Napeti na 3.3V vetvi obcas klesa az pod 2.7V (vice nez minus 15%).
To asi v poradku neni proto by me zajimalo jestli to muze mit vliv i na taktovani. Je to Eurocase 300W 120mm FAN.

Věcná, pane kolego : Kam až moje paměť sahá, tak Pentium 4 bylo vždycky napájeno z 12V větve, tzn. že ta je pro CPU nejdůležitější...OBR píše:nejjednodusi zpusob jak zjistit pretizeny zdroj je vetev 12V ktera pri pretizeni muze vylezt az na 14 az 15V coz uz je masox,tim padem pak klesa napeti na dulezitych vetvich cpu.

Presne tak, mne to tiez robi enermax 300W, v oknach bez problemov ale hry zamrzli ako dive. Potom som skusil poodpajat vetraky, napalku, disk a uz to behalo lepsie. Takze sa chystam kupit Nexus 400W.Wiruz píše: jinak to ze nestiha zdroj jsem poznal, ze pri Woknech byl stroj maximalne stabilni, ale jakmile zacala neco delat grafarna, tak nestabilita / reset

tak s mym eurem 300W me tahle sestava jede v pohode.... a to ma 10A na větev 12Vtnt_ píše:Presne tak, mne to tiez robi enermax 300W, v oknach bez problemov ale hry zamrzli ako dive. Potom som skusil poodpajat vetraky, napalku, disk a uz to behalo lepsie. Takze sa chystam kupit Nexus 400W.Wiruz píše: jinak to ze nestiha zdroj jsem poznal, ze pri Woknech byl stroj maximalne stabilni, ale jakmile zacala neco delat grafarna, tak nestabilita / reset