Přeskakující kursor
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Intelman
- Začátečník
Přeskakující kursor
Mám grafiku LeadTek A340TDH a asi tak dvakrát za hodinu mi začne lítat kursor z rohu do rohu a většinou skončí v levém dolním. Dělá to ani ne vteřinu a zase to normálně funguje. Dělá mi to ve Windows ME i 2000. Ovladače i direct pořád aktualizuju a žádná změna. Dělá grafika nebo optická myš?
- Intelman
- Začátečník
Přeskakující kursor
Ta potvora, ale to mě napadlo, až když jsem psal tenhle příspěvek. Proč to ale dělá?
- zombux
- Odborník PCT
- Intelman
- Začátečník
Přeskakující kursor
Genius PowerScroll Eye a podložku to netuším.
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Intelman
- Začátečník
Přeskakující kursor
Repráky mám hodně daleko a rádio tam taky nemám.
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- trodas
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, ja pouzivam MX510 na Xtrac podlozce, co moc jednobarevna neni:
...a nema to zatim zadny problem?
...a nema to zatim zadny problem?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- tovr1203
- Začátečník
já mám taky optickou myš a dělalo mi to to samý, dej pryč tu podložku a bude po problému, aspoň teda mě to pomohlo.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to co pises je hovadina . barevnost podlozky nema na funkcnost opticke mysi zadnej vliv. jedinej extremne spatny vliv muze mit az povrch ktery by byl hodne lesklyeraser007 píše:nemás náhodou farebnú podlozku ?
na optiku musís mat jednofarebnu...alebo ak nemas drevo jedno-odtienove tak si tam daj papier...
a premiestnite to nietko....!!
0118 999 881 999 119 7253
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
intelmane, dela ti to ciste nahodne nebo nejak pravidlene? zkus pls delat logy kdy ti to dela atd.j
btw:nebylo by lepsi to presunout to pc sestav? prece jen tohle vypada na nejakej komplexnejsi problem.
btw2: erasery, mohl bys mi pls vysvetlit (ja na to nemam mozkovou kapacitu) jak by mohla podlozka zavinit to ze mu mys jede hodinu bez problemu a pak mu zacne na minutu zbesile litat?
//edit: 2 eraser: ja neprudim, ale ty prestan davat prosim rady ktere nic neresi
btw:nebylo by lepsi to presunout to pc sestav? prece jen tohle vypada na nejakej komplexnejsi problem.
btw2: erasery, mohl bys mi pls vysvetlit (ja na to nemam mozkovou kapacitu) jak by mohla podlozka zavinit to ze mu mys jede hodinu bez problemu a pak mu zacne na minutu zbesile litat?
//edit: 2 eraser: ja neprudim, ale ty prestan davat prosim rady ktere nic neresi
Naposledy upravil(a) Coololooser dne úte 14. pro 2004, 18:11, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
že hodinu s myšou nehýbe a potom začne
kamarát MAL mysku Genius a na akejkoľvek farebnej podlozke mu mys preskakovala, to isté aj s IBMkami, no moja LOGITECH na farebnej podlozke uplne vpoho...
inak súhlas, presun do PC zostav
PS: nechcem to tu rozvádzať, ale cool.user, nemusís prúdiť do každého tu na fóre ! (hmm..no, takmer:)..keď si nasratý, bež sa do krčmy nachlastať
*NOFLAME*
kamarát MAL mysku Genius a na akejkoľvek farebnej podlozke mu mys preskakovala, to isté aj s IBMkami, no moja LOGITECH na farebnej podlozke uplne vpoho...
PS: nechcem to tu rozvádzať, ale cool.user, nemusís prúdiť do každého tu na fóre ! (hmm..no, takmer:)..keď si nasratý, bež sa do krčmy nachlastať
*NOFLAME*
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- K!ll3r
- Středně pokročilý
myslim ze by ses mel uklidnit spis ty.. pises tady nesmysly a to ze po tobe cool user vyjel se da chapat protoze tady oblbujes lidi ....eraser007 píše:že hodinu s myšou nehýbe a potom začne
*NOFLAME*
pokud mas nejaky problem napis SZ a neres to tady...
presun do sestav
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vidíte, killer&cool-user, aj ICE, shit,zombux to tipuju na mys tak neprúdte obaja
a ja neoblbujem, len písem skúsenosti a snazím sa pomoct
EDIT: inak suhlas s ICE-om, GENIUSKy suxx-btw, aj kamarat mal geniusku a robila mu to isté!
a za pokus stojí testnut inu mys nez sa tu hisácit s grafikou a drivermi
a ja neoblbujem, len písem skúsenosti a snazím sa pomoct
EDIT: inak suhlas s ICE-om, GENIUSKy suxx-btw, aj kamarat mal geniusku a robila mu to isté!
a za pokus stojí testnut inu mys nez sa tu hisácit s grafikou a drivermi
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ajtak to tipujem na mys, tie geniusky su fakt sunty a ta ista mys kamaratovy ODISLA> zacala blbnut a ked mi ju doniesol, skusal som na dvoch kompoch a po 1minute zacala preskakovat az sa sekla...tie geniusky fakt SUXX...preto radím skús tu mysku!