Duron 600 =>800

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

pekar.j
Nováček
Nováček

Duron 600 =>800

Příspěvek od pekar.j »

Mam starsi kusok : Duron 600 a chcel by som z neho vytlacit este trochu vykonu.Skusam pretaktovat zo 600 na 800 Mhz.Nasiel som mnoooozstvo tipov ako ho taktovat.Mne sa pozdava metoda zvysenia FBS.Je totiz najjednoduchsia.Klasicky je to 6x100= 600Mhz.Na mojej doske mozem menit fbs takto 100 - 133 - 166 Mhz.Takze myslim ze by sa dalo zvysit FBS na 133Mhz a bolo by to 6x133= 798 Mhz alebo 6x166= 996 (to uz je asi moc :) ).Samozrejme so zvisenou voltazou.Tak sa chcem najprv poradit kym sa do toho pustim (aby ten procak neskoncil zle :onfire: )
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

tak zkus dát voltáž tak na 1,75v a dej těch 133, za pokus to stojí, pokud to najede, testni to prime95
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

JA Som mal 600mhz duron a dostal som ho najviac na 750mhz, na 133FSB mi vobec nesiel,ale zalezi od kuska,ale vykon ti to velmi nezvysi. :wink:
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Já bych skusil i 166 mhz fbs ale na to musíš mít paměti!!! Mě duron 700mhz chodíval i na 1200 mhz a to je 9*133 ale na to by jsi musel mýt chlazení.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

kolo píše:JA Som mal 600mhz duron a dostal som ho najviac na 750mhz, na 133FSB mi vobec nesiel,ale zalezi od kuska,ale vykon ti to velmi nezvysi. :wink:
hehe.. si děláš srandu? ten nárůst je znát poměrně dost
pekar.j
Nováček
Nováček

Příspěvek od pekar.j »

RAM-ka je tam DDR 266 128MB,a to je dalsi problem.V manualy sa pise ze chipset zoberie max DDR 266.Isla by mi tam aj DDR 333???To ze pojde pomalsie nevadi.
pekar.j
Nováček
Nováček

Příspěvek od pekar.j »

A chladenie neni problem budem mat water cooling (wb galaxi viz. test http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tu ... rtId=19865 )takze bude chladno aj pri vysokej voltazi
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

pekar.j píše:RAM-ka je tam DDR 266 128MB,a to je dalsi problem.V manualy sa pise ze chipset zoberie max DDR 266.Isla by mi tam aj DDR 333???To ze pojde pomalsie nevadi.
ano, pojede tam i 333 ale bude fungovat pouze jako 266
podla mna 133mhz nedas stable, imho wubec, ale cert vi, drzim palce
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

A keby nieco mam nove meno, uz nie pekar.j ale Geogre Baker.Ale osoba rovnaka :-D. Bola treba nejaka zmena :xmas:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Na kamosovi masine sem DUrona 600 presvedcil na 6*200 pri 1,75V - zatim je spokojenej, ale bojim se, aby to neodeslo...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

mina píše:Na kamosovi masine sem DUrona 600 presvedcil na 6*200 pri 1,75V - zatim je spokojenej, ale bojim se, aby to neodeslo...
Hernajs co to bylo za desku a RAM...to je teda docela slušný :o
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Epox 8RDA3i Pro, takze nic tak svetobornyho (ten procak je proste nahoda...)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Pecenej duron to si pamatuju :twisted:
950ka na 9,5x148 nebo tak na ted nevim presne 2,1V :lol: vzdryel asi pul roku a ted je dobrej tak na ykratovani socketu :roll:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

mina píše:Epox 8RDA3i Pro, takze nic tak svetobornyho (ten procak je proste nahoda...)
Tak to jo na EPOXU je to něco jinýho 8) ...ale stejně myslim že za chvíli bude death :(
counter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od counter »

pekar.j : a neni lepsi si misto vodniho chlazeni , koupit nvoej procak a desku??
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Dr Meduza - 2,1V, jo? Paneboze :-D Tak jsem si take hral, a Epox 8RDA+ mi odesel hezky rychle. Asi za 14dni experimentu od 2 do 2,2V... :( Ja tam mel Bartonka a zkousel jsem ho udrzet na 2200Mhz :oops:
Nesel. Bartonek prezil. Kondiky na epoxu a nasledne mosfety nikoliv.
Co ty jsi mel za desku?

http://ax2.old-cans.com/show.php?p=wc&i ... 8&d=1&v=v2

...to je on. A je to fakt plusko, ja jen strh nalepku... :lol: :wink:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Ja mel ECSko K7S5AL :twisted: to melo brutalni regulator to bylo bez problemu schopny uvarit celou vetev ve zdroji :lol: s tim procakem mi dokonce jeden zdroj chcipnul (uvareny diody na 5V vetvi :twisted: ) ale deska drzi :)
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Bomba!!! :razz:

...takovou desku bych bral na poradny barton mobile overclock! :) Ne jak ty shity co se dnes prodavaj za tezka many a kdyz clovek nastavi k 2V, tak se to porouci... :x

Kamos odpalil jednu levnou ECS desku (nForce2 chipset) tak, ze z regulatoru jsou skvarky. Me odesel Epox 8RDA+ - take regulatory. A obe dve DFI LP B desky co mam maji limity v OC - uz jsem na ne narazil.
Jedna nedava 225x12 s 1.850Vcore, druha jo, ale ne moc dlouho (20min a slus, prehreje se to a padne...) :x

Asi bude treba mosfety chladit vodou, kua poddimenzovanost... :oops:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

ponor celou desku do chladiciho oleje :twisted:
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

NO na zive.cz som si precital ze najjednoduchsia metoda je teda zvysenim FSB z 100 na 133Mhz - funguje na vetsine kusov.Zvysit Vcore sa oplati az ked ho taktujeme nad 900Mhz - taakze teraz neviem.Tu je Link: http://www.zive.cz/h/Testcentrum/AR.asp?ARI=100011
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“