ADSL, Jaký provider? Potřebuju nutně poradit! Díkes

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ADSL, Jaký provider? Potřebuju nutně poradit! Díkes

Příspěvek od Mike.Ace »

Zdravím,

mam dotaz, chci si v budoucnu pořídit ADSL, jde mi hlavně o cenu, takže do 700-800kč s DPH, můžete mi poradit, kterého operátora mam vzít? Libí se mi zatím GTS a Nextra...
Naposledy upravil(a) Mike.Ace dne čtv 2. pro 2004, 18:45, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

na Nextru bacha, dost bidna podpora uživatelů v případě problémů, já dávám zákazníků ADSL od skynetu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Můžete mi říci Váš názor na GTS? Jsou dobří? Mě se docela líbil ten tarif 256/64 "bez limitu" přenesených dat... Ale zas mě od nich odrazuje to, že má kamarád Wi-Fi a přes den je skoro nepoužítelná, vysoké PL a ping :/
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Wi-Fi a ADSL nemuzes srovnavat. Ackoliv je to od stejneho poskytovatele jsou to obe naprosto rozdilne sluzby.

Ja bych ti jednoho poskytovatele poradil, ale nemuzu... brali byste to jako reklamu na nasi firmu. :o)))
Toshiba Tecra A6
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

A někdo z vás má zkušenosti s ADSL od GTS??????????
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

A nevíte, jak je to s FPU u GTS Doma???? U 256/64kbps verze...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Orientace s ADSL je velmi obtizna. Pokazde, kdyz se mne zepta nejaky kamos co je nejlepsi si uvedomim, ze na to neni jednoznacna odpoved. Agregace v v lokalite muze byt jina nez v jine a tim padem i vysledky pomeru cena/vykon/kvalita muzou vychazet jinak.

Myslim, ze na tuthle otazku dostanes nejlepsi odpoved hlavne od uzivatelu ADSL z dane lokality na jinem foru napr. tady http://dsl.cz/index.php?akce=2&okruh=2.
---
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

V naprostém klidu vezmi Emea Telecom. Mám ji a zatím naprostá spokojenost.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“