Problémy s Flashnutím Biosu u MSI K8 Neo 2 Platinium

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Messiah
Nováček
Nováček

Problémy s Flashnutím Biosu u MSI K8 Neo 2 Platinium

Příspěvek od Messiah »

Chtěl jsem trochu přištavit svoji základni desku MSI K8N Platium 2 s procesorem AMD64 3000+ na soket 939. Naistaloval jsem si Utilitu od MSI pro zjišťování nových verzí Biosu, Driveru a Utilit. tak jsem chtěl zkusit flashnout bios, tak jsem ho stáhl a naistaloval, ale kvůli tomu, ze nemam disketovku, jsem si nedal zalohovat starou verzi. Ale vše proběhlo v pořádku. Restartoval jsem počítač a systém naběhl v pořádku, tak jsem si řekl, že bych ho mohl přištavit. Když jsem v Biosu najel od Cell Menu, tak jsem najel na volbu pro rychlost Hyper Transportu a tam jsem nemohl vybrat rychlost, coz predchozi verzi Biosu šlo, a ještě k tomu se Bios kousne. A potom jsem chtel a korat přištavit FSB a když to restartuju, tak se vypne monitor a nic to nedělá. Prosím o radu nebo jestli by jste mi mohl poslat na messiah2003@centrum.cz verzi biosu Award 1.2 na tento typ desky.Thx
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problémy s Flashnutím Biosu u MSI K8 Neo 2 Platinium

Příspěvek od Jiri Drak »

Messiah píše:Chtěl jsem trochu přištavit svoji základni desku MSI K8N Platium 2 s procesorem AMD64 3000+ na soket 939. Naistaloval jsem si Utilitu od MSI pro zjišťování nových verzí Biosu, Driveru a Utilit. tak jsem chtěl zkusit flashnout bios, tak jsem ho stáhl a naistaloval, ale kvůli tomu, ze nemam disketovku, jsem si nedal zalohovat starou verzi. Ale vše proběhlo v pořádku. Restartoval jsem počítač a systém naběhl v pořádku, tak jsem si řekl, že bych ho mohl přištavit. Když jsem v Biosu najel od Cell Menu, tak jsem najel na volbu pro rychlost Hyper Transportu a tam jsem nemohl vybrat rychlost, coz predchozi verzi Biosu šlo, a ještě k tomu se Bios kousne. A potom jsem chtel a korat přištavit FSB a když to restartuju, tak se vypne monitor a nic to nedělá. Prosím o radu nebo jestli by jste mi mohl poslat na messiah2003@centrum.cz verzi biosu Award 1.2 na tento typ desky.Thx
Resetuj bios a nenastavuj HTT pres Enter, 1.2bios je nic moc, ale muzes si ho stahnout ze stranek MSI.
Doporucuju procit thread o teto desce v sekci nVidia
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Messiah
Nováček
Nováček

Příspěvek od Messiah »

Nejak jsem nepochopil tuhle větu...Doporucuju procit thread o teto desce v sekci nVidia
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Messiah píše:Nejak jsem nepochopil tuhle větu...Doporucuju procit thread o teto desce v sekci nVidia
casem se to snad zlepsi :)
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=23047
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
texmur
Nováček
Nováček

Příspěvek od texmur »

Stalo se mi úplně to samé, tak jsem jumperem resetoval Bios (1.3) a HTT už měnit jde
Tom
AMD 64 3200+Winchester (socket939), MSI K8Neo2 Platinum 54G (bios v.1.3 ), Saphire Radeon 800XT Platinum Edition.Adata Viesta 566MHz 2x512MB (Dual Chanel), Arctic cooling A64
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“