Jakou 17´LCD
Moderátor: maXXmilian
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jakou 17´LCD
Omluvám se, že tu znova opakuji tolik omýlané téma, sice jsem si tady něco porčet, ale stále se nemohu rozhodnout a mam v tom menší zmatek. Líbila by se mi nějaká 17¨ max. do 16 ,- (samozřejmě čim míň tim líp). Docela se mi líběj ty samsungy za 11-12. Případn jestli bych ještě neměl nějakou dobu počkat, četl jsem, že se maj LCD v blízké době zase výrazně zlevnit.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
takže tohle by měla být dobrá koupě? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28493
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak bych to zase nevidel jak pises..nemas prachy kup si samsungICE píše:mas prachy - napis si nanaovi o eizo
nemas prachy... kup si samsung...
napr ja mam samsung 172x a je super monitor nemuzu si ho vynachvalit,bezi me na tom bez problemu jakakoliv gameska,dvd filmy,proste vsechno v pohode
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- shadow
- Středně pokročilý

ano, samozřejmě, pokud na něj máš, tak ho kup. Myslím, že nebudu mluvit megalomansky a neskromně, když prohlásím, že L568ka je bezkonkurenčně nejlepší 17" LCD na trhu.. taky aby nebylo, za tu cenu.. i když ani ta vlastně není tak extrémně vysoká, uvážíme-li, že jde o Eizo a navíc ještě o nový model..Scorp píše:takže tohle by měla být dobrá koupě? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28493
Zatím s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti. ..
obraz tradičně brilantní, odezva prostě bezchybná (zkoušeno na nfsu2, pár demech a filmech)...
Vadný bod žádný, kontrast až 1000:1, masivní stojan, otočitelný.. co víc si přát..
Eizo je prostě sázka na jistotu..
a navíc ta líbívá 5ti letá záruka... takový mon se prostě kupuje na 5 let..
show must go on..
- Zajic.X
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: