vypadávání kanálů

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

vypadávání kanálů

Příspěvek od zombux »

mám divnej problém. nedávno se mi začalo stávat, že během přehrávání něčeho vypadnou kanály. poprvý mi postupně začaly vypadávat všechny repra, pak dlouho nic, a tenhle tejden najednou občas vypadne subwoofer. divný je, že po restartu je všechno ok.

mám Abit NF7-S 2.0, poslední NV drivery, repra Creative DTT2200 v 5.1 surround modu. nepotkal někdo podobnej problém?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Arcarius
Začátečník
Začátečník

Ahoj

Příspěvek od Arcarius »

TAk tohle jsem ještě neviděl,není to tím že máš špatnou integrovanou zvukovku ???
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to doufám ne :( zrovna teď jsem po nějakých 12 hodinách zapnul repro (po restartu), a centr zase nejel :cry: po pár sekundách naskočil :? :jaw:
Arcarius
Začátečník
Začátečník

Ahoj

Příspěvek od Arcarius »

No já se bojím že to bude tou zvukárnou ,zkus úplně vymazat drivery a pak znova ty nojnovější nainstalovat ,snad to pojede ,jinak to bude chtím novou zvukárnu. :onfire:
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

update. před chvílí to vyplo, tak jsem přiskočil k subwooferu a pootočil ovladačem hlasitosti basů a naběhlo to... začínám mít strach že to není ani zvukovkou ani ovladačema :? moje DTTčka :( :sad: :old9:
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

No jo, odcházejí ti bedny, zkus ještě zkontrolovat kabely, jestli je nemáš nějaké volnější v koncovkách. A jestli ne, tak je běž vyreklamovat (což už asi nepůjde)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Arcarius
Začátečník
Začátečník

Ahoj

Příspěvek od Arcarius »

No jo vlastně já už vím čím to je . :o
Ale ty z toho radost mít asi nebudeš je to ovladačem hlasitosti u bedem ,vím to protože mi to dělalo u SB inspire 2100 to samé že mi přeba hlasitost sama od sebe vstoupla a pak zase klesla ,ale u tebe to možná bude citlivější problém že ti padají kanály ,to vidím zesilovač v sobwoferu. :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hm tak díky za radu, moc mě to nepotěšilo :( je fakt že se nemůžu divit, rubat celý dny metal by porazilo i vola. no snad ještě nějakou dobu pojedou, občas pohnout hlasitostí mě nezabije :)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

jj Me to dela taky ale naucil jsem se nevypinat repro. Nastesti mam ovladani hl na klavesce takze me to nestve
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tohle klidně může dělat potenciometr hlasitosti. To se stává ...... stačí ho rozdělat a lehounce prostříknout olejem, nějakým jemným, třeba WD-40 nebo ten na šicí stroje. Mě takhle jednou za 3-4 roky vypadává zesík u gramce, stalo se mi to i u kazeťáku a vždy pomohl ten olej. Nejhorší na tom je, že to většinou nejde rozdělat, takže používám stříkačku a slabounkou jehlu, pak s tím párkrát otočíš na všechny strany a na pár let máš vystaráno.

Druhá možnost je, nechat ho vyměnit někde v elektroservisu.
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“