Přeskakující kursor
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a ja nebo killer snad rikame ze to mysi neni?souhlasim s icem aby otestoval jinou mys , ale prosimte, nech si ty svy rady o "podlozkach" jsou to naprosty nesmyslyeraser007 píše:vidíte, killer&cool-user, aj ICE, shit,zombux to tipuju na mys tak neprúdte obaja
a ja neoblbujem, len písem skúsenosti a snazím sa pomoct
a jak sis mohl vsimnout vysse, pisu ze dle meho to bude "nejakym" rusenim (te mysi pokud ti to nedoslo)
0118 999 881 999 119 7253
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- trodas
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
...jak to tak ctu, tak zacinam mit silny dojem, ze jsem byl primo osvicen duchem svatym, kdyz jsem vynechal low-end reseni optik a sel hnedka po hi-endu...
Mam MX500 jako zalozni a dve MX510 (modrou a cervenou) a nikdy jsem s nimi na zadnych podlozkach nemel zadny problem.
Nicmene kazdy by mel mit zalozni mysku, ja mam 3 (este mam dalsi dve klasicke, kulickove, logitechy)
Odzkousi jinou a vidi, v cem je problem, ne? Take muze byt studenak v mysi nebo v konektoru (kontoxem prostriknout konektory stoji za ten smradek ) ...
Mam MX500 jako zalozni a dve MX510 (modrou a cervenou) a nikdy jsem s nimi na zadnych podlozkach nemel zadny problem.
Nicmene kazdy by mel mit zalozni mysku, ja mam 3 (este mam dalsi dve klasicke, kulickove, logitechy)
Odzkousi jinou a vidi, v cem je problem, ne? Take muze byt studenak v mysi nebo v konektoru (kontoxem prostriknout konektory stoji za ten smradek ) ...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway