Nazdar.
Já mám Bartona 2500+(multiplier odemčený),paměť DDR512MB PC400 bohužel šitznačky PQI,deska ASUS A7V8X-X,verze biosu ještě původní 1006,HDD200GB Western digital 8MB cache,a další...
Po dlouhodobé zkušeností s taktováním této sestavy mám tyto zkušenosti,protože vyžaduji naprostou spolehlivost musím taktit pouze změnou násobiče v biosu,takže ten můj maká z výrobních 11 na 13,5 při změně voltáže jádra na 1,85!FSB pouze na 167,ono totiž deska výše popsaná mi bohužel neumožňuje fixovat AGP a PCI na 66 a 33MHZ a to je pak problém,zkoušel jsem několikrát a daleko jsem se nedostal,systém byl neustále nestabilní,někdy se sice pár hodin tvářil ok,ale nakonec přinejlepším zamrzl ihned při větší zátěží CPU.Bohužel tedy taktím naprosto spolehlivě pouze přes násobič a to až na 2,25GHZ!Není to sice tak efektivní,ale i tak je vidět značný nárust výkonu,ještě zmýnim teplotu. CPU 62v normálu,při zátěží max.72,ale s tím si hlavu vůbec nelámu,fachčím takto už od prvního týdne co jsem procák zakoupil a to už je asi rok a něco,úplně v poho,chipset 33 stupňů.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)