Pro Evolution Soccer 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Pro Evolution Soccer 4

Příspěvek od Zbyna »

Tak už je to chvilku venku, co na to říkáte? IMHO je to fak super Fotbal s velkým F. :twisted:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

vypadá naprosto skvěle, rozhodně lépe než FIFA2005 8-)

ale abych se přiznal, lépe mi vyhovuje ovládání ve FIFĚ, no ale tento 4 díl si asi pěkně vychutnám :wink:
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

Už od dob serie FIFA 98, jsem si myslel, že nic lepšího nemůže existovat, pak před rokem přišli kluci jedni šikmovoký z KONAMI s PES 3 a já jenom zíral... bylo to fakt úchvatný, navíc mě k tomu hodně přitáhla recenze na tiscali... a PES 4 to je ono, to je fotbal jak říkáš s velkým F. S kámošema jsme to už zkoušeli i po netu a je to c00l, kam se na to bere ten blbej siťovej kód z FIFY a vůbec... PES 4 RULZ :-D
CPU => C2D E7200 | MB => Gigabyte P35-DS3 | RAM => 2x Hyper-X 2048MB 800MHz DDR2 | VGA => GeForce 8600GT Silent | HDD => Seagate 500GB/8MB/7200, Seagate 1TB/8MB/7200
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

bigbalu píše:vypadá naprosto skvěle, rozhodně lépe než FIFA2005 8-)

ale abych se přiznal, lépe mi vyhovuje ovládání ve FIFĚ, no ale tento 4 díl si asi pěkně vychutnám :wink:
jak to myslíš? že máš třeba přihrávku na X? to jde nastavit ;)! stačí chvilku zkoušet a za minutu to máš ;)! kdyžnevíš co která klávesa ovládá ...

Jinak se mi moc líbí trénink... jsou tam dobré vychýtávky, jako oblouček přes brankáře do brány, prostě všechno...občasná neaktivnost brankářů mi vůbec nevadí :) ... PES 3 jsem moc nehrál, protože mi to blblo...

//EDIT: nechápu jak se někomu nemůže líbit grafika, sice to není nejlepší, ale rozhodně až na trávník zajímavější než FIFA (můj názor , nekamenovat)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

M@rio píše:Už od dob serie FIFA 98, jsem si myslel, že nic lepšího nemůže existovat, pak před rokem přišli kluci jedni šikmovoký z KONAMI s PES 3 a já jenom zíral... bylo to fakt úchvatný, navíc mě k tomu hodně přitáhla recenze na tiscali... a PES 4 to je ono, to je fotbal jak říkáš s velkým F. S kámošema jsme to už zkoušeli i po netu a je to c00l, kam se na to bere ten blbej siťovej kód z FIFY a vůbec... PES 4 RULZ :-D
PES 3 jsem si taky zapařil a fakt mě chytnul. Mnohem lepší ovladatelnost, pohyby hráčů, zábava, nejednotvárnost zápasů jako v podobě hry od EA - FIFA, a podle mě i lepší grafika.

PES4 jsem zatím viděl jen demo nebo co to bylo a taky hodně cool, zase posunuly hranice PC fotbalu o kus dále a to je jen dobře. Jen tak dál 8-)
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

Kdyžtak se o tom bavíme tady... nezahraje někdo? :D
CPU => C2D E7200 | MB => Gigabyte P35-DS3 | RAM => 2x Hyper-X 2048MB 800MHz DDR2 | VGA => GeForce 8600GT Silent | HDD => Seagate 500GB/8MB/7200, Seagate 1TB/8MB/7200
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

M@rio píše:Kdyžtak se o tom bavíme tady... nezahraje někdo? :D
no já bych hrál, ale nevím jak... sice zatím lamím, ale :)
Krzi
Nováček
Nováček

HURA!!

Příspěvek od Krzi »

Konecne zase poradnej fotbal.. Uz se moc tesin a ruzne patche a tak protoze PES je fakticky nejlepsi a EA celek zaostava, jeste by to vhtelo nejakou konkurenci v na NHL :-D
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HURA!!

Příspěvek od bigbalu »

Krzi píše:Konecne zase poradnej fotbal.. Uz se moc tesin a ruzne patche a tak protoze PES je fakticky nejlepsi a EA celek zaostava, jeste by to vhtelo nejakou konkurenci v na NHL :-D
no v poslední době se opravdu EA moc nedaří:

FIFA stojí za ho.no - lepší je PES
NHL 2005 je naprosto propadák (to 2004 byla lepší)
jedině Madden a NBA ještě stojí za to

jde to s nima nějak z kopce, měli by se v EA nad sebou zamyslet :?
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

Zbyna píše:
M@rio píše:Kdyžtak se o tom bavíme tady... nezahraje někdo? :D
no já bych hrál, ale nevím jak... sice zatím lamím, ale :)
Jestli chceš, tak mi napiš na ICQ a domluvíme se :wink:
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Fifa 2k5 me celkem bavi, tak su zvedavej co reknu na PES4 :D Hned jak se k tomu dostanu, tak se ozvu...

Dostalo me, ze se da (prej) v PES4 prehodit golman oblouckem :) Uz abych to mel
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Dewil píše:Dostalo me, ze se da (prej) v PES4 prehodit golman oblouckem :) Uz abych to mel
To uz slo v PES 3, stejne jako udelat treba golmanovi klicku :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) PES je super uz od zaciatkov, na PSX som sa od toho nevedel odtrhnut :)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Ukamenujte mě :) Du tu trochu udělat rozruch... Všude sem to čet jaká je to paráda, a jaká je Fifa shit, tak sem natěšeně si stáhnul demáč PES4 a zahrál...
No nevim, řekl bych nic moc. Grafika nijak úžadná teda neni, něco je pjekný, něco hnusný a komický. Pohyby taky dost divný, sice hezky padaj ale běhaj jak buzny, nebo to spíš vypadá jak závod v rychlochůzi. Ovládání mi nevyhovuje ale de jenom o zvyk bych řekl. Brankář je trochu lama, a hlavně nechodí ani neběhá, ale spíš jezdí :-D Celkově musim uznat, že je tam dost nápadů a vychytávek, co ve fifě nehrozí, ale jinak, i když je to možná uplne stejný pořád, je pro mě Fifa hezčí a 2005ka zatim best of. Myslim že kdyby se spojili tak by to byla pecka :)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Johny_Troskič
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny_Troskič »

Včera jsem hrál demo a je to super!
Zajímalo by mě jestli nastavujete formace a taktiku? A na jakou obtížnost je to optimální hrát aby se to dalo a nebyla to zase jednoznačná záležitost v podobě vítězství v každém utkání?
pro dobrotu na žebrotu..."vraťte mi můj P4"..."počkejte si v řádu několika měsíců, ale nebojte, určitě Vám ho vrátíme"...jak potěšivé, jenže : kdy přesně ???!!!
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Johny_Troskič píše:Včera jsem hrál demo a je to super!
Zajímalo by mě jestli nastavujete formace a taktiku? A na jakou obtížnost je to optimální hrát aby se to dalo a nebyla to zase jednoznačná záležitost v podobě vítězství v každém utkání?
no já mám občas problémy i na ***
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

S ****** to jednoznacna zalezitost nebyva :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Jiri Drak píše:
S ****** to jednoznacna zalezitost nebyva :)
Ty máš gamepad?
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) ja som na 4* nakopal so spanielmi enlishanov 2:1 :) ece v deme
ma stve ze nemam na joypade tie otacacie srandy ako na PSX? s tym sa daju v PES robit strasne haluze
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Joži píše::) ja som na 4* nakopal so spanielmi enlishanov 2:1 :) ece v deme
ma stve ze nemam na joypade tie otacacie srandy ako na PSX? s tym sa daju v PES robit strasne haluze
chci si nechat od jesusa nadělit tohle:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29354 :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“