Docela problém!!! Prosím pomozte.

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Hipiek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Docela problém!!! Prosím pomozte.

Příspěvek od Hipiek »

Mám P4 2,8GHz 800Fsb, Asus P4C800, 2x256DDR Corsair3200, Hercules Radeon 9800Pro, Seagate 120Gb 8MB Cache, 300W zdroj.

Při spuštění jakýkoli hry a chvilce hraní hra spadne do Windows a nehlásí to žádnou chybu,nevíte čím to může být???
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Neco neni stabilni. Otestuj pameti memtestem a stabilitu PC v prime95. Taky jeste muzes zkusit nastavit AGP na 4x a vypnout Fastwrites, pripadne zkusit jiny zdroj.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Hipiek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hipiek »

Jo otestoval jsem to MemTestem i GoldMemory a v obou mi to vyhodilo chyby, a už mě to štve, přetím jsem měl paměti Kingston Hyper X a dělalo to to samí. Co myslíš nebudeto spíš deskou,je dost nepravděpodobný,že by mi poslali dvakrát špatný paměti. Nemám vzít ratči Abit IS7-G?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

klidne by to mohl byt i vadny procik...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nebo zdrojem. Co máš za zdroj? Zkus silnější. Třeba Forton 360W
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Hipiek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hipiek »

Procesorem to snad nebude,zkoušel jsem ty paměti u kámoše na Asus A7V8X-X a v memtestu to taky hodilo chyby.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pak budou asi vadny pameti... 8-) Ja si rikal ze P4 snad bude OK :-D
Hipiek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hipiek »

Paměti to nebudou,když jsem je dal na tom Asusu na 333MHz a spustil jsem MemTest,tak už to chyby nedělalo. Podle mě se ty značkový paměti nesnesou s tou mojí deskou a desku už jsem jim taky vrátil,takže bych potřeboval jestli nevýte jestli ty Corsairy budou chodit na desce od Abitu IC7,neznáte někoho kdo má tyhle paměti a tu desku od Abitu, jestli mu tam choděj?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“