gamecentrum.net/page.php?id=32

to Sentenced: soráč, ale musel jsem si rýpnout :wink:
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Odmazány posty obsahujici mega obrázky, pokud se chcete pochlubit karou nebo časem, bude opravdu stačit odkaz a ne obraz pres 3 obrazovky :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

bigbalu píše:možná se to tu už řešilo, ale nevíte, jak převést hudbu z NFSU2 ma mp3, abych to mohl třeba poslechnout ve WinAmpu?

dikes za radu
no tak lidi, fakt nikdo nemá link na program, který to umí převést?

vím, že jsem si tak nahrál hudbu z jedničky, ale už jsem ten program nechtěně smazal a nevím, kde ho zase vzít.

prosím o pomoc :)
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

na tu hudbu nepotřebuješ žádný program, jestli máš DC++ tak tam ten soundtrack najdeš.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

tovr1203 píše:na tu hudbu nepotřebuješ žádný program, jestli máš DC++ tak tam ten soundtrack najdeš.
DC++ nemám, neumím přes něj nic stáhnout :oops:

ale vím, že na NFSU1 byl nějaký program, který to uměl převést, fakt nikdo neví, jak se jmenoval nebo kde bych ho našel (link) ? :?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“