Asus P4C800 / P4P800 /SE /-E /Deluxe (478, 875P/865PE+ICH5R)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

hold to bude ta baterka, nebo flash pameti
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

martinini píše:Takze pise to tyto chyby:

EAccess Violation (to pise kdyz sputim ASUS AI booster-to je ten program)
Kdyz to odkliknu tak to napise:

Aplication error:
Exception EConvert Error in Module AOverClk.dll at 00043654

A potom kazdy 2 sekundy vyskoci tabulka:

',' is not a valid integer value
skusil som taktiez cez SW ale neslo to,
tak som to skusil cez Bios a huuuuura!!! :D
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

martinini píše: a pameti na 400 MHZ maji max 43.
Co dokáže změřit teplotu pamětí ?? :?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ASUS-TeK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ASUS-TeK »

pokud tu nekomu nefuguje AI Booster protoze mu pri zmene hodnoty vyhazuje hlasku ze to neni platna hodnota tak si ve windows zmente jako desetinou carku ze ma byt tecka a ne carka :-) ale zase pak muzou delat problemy jine programy (napr. SubRIP)...

Jinak nevite nekdo jakou hodnotu mam nastavit kdyz chci mit zamklou AGP frekvenci na jedne hodnote? AUTO nebo 33/66?
ASUS P4C800-E Deluxe | Intel Pentium 4 Northwood 2400@2820MHz ; FSB 800@940MHz (QDR) ; BOX | A-Data 2048MB (2x1GB) DDR Ram 400@470MHz ; Dual Channel | ASUS nVidia GeForce 6800GT 256MB ; GPU 350@410MHz ; RAM 1000@1120MHz | Hitachi Deskstar 7K250 160GB P-ATA + 2x Hitachi Deskstar 7K250 160GB S-ATA | ASUS CRW-5232AS + Sony DVD-DDU1611 | Chill Inovation 510W ATX ; Active PFC | Fujitsu ErgoPro x174 Trinitron | Key Tronic KT1000 | Razer DiamondBack Chameleon | ICEMAT 2nd.EDITION | ACER TravelMate 4101LMi
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

ASUS-TeK píše:pokud tu nekomu nefuguje AI Booster protoze mu pri zmene hodnoty vyhazuje hlasku ze to neni platna hodnota tak si ve windows zmente jako desetinou carku ze ma byt tecka a ne carka :-) ale zase pak muzou delat problemy jine programy (napr. SubRIP)...

Jinak nevite nekdo jakou hodnotu mam nastavit kdyz chci mit zamklou AGP frekvenci na jedne hodnote? AUTO nebo 33/66?
33/66
ASUS-TeK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ASUS-TeK »

No tak to jsem celou dobu tu moji grafiku a veci na PCI honil na slusnejch frekvencich pac jsem tam mel celou dobu AUTO :-) a ja si rikal proc kdyz dam FSB z 250 na 265MHz tak CPU je stabilni ale v 3DMarku2001 mam o dost min bodu... to uz asi ta grafika trochu nepobirala :-)
ASUS P4C800-E Deluxe | Intel Pentium 4 Northwood 2400@2820MHz ; FSB 800@940MHz (QDR) ; BOX | A-Data 2048MB (2x1GB) DDR Ram 400@470MHz ; Dual Channel | ASUS nVidia GeForce 6800GT 256MB ; GPU 350@410MHz ; RAM 1000@1120MHz | Hitachi Deskstar 7K250 160GB P-ATA + 2x Hitachi Deskstar 7K250 160GB S-ATA | ASUS CRW-5232AS + Sony DVD-DDU1611 | Chill Inovation 510W ATX ; Active PFC | Fujitsu ErgoPro x174 Trinitron | Key Tronic KT1000 | Razer DiamondBack Chameleon | ICEMAT 2nd.EDITION | ACER TravelMate 4101LMi
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nezobrazuje se SATA disk

Příspěvek od ka-spel »

Přeinstaloval jsem totálně PC (XP SP2 slipstream), vše OK fungovalo, ale začal mi blbnout SATA disk (datový) - nechce se zobrazovat. Po výměně datového kabelu se objevil, ale při dalším spuštění opět zmizel. Nevíte, čím by to mohlo být. Je to nový disk - ten původní Maxtor 9 byl na reklamaci a vrátili mi novější verzi 10.
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Taky mi to takhla blbne, chtel bych to nejak vyresit.
Jinak taktuju v BIOSu.
Chci to zkusit kuli moznosti nastavit otacky ventilatoru a celkove se na to mrknout nikdy sem pres SW netaktoval tak to chci vyzkouset.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Dobry den.
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=17567
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27057
Jsou tyto 2 desky stejne?
No a pak bych chtel vedet. Kdyz bych si koupil Asus P4P800-E Deluxe, jestli uz na ni bude novy bios, abych mohl osadit procesor s jadrem Prescot? No a nakonec jeste jestli mi nedoporucite nejakou jinou, u tehle me trosicku odrazuje jeji zvukovka. Diky!
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

na on-board zvukovku sa vykasli....napr. uz Live! kupis za par supakov. Asusky maju zvukovky od SoundMAX a nieje to bohvie co. Inak ta doska je v pohode. Ak by si chcel velmi taktit, zober P4C800-e deluxe, ale je o dost drahsia..

//Edit: Este k tym doskam tolko: Jedna je ASUS P4P800 (PURE)(petracomp) a druha trochu osekana verzia - ASUS P4P800 SE (czechcomputer). Mas to tam aj napisane :wink:
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Proč bys na P4P800-E Deluxe nemohl použít Prescott? Já jí měl s Prescottem koupenou v dubnu ve verzi biosu 1001 a vše fungovalo OK. Pak jsem sám přeflešoval na 1002 a před dvěma měsíci na 1004.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

A co Asus ve verzi P4P800 SE. Ta podporuje Prescot az s nejnovejsim biosem 1007. Taky uz v obchode dostanu s novym biosem? :wink:
Jo a jak je s tim jeste deska P4P800?
Diky
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Ty dvě desky osobně neznám, ale myslím, že není problém. Jinak vše najdeš na stránkách Asusu. Mrkni do stahování - support u konkrétní desky a přečti si info o konkrétní verzi biosu. Třeba v mém případě to bylo OK už u první verze. Ty novější verze biosu se lišili akorát v podpoře výkonnějších procesorů.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

No Asus P4P800 je fajn doska, podrobnosti o nej tu a info o biosoch tu

Doska je sice stara, ale dobra, vychytana a slusne sa na nej taktuje. Ma chipset 865PE (Springdale), o ktorom si mozes zistit blizssie info a urcite sa docitas ze sa jedna o velmi podareny chipset....

P4P800 SE je o nieco osekana, podrobnosti si checkni na vyssie uvedenej stranke asusu....
Jerrybee
Nováček
Nováček

AI Booster - chod programu

Příspěvek od Jerrybee »

coz takhle zkusit ve windows - Mistni nastaveni - zmenit desetinnou carku na tecku. Sice vopruz nekde jinde, ale neco za neco :roll:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Asus P4P800 + willamette?

Příspěvek od Joži »

nemam aj na new cpu, tak chcem vziat aspon dosku, cakat sa mi nechce
pojde willik na tej doske?
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Nemáš ho náhodou v socketu 423, že ne? :D
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:lol: :lol: sklamem ta ale nie :)
vyhrabal som na asusackej stranke ze to pofacha a Asus P4P800 E-Deluxe je na ceste :)
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

JJ na tejto doske willik bez problemu pojde......
Coze od vymeny dosky aj CPU si uz upustil..... :? .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Jestli ta deska má i FSB 400 tak by to jet mělo, ale bude hodně nevyužitá. Lepší je všechno najednou MB + CPU + RAM. Jenom deska Ti na výkonu moc nepřidá a pak až budeš mít i na procesor, tak budou možná lepší a budeš nas****j, že si ji koupil. Já bych počkal.
Odpovědět

Zpět na „Asus“