Superlock GF 6800 prolomen !

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Superlock GF 6800 prolomen !

Příspěvek od Meridius »

http://forums.guru3d.com/showthread.php ... ost1015713 Takhle brzo jsem to nečekal. Bohužel jak to vypadá, já mám ne všechny pipky absolutně v pohodě. Brzy bude rivatuner 15.3. :-D
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Superlock prolomen!!!!

Příspěvek od Mtex »

Meridius píše:http://forums.guru3d.com/showthread.php ... ost1015713 Takhle brzo jsem to nečekal. Bohužel jak to vypadá, já mám ne všechny pipky absolutně v pohodě. Brzy bude rivatuner 15.3. :-D
Takze se to tyka jen taktovani nebo i pipek? nevim moc good anglicky
Rig1: AMD R5 5600X cooled by Noctua NH12-SE, ASUS TUF B450 Pro gaming, 2x8GB GSkill 3200Mhz, MSI RTX 3060Ti Gaming trio ...
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Mtex píše:
Meridius píše:http://forums.guru3d.com/showthread.php ... ost1015713 Takhle brzo jsem to nečekal. Bohužel jak to vypadá, já mám ne všechny pipky absolutně v pohodě. Brzy bude rivatuner 15.3. :-D
Takze se to tyka jen taktovani nebo i pipek? nevim moc good anglicky
Týká se to pipek!!! Po zadání určitého příkazu je už lze odemknout. Nicméně je to provizorně a tudíž i případné artefakty nelze přičíst pipkám, ale třeba i nedokonalosti této procedury. Vyzkoušel jsem, ale v určitých situacích mi to háže červené tečky. Jen a pouze při brouzdání v exploreru. 3d mark 2005 rovněž, ovšem na druhou stranu ani DOOM ani HL 2 neukázalo artefakt žádný. Takže uvidíme až po vypuštění rivatuneru 15.3. Myslím ale, že potom už nvidii dojde opravdu trpělivost. :-)
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Meridius píše:Takže uvidíme až po vypuštění rivatuneru 15.3. Myslím ale, že potom už nvidii dojde opravdu trpělivost. :-)
Moje řeč :D
Thx. Alexey Nicolaychuk aka Unwinder :inlove: :worship:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Unwinder :lol:
semenec :worship:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:Unwinder :lol:
:? Upřesni. Thx
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Shit píše:
K!ll3r píše:Unwinder :lol:
:? Upřesni. Thx
nemohu ale snad to vyznelo jednoznacne :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:
Shit píše: :? Upřesni. Thx
nemohu ale snad to vyznelo jednoznacne :wink:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=23131
K!ll3r píše:chlapy nic vic rict nemuzu , jmeno a nic proste snad to vyjde, byl by z toho pruser tak dejte tomu cas :wink:
Chápu to dobře? :oops: (Já mám kliku - u mně 16/6 :roll: )
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

nekdo chape nekdo ne :) nemohu nic rict tot end nereste to
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:nekdo chape nekdo ne :) nemohu nic rict tot end nereste to
Uvidíme, kdo dřív :) http://forums.guru3d.com/showthread.php ... enumber=16 :roll:
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Meridius píše:Týká se to pipek!!!
Takto je dobre, jen dufam ze pipky budou v poradku. Kdyse ocekava vydani noveho RT15.3?
Rig1: AMD R5 5600X cooled by Noctua NH12-SE, ASUS TUF B450 Pro gaming, 2x8GB GSkill 3200Mhz, MSI RTX 3060Ti Gaming trio ...
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

takže rivatuner funguje přesněji řečeno jeho Alpha verze....bohužel moje karta je šmejd, protože i po menším nataktování padá do blackscreenu. neměl jsem ještě tu čest hrát cokoliv slušně a déle, ale patrně to dělá i v defaultu. Takže přemýšlím o výměně.
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Takovýhle zprávy mě vždy potěší :) ...Nvidie může být nakonec ráda, že bude mít víc OC zákazníků :D
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Boin píše:Takovýhle zprávy mě vždy potěší :) ...Nvidie může být nakonec ráda, že bude mít víc OC zákazníků :D
no já si hlavně myslím, že tohle NVidii nakrkne tak, že to začne zamykat natvrdo nebo tam pro jistou další pipky dávat nebude :-D
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

no popravde ja myslim ze NV to moc nenakrkne vzhledem k novemu HW locku :lol:
Naposledy upravil(a) K!ll3r dne pát 10. pro 2004, 17:12, celkem upraveno 1 x.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Meridius píše:
Boin píše:Takovýhle zprávy mě vždy potěší :) ...Nvidie může být nakonec ráda, že bude mít víc OC zákazníků :D
no já si hlavně myslím, že tohle NVidii nakrkne tak, že to začne zamykat natvrdo nebo tam pro jistou další pipky dávat nebude :-D
no nvidia jde sama proti sobe podle me, z rady 6800(nu/le) se podle me stal trhak z casti hlavne kvuli temto moznostem. pokud by to zamkli nejak na total tvrdo tak by se stal v tu chvili z 6800le neprodejnej zmetek, leda do nejakych tesko sestav atd .
0118 999 881 999 119 7253
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

K!ll3r píše:no popravde ja myslim ze NV to moc nenakrkne vzhledem k novemu HW locku :lol:
K jakému zase hardware locku? To už je zase něco nového?
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

ano mel jsem tady par kousku kde si muzete datlovat co chcete za prikazi , pouzivat rivatuner , flashovat ale prd z toho :roll: tommy vi vic ja ted musim za mladsim pohlavim a budu se mu plne venovat takze NV pocka :wink:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Meridius píše:
K!ll3r píše:no popravde ja myslim ze NV to moc nenakrkne vzhledem k novemu HW locku :lol:
K jakému zase hardware locku? To už je zase něco nového?
Aby to nakonec dopadlo tak, ze budes muset vzdy pred hranim grafiku aktivovat pres net u nVidia a ona ti pritom zkontroluje pipky :lol:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

K!ll3r píše:ano mel jsem tady par kousku kde si muzete datlovat co chcete za prikazi , pouzivat rivatuner , flashovat ale prd z toho :roll: tommy vi vic ja ted musim za mladsim pohlavim a budu se mu plne venovat takze NV pocka :wink:
to už si snad děláš srandu. :( Každopádně Alpha nového rivatuneru funguje. Leč moje gainwardka nikoliv. Ať žije black screen.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“