Heslo v BIOSU u nooteboku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
_Kenny
Nováček
Nováček

Heslo v BIOSU u nooteboku

Příspěvek od _Kenny »

Please poraďte jak mám odheslovat bios na notebooku ACER travelmate 210.Dik. Notebook má integrovanou síťovku a nejspíš je zakázaná v biosu protože jí win nenajdou!Ale bios je zaheslovaný
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Ntb nemaji cmos, ktera se da reznout?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
_Kenny
Nováček
Nováček

Příspěvek od _Kenny »

zkoušel sem cmospwd ale píše to že pokud je to notebook tak to nejde!
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Ja myslel reset provedeny fyzicky :-) ale ty to asi nechces/nemuzes rozebrat, co?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
_Kenny
Nováček
Nováček

Příspěvek od _Kenny »

Tak sem zjistil, že to půjde jenom přepálením biosu!Mají to dobře zajištěné
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

_Kenny píše:Tak sem zjistil, že to půjde jenom přepálením biosu!Mají to dobře zajištěné

To jako myslis prefleshovat ci co :?. Pokud by si mohl (nemas zaruku), stacilo by odpojit tu vestavenou baterii...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
_Kenny
Nováček
Nováček

Příspěvek od _Kenny »

Věř mně!Prostě přepálit v EEPROM zapisovačce!Je to uložené v EEPROMCE a jinak to stama nedostaneš!Měl sem to v servisu a tam zkoušeli všechno možné!Volal sem do Aceru a tam mně řekli, že za 1500 kč není problém! :sad:
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Podla by malo statcit aj vytiahnut bateriu na par minut... Ale ked hovoris.. Zda sa mi to brutalne flashovat kvoli heslu :cry:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Axis píše:Podla by malo statcit aj vytiahnut bateriu na par minut... Ale ked hovoris.. Zda sa mi to brutalne flashovat kvoli heslu :cry:
presne tak, jeste jsem nevidel PC/notebook u ktereho by baterka nezabrala.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
emerf
Nováček
Nováček

Re: Heslo v BIOSU u nooteboku

Příspěvek od emerf »

_Kenny píše:Please poraďte jak mám odheslovat bios na notebooku ACER travelmate 210.Dik. Notebook má integrovanou síťovku a nejspíš je zakázaná v biosu protože jí win nenajdou!Ale bios je zaheslovaný
Tak schválně jestli to půjde:
Vim, že to de na stolních, ale můžeš to zkusit. Jestli víš, kolikamístný bylo to heslo, tak místo něj zadej hvězdičky. Jestli ti to pomůže tak dej vědět ale tipuju to tak na 12%. Mám starší notebook a hned to du zkusit
albert666
Nováček
Nováček

Příspěvek od albert666 »

Je mi jasné, že tenhle příspěvek je už asi pasé, ale kdyby to heslo ještě někdo někdy řešil, tak docela pěkně je to popsané tady - http://www.ictmanazer.cz/2013/10/jak-zi ... notebooku/
Denko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denko »

albert, ten príspevok je pomaly 9 rokov starý ...
PC: Intel Core i5 4670K 4,2GHz + SilentiumPC Fera 3 HE1224, MSI Z87 G41 PC Mate, GIGABYTE nVidia GeForce GTX 970 G1 4G, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 1600 CL9, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Samsung SH-224DB, Seasonic SS-500ET-T3, Zalman Z3, Windows 10 Pro 64bit
Príslušenstvo: A4tech Bloody B120, SteelSeries Rival, SteelSeries QcK+, Genius SW-HF 2.1 1700, Samsung SyncMaster 2232BW, Xbox 360 Controller
Mobil: Huawei Honor 10 Lite Blue 64GB
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Kdyz by si poradne precetl jeho prispevek tak zjistis, ze to nebylo primarne urceno autorovi dotazu.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“