Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Já chci tenhle mod :D :D :D :D :D http://www.brokenoath.net/index.php?con ... n&sub=news

Doufám že ho dají dohromady brzo.... :)
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vyšel jsem z ponekud nudneho kriminalu a zazil nadhernou bitku s fizlama na otevřenym prostoru...super.....v tohle jsem doufal, uz jsem mel mirnou klaustrofobii..jeste nejakou tu aferku s alyx a bude to kompletni
...zatim jsem s hl2 moc moc spokojeny...
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Milos P.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milos P. »

mno ja som akurat v meste plnych zombikov lietajucich a skakajucich lol , je to huste 8) .Hm som zvedavy ci stretnem tu hydru , bo som cital aj take veci zevraj tam neni ani na tej hard obtiaznosti. hojte :?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

... neni tam.....
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

tak jsem to včera dopařil sakra bylo to hustý fakt škoda že ten modrej ggun nedali do placu už dřív ,konec easy ale neva ,tak a těd se vrhnu na Vampy. :)
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

R2D2 píše:tak a těd se vrhnu na Vampy. :)
Přesně tak, taky sem HL2 včera dohrál a naistaloval Bloodlines, ale chtělo by to čestinu, na mě je tam moc textu. A nerozumím úplně všemu, takže sem furt někde seklej.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dewil píše:Hraju to na normalni obtiznost a je to celkem lehky (zatim)- jaky to pak musi byt na nejlehci??
No asi ještě lehčí, ne ? :)

Až se mi dostane HL do ruky, tak začnu rovnou na nejtěžší, ať je nějaká sranda... :twisted:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

TomV píše:
Dewil píše:Hraju to na normalni obtiznost a je to celkem lehky (zatim)- jaky to pak musi byt na nejlehci??

Až se mi dostane HL do ruky, tak začnu rovnou na nejtěžší, ať je nějaká sranda... :twisted:
no to bude určitě velká sranda :lol: to aby jsi si quicksave/quickload nabindoval rovnou na myš :lol: :lol:
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

Mozno sa to tu uz riesilo ale rad by som sa opytal ci mal niekto s crack verziou taky problem ako ja a ci sa da vyriesit. takze
po tom ako som uz vystupil s buginy musel som prejst nejaky ten usek kde na mna utocili sandlions alebo tak nejak[skakanie po kamenoch a bedniach atd. potom tam nabehol "boss" toho som odrovnal a predo mnou su otvorene dvere za ktorymi je alien ktory ma vola :"follow me freeman" alebo tak nejako, problem je ze ja cez timi dvermi neviem projit, jako keby tam bola neviditelna zed. skusal som aj do toho mlatit pacidlom a vydava to zvuk ako by tam nejaka ta prekazka bola hoci tam nic nieje vidiet.tan blby alien si cez to prejde vzdyn krok a spat ale ja nemozem....co dal.... :(
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

bokononista píše:Mozno sa to tu uz riesilo ale rad by som sa opytal ci mal niekto s crack verziou taky problem ako ja a ci sa da vyriesit. takze
po tom ako som uz vystupil s buginy musel som prejst nejaky ten usek kde na mna utocili sandlions alebo tak nejak[skakanie po kamenoch a bedniach atd. potom tam nabehol "boss" toho som odrovnal a predo mnou su otvorene dvere za ktorymi je alien ktory ma vola :"follow me freeman" alebo tak nejako, problem je ze ja cez timi dvermi neviem projit, jako keby tam bola neviditelna zed. skusal som aj do toho mlatit pacidlom a vydava to zvuk ako by tam nejaka ta prekazka bola hoci tam nic nieje vidiet.tan blby alien si cez to prejde vzdyn krok a spat ale ja nemozem....co dal.... :(
a udělal jsi všechno co po tobě ten voblud chtěl :)
jinak bych to tu rozhodně neřešil jako problém s crack verzí :wink:
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

mne to robilo tiez... skusal som restart kompu, save / load... az nakoniec som presiel este raz celu misiu... samozrejme s AI disable, nechcelo sa mi znova chodit cez tie duny s chrobakmi... potom to uz islo v pohode
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Kde najdu hydru, vite to nekdo?

-nekde tam prej je...asi jako secret nebo tak neco..
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

ani jako secret... projel jsem vsechny mapy editorem a v zadne neni
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

o crack verzi psal muj kamarad pod mym loginem :) .. ja mam ostatne original
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Half-Life 2 je výzvou přesně v okamžicích, kdy Valve chce, abychom byli vyzváni. Ke konci jsou na normal obtížnost některý lokace už docela tuhý, i loadovat se musí, a to jsem to ještě nedohrál.
show must go on..
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

dohrano, posledni boje pomoci modre gg podle me spis dost suxx .... osobne davam prednost projektilum, sex s alyx se taky nekonal, jeste ze jsem si predtim uzil ve meste poradnou poulicni prestrelku...jinak bych hre dal 8/10, preci jenom jsem pozdeji cim dal tim vic sledoval, ze to neni az tak vyborna grafika, jak jsem si na zacatku rikal...ovšem vždy když přišly na řadu rozlehlé exteriery, tak jsem byl zase dost spokojenej..no ale zabavnost a hratelnost byla velmi vysoka, a ne zas moc narocne ukoly, na to jaka jsem lemra, jsem otravoval jiny lidi jen 2x.

takze diky VALVE za nekolik zábavných večerů ! :)

tedka vybaven poradnou davkou cheatu pujdu zmasakrovat zbytek
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

palda píše:... neni tam.....
JE tam hydra ale musis hrat na HARD.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hydra

Příspěvek od sadek »

Dohrál jsem to na medium a hard, ale žádnou hydru jsem nenašel... Neví někdo jak se dají dělat waypointy v cs:s? Stáhl jsem z netu mapy, ale ti boti nic nedělají. Potřebuju nějaký příkaz do konzole na ty waypointy, prosím...
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

HL2

[/quote]

Až se mi dostane HL do ruky, tak začnu rovnou na nejtěžší, ať je nějaká sranda... :twisted:[/quote]

Moje řeč větší požitek ze hry. :D
Naposledy upravil(a) frost.silenec dne úte 7. pro 2004, 20:13, celkem upraveno 1 x.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Dark100 píše:Já chci tenhle mod :D :D :D :D :D http://www.brokenoath.net/index.php?con ... n&sub=news

Doufám že ho dají dohromady brzo.... :)
Sem s tim tesim se.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“