Přechod z Outlook Express na Microsoft Outlook.

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přechod z Outlook Express na Microsoft Outlook.

Příspěvek od CROSS »

Čau děcka,
poraďte mi plz, přešel jsem z jednoho outlooka na druhýho a tahle změna přinasla i svá úskalí.

Ad.1: Potřeboval bych vědět, kde v M. Outlook najdu, aby mi nemazal přílohy emailů *.exe.
Ad. 2: Potřeboval bych vědět, kde se nastavuje, aby po přeposílání zpráv např. ze Seznamu na Outlook nechával ty zprávy i v Seznamu?

Děkuji pěkně za odpovědi.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Přidávám se k ad.1. Kamarád mi poslal spořič s příponou *.exe a jaxi ho neotevřu. Existuje někde nastavení pro nelamy abych mohl otevírat všechny přípony?

ad.2 nastavení účtu -> někde tam je nastavení serveru a u něho je "zachovat kopii na serveru" i s nastavením, jak staré maily se mají mazat :wink:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Kód: Vybrat vše

Postup pro zpřístupnění zakázaných příloh. 
Tento postup je platný pouze pro verze Outlook 2000 SP3, 2002 a 2003. Nufunguje pro Outlook 98 a starší verze Outlook 2000 

V programu Outlook je implicitně zakázán přístup k některým potenciálně nebezpečným přílohám, které by mohly nést virus a ohrozit tak bezpečnost počítače. 

Přesto může dojít k situaci, že je potřeba k takové příloze přistoupit. V tom případě je možné k příloham přistoupit. Je ale nutné udělat zmeěnu v registrech počítače. Upozorňujeme, že před změnami v registrech je vhodné registr zálohovat. Nesprávný zásah v registru může způsobit nefunkčnost celého počítače. Vše děláte na vlastní riziko. 

Spusťte program Regedit a najděte následující klíč: 
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Security 
( pro Outlook 2000 změňte 10.0 na 9.0, pro Outlook 2003 na 11.0) 

V tomto klíči založte novou řetězcovou hodnotu: Level1Remove. Jako hodnotu pro Level1Remove zadejte středníkem oddělené přípony příloh, k nimž chcete mít přístup. Např: .exe;.mdb 

thx bajgy: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=158054
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Díky hoši!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“