GF MX4000 s 32bitovou zbernicou

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GF MX4000 s 32bitovou zbernicou

Příspěvek od eraser007 »

tak to je sila, http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBG0498

k tomu mozem povedat len jeden citat (neviem koho uz si nepamätám z PCT fóra) : "Ak niekto este zoslabi tuto kartu, nedojde tak k nule ?"

jedine co na tej karte vidim, je cena...radím, RUKY PREC!!!
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

no a co?
asi tomu neuveris, ale kdyz delam v excelu tak nevidim rozdil mezi grafikou s 32b zbernici a 256b zbernici, nebo to snad mam davat do "kancelarskych" sestav gf6800ultru?
0118 999 881 999 119 7253
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

HIGH-END 8)
Tohle bych si ani do kancelářský sestavy nedal...třeba integrovaný grafiky se mi zdaj hrozně neostrý proti mému Radku.
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

do kancelarskych je to vpoho a dokonca predstav si že v exceli neuvidis ani rozdiel medzi TNT1 a 6800ULTRA! :lol:
ale 1MB kartu by som tam asi nepchal...ale je to o tom, ze kto naleti tak ten ma smolu (co sa tyka hrania..)
nie kazdy je taky mudry ako cool.user ze vie spravne vybrat kartu :)
preto len xcem varovat, pokial planujete nieco hrat, ruky prec !!
EDIT: mal som tú cest porovnat S3 SAVAGE4 integrovanu a fuj, taky hnusny obraz ! ale znackove nVidie by mali mat obraz vpoho uz od TNT...
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:do kancelarskych je to vpoho a dokonca predstav si že v exceli neuvidis ani rozdiel medzi TNT1 a 6800ULTRA! :lol:
ale 1MB kartu by som tam asi nepchal...ale je to o tom, ze kto naleti tak ten ma smolu (co sa tyka hrania..)
nie kazdy je taky mudry ako cool.user ze vie spravne vybrat kartu :)
preto len xcem varovat, pokial planujete nieco hrat, ruky prec !!
EDIT: mal som tú cest porovnat S3 SAVAGE4 integrovanu a fuj, taky hnusny obraz ! ale znackove nVidie by mali mat obraz vpoho uz od TNT...
pokud je nekdo blbec a vlitne do obchodu a veme prvni grafarnu co uvidi, tam mu nepomuze ani tohle varovani, clovek kterej je aspon trochu rozumnej a nechce vyhazovat penize oknem tak skoci treba na tohle forum a pokud pouzije tlacitko hledat tak i bez tveho upozorneni zjisti ze je to totalni shit .
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

len o 32bitovej GF4! som v zivote nepocul a myslim ze ani niektorí ostaní useri nie..
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Asi si to nikdo do herní sestavy kupovat nebude a do toho kanclu je to lidem jedno.
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

tohle nic neni , znate MX100? to je teprv sila
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

radsej ani nechcem :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

K!ll3r píše:tohle nic neni , znate MX100? to je teprv sila
To fakt existuje ? Kdysi dávno jsem o ní četl, ale nikdy jsem jí v ceníku ani jinde neviděl. Ona už MX200 kterou mám tu čest vlastnit je síla :oops:
Goldnoob team proud member!
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

rofl ty voe gf4mx4000 64mb 32bit to uz by te karte stacilo nejakych 16mb pameti.... neni to jen chyba v popisku? to by melo pak vykon zhruba 1.6gb/s to je jako tn2 :cry:
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Thellwin píše:
K!ll3r píše:tohle nic neni , znate MX100? to je teprv sila
To fakt existuje ? Kdysi dávno jsem o ní četl, ale nikdy jsem jí v ceníku ani jinde neviděl. Ona už MX200 kterou mám tu čest vlastnit je síla :oops:
ano existuje dokonce mohu jednu sehnat z ebaye :) vykon nizsi nez vanta ale o co jde hlavne ze je to GF2 :lol:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

TO JDE ?? Oříznout už tak ořezanou 64bitovou sběrnici na 32bit ?? :shock:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

jj, ako vidiet, to ide :(
takisto som mal moznost vidiet R7000 tiez 32bit...
do kanclu, to je ok, ale TAK OREZAT PAMäTE a TYM DEGRADOVAT vpodstate DRAHY cip...na taku degradaciu sa hodi sotva TNT1 a tie by sa vyrabali lacnejsie...to je skoda tých cipov GF4MX..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:jj, ako vidiet, to ide :(
takisto som mal moznost vidiet R7000 tiez 32bit...
do kanclu, to je ok, ale TAK OREZAT PAMäTE a TYM DEGRADOVAT vpodstate DRAHY cip...na taku degradaciu sa hodi sotva TNT1 a tie by sa vyrabali lacnejsie...to je skoda tých cipov GF4MX..
pockat, ty chces rict ze bys dnes daval do nejakej "herni" sestavy gf4mx?????? :o
//edit: v dnesni dobe nevidim pro gf4mx zadne jine uplatneni nez do techto kancel. sestav.
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 11. pro 2004, 21:35, celkem upraveno 1 x.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

by mě zajímalo, kolik hodí v 3D marku. Paměť s 800MB/s :-) no zajmavé. Já mam kolem 9000MB/s a mam kolem 8500 bodů takže víc jak tisíc to nebude. A dát tuhle ucpávku AGP slotu do kanceláře? Hm zajmavá myšlenka.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

no takých 1500-2000 to dá...
ono herný jak herní
takú kartu max. do siete na Counter-Strike 1.6...
a len chcem povedat, ze kebyze nV este stale vyraba takú TNT2 tak by mala krásne pokrytý segment TOTAL-LOWEND, lebo výroba cipu gf4mx ju vyjde urcite drahse ako tnt2 a o výkon v tomto segmente predsa nejde...a uz vidím PC firmy jak ponúkajú PC za super cenu s grafikou NVIDIA GeForce4!
u nás to nie je nič nevídané, dokona som sa stretol aj s "grafická karta nVidia 64MB" ..takze ja len zato...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:no takých 1500-2000 to dá...
ono herný jak herní
takú kartu max. do siete na Counter-Strike 1.6...
a len chcem povedat, ze kebyze nV este stale vyraba takú TNT2 tak by mala krásne pokrytý segment TOTAL-LOWEND, lebo výroba cipu gf4mx ju vyjde urcite drahse ako tnt2 a o výkon v tomto segmente predsa nejde...a uz vidím PC firmy jak ponúkajú PC za super cenu s grafikou NVIDIA GeForce4!
u nás to nie je nič nevídané, dokona som sa stretol aj s "grafická karta nVidia 64MB" ..takze ja len zato...
tak s tim cos napsal musim zasadne nesouhlasit.
pro jakoukoliv firmu je nevyhodne vyrabet xlet stary model cehokoliv.navic tyto karty jdou na odbyt jen minimalne takze z financniho hlediska je mnohem vyhodnejsi vyrabet "moderni" lowendy nez drzet pri zivote stare linky ktere by malem ani nezaplatili svuj provoz . navic tusim ze mx4000 se snad ani nevyrabi ale jen doprodavaj skadove zasoby.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

cool.user píše://edit: v dnesni dobe nevidim pro gf4mx zadne jine uplatneni nez do techto kancel. sestav.
Mám v kanclu FX5900 a stíhá dobře - jak účetnictví, tak worda atd. Jenom mám "menší" problémy to uchladit při hraní her (když v kanclu nikdo není :? :roll: ) v mini ATX.....(nutno používat třeba C'n'Q , 80mm větráky se tam vejdou jenom dva a ještě musí být "upilovaný" :lol: ) :roll: :lol: (Shit No.2 :roll: ) Zákazníci trochu znalí světa PC v kanclu nechápou... 8) :oops:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Shit píše:
cool.user píše://edit: v dnesni dobe nevidim pro gf4mx zadne jine uplatneni nez do techto kancel. sestav.
Mám v kanclu FX5900 a stíhá dobře - jak účetnictví, tak worda atd. Jenom mám "menší" problémy to uchladit při hraní her (když v kanclu nikdo není :? :roll: ) v mini ATX.....(nutno používat třeba C'n'Q , 80mm větráky se tam vejdou jenom dva a ještě musí být "upilovaný" :lol: ) :roll: :lol: (Shit No.2 :roll: ) Zákazníci trochu znalí světa PC v kanclu nechápou... 8) :oops:
no jasne, ale ty tuto sestavu nemas urcenou JEN na kancl ale musis uznat ze kupovat treba ucetni gf fx5900 je trochu mrhani penezma .

ot: ted jsem si predstavil jak nase ucetni hraje q3, celkem maso :lol:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“