Ja nechci nahrazovat svyho mazlika MX500
Bezdrátove klávesnice- lze jinak nez s mysi?!?!
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bezdrátove klávesnice- lze jinak nez s mysi?!?!
Vysvetli mi nekdo, co je to za manyru, ze sety klavesnice+mys jsou pouze bezdratovy (budiz) a klavesnice samotny se bezdratovy neprodavaj (PROC?!
).
, chci akorat novou klavesnici a proc ne bezdrat? Ale jak na to tak koukam, kaslu na to, protoze zatim na 3 e-shopech jsem videl POUZE sety
.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezdrátove klávesnice- lze jinak nez s mysi?!?!
to je divný..bezdrátový klavesnice jsou normálně k sehnání zvlášť...Hydr0gen píše:Vysvetli mi nekdo, co je to za manyru, ze sety klavesnice+mys jsou pouze bezdratovy (budiz) a klavesnice samotny se bezdratovy neprodavaj (PROC?!).
Ja nechci nahrazovat svyho mazlika MX500, chci akorat novou klavesnici a proc ne bezdrat? Ale jak na to tak koukam, kaslu na to, protoze zatim na 3 e-shopech jsem videl POUZE sety
.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to udělej jako já ... koupil jsem si komplet chicony a myš jsem holt odložil a pracuji jen s klávesnicí (i když, tu už taky budu měnit za drátovou)
...je to trochu dražší řešení, ale funguje...
(popř. se můžeš pokusit sehnat starší bezdrátovou klávesnici v bazáči [ale ty většinou bývají infra, ne rádiové])
...je to trochu dražší řešení, ale funguje...
(popř. se můžeš pokusit sehnat starší bezdrátovou klávesnici v bazáči [ale ty většinou bývají infra, ne rádiové])
Francie ... sladká Francie
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mi prijde jako skoda. A kdybych chtel mys prodat, tak to nejde, protoze (snad krome MX setu, nejsem si jist) mys potrebuje vysilac stejny jako klavesnice, cili sama o sobe fungovat nemuze, nemylim-li se.sovicka2001 píše:Tak to udělej jako já ... koupil jsem si komplet chicony a myš jsem holt odložil...
Jo? Prosim te, ukaz mi kde. Hledam napr. u czech computer. Kategorie bezdratove klavesnice ma jedinou podkategorii-s mysi.Digitaldoom píše:to je divný..bezdrátový klavesnice jsou normálně k sehnání zvlášť...Hydr0gen píše:Vysvetli mi nekdo, co je to za manyru, ze sety klavesnice+mys jsou pouze bezdratovy (budiz) a klavesnice samotny se bezdratovy neprodavaj (PROC?!).
Ja nechci nahrazovat svyho mazlika MX500, chci akorat novou klavesnici a proc ne bezdrat? Ale jak na to tak koukam, kaslu na to, protoze zatim na 3 e-shopech jsem videl POUZE sety
.
ale set je zpravidla výhodnější a taky jde barevně k sobě
;)
A u Alzasoftu (nebo Mironetu, ted nevim), maji pod klavesnicema tyto kat.: ps/2, usb a bezdratove s mysi
Naposledy upravil(a) Hydr0gen dne stř 1. pro 2004, 19:01, celkem upraveno 1 x.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to hledal u pěti dodavatelů a nikde samostatnou klávesnici nemají. Je to docela záhada
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak chvalne jestli nam DigitalDoom neco rekne... Byl bych jedine rad. Nejvic me stve, ze samostatnou klav. clovek nesezene a mys prodat nemuze, maximalne tak strcit do supliku (pokud ji nepotrebuje).
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak schválně jsem z toho zmatenHydr0gen píše:Tak chvalne jestli nam DigitalDoom neco rekne... Byl bych jedine rad. Nejvic me stve, ze samostatnou klav. clovek nesezene a mys prodat nemuze, maximalne tak strcit do supliku (pokud ji nepotrebuje).
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
EXISTUJE!
Tak jsem nejake nasel, ale jsou podezrele levny:
http://shop.computershop.cz/StoreCSVS1/ ... ctID=10504
http://shop.computershop.cz/StoreCSVS1/ ... ctID=10506.
Co na ně říkáte?
http://shop.computershop.cz/StoreCSVS1/ ... ctID=10504
http://shop.computershop.cz/StoreCSVS1/ ... ctID=10506.
Co na ně říkáte?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: EXISTUJE!
tak uz vim co si nadelim pod stromecek, jdu do te cerneHydr0gen píše:...
0118 999 881 999 119 7253