Tunel pro nějaký port z koleje na WinXP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tunel pro nějaký port z koleje na WinXP

Příspěvek od Digitaldoom »

Zdravim.... potřebuji poradit nějakej soft na tvorbu tunelu k otevření portu. Jsem na koleji za wire a já nevim čim všim a nemůžu hrát po netu ...potřebuji si otevřít jeden portík.....

Helpněte...mi s tím.... v linuxu to de ale co ve Winech ve kterých to potřebuju :) ?
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Tunel pro nějaký port z koleje na WinXP

Příspěvek od Skodik »

Digitaldoom píše:Zdravim.... potřebuji poradit nějakej soft na tvorbu tunelu k otevření portu. Jsem na koleji za wire a já nevim čim všim a nemůžu hrát po netu ...potřebuji si otevřít jeden portík.....

Helpněte...mi s tím.... v linuxu to de ale co ve Winech ve kterých to potřebuju :) ?
Vshell
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

hmm něco jiného? :) tenhle program chce nějakou prapodivnou licenci... :(
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Digitaldoom píše:hmm něco jiného? :) tenhle program chce nějakou prapodivnou licenci... :(
No je to trial, tak to aspon zkus... jinak urcite je neco jako winsshd apod.. to by melo byt free.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

No sice mám trochu jiný dotaz, ale je také trochu "kolejní" Na koleji máme v rámci bloku určité rozsahy IP adres, takže v kolonce Okolní počítače vidím skupiny a počítače jen z daného rozsahu(tohoo v kterém sem)...ok. Existuje nejaký softík, který by dělá to samé jako "okolní počítače" pro dané rozsahy, samozřejmě pro ty které jsou mě dostupné( přes cd\\xxx) Jako abych pokaždé když chci vidět, co je za data na druhém bloku, nemusel jak trouba skenovat sít, zjištovat, kdo žije a pak přes commandra se zkoušet připojovat. Docela dobrej je LAn Spider, ale není freeware.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

majkl.lowec píše:Na koleji máme v rámci bloku určité rozsahy IP adres, takže v kolonce Okolní počítače vidím skupiny a počítače jen z daného rozsahu(tohoo v kterém sem)...ok. Existuje nejaký softík, který by dělá to samé jako "okolní počítače" pro dané rozsahy, samozřejmě pro ty které jsou mě dostupné( přes cd\\xxx) Jako abych pokaždé když chci vidět, co je za data na druhém bloku, nemusel jak trouba skenovat sít, zjištovat, kdo žije a pak přes commandra se zkoušet připojovat. Docela dobrej je LAn Spider, ale není freeware.
Přes celou síť microsoft je vidíš? Protože okolní počítače zobrazují jen to co je ve Tvé skupině
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pavel.minarik píše:Protože okolní počítače zobrazují jen to co je ve Tvé skupině
Samozřejmě, Vidím počítače jen ve své skupině, ale když se zmáčknu ve woknech na tlačítko o úroveň výš, jsou vidět i jiné skupiny, ale stále jen v IP rozsahu v kterém jsem já. Já bych rád, tímto způsobem viděl i jiné rozsahy.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

majkl.lowec píše:
pavel.minarik píše:Protože okolní počítače zobrazují jen to co je ve Tvé skupině
Samozřejmě, Vidím počítače jen ve své skupině, ale když se zmáčknu ve woknech na tlačítko o úroveň výš, jsou vidět i jiné skupiny, ale stále jen v IP rozsahu v kterém jsem já. Já bych rád, tímto způsobem viděl i jiné rozsahy.
proč to? jeslti to chceš kvůli sdílení dat, tak po ftp to bude daleko jednodušší bezpečnější a rychlejší...viz PCT a někde tam je článek o sdílení dat v síti...

//Edit: každý ti řekne svojí IP a ty se na ní připojíš. neni to na zobrazení všech počítačů, ale na přímé spojení
Naposledy upravil(a) karf dne stř 5. led 2005, 14:13, celkem upraveno 1 x.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

na clanky se jdu mrnknout, ale pres ftp uvidim kazdy jednotlivy počítač ale tak nez projdu celou sit tak se z toho opupinkuju. :-D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“