Přeskakující kursor

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

aha tak to sory... jsem necucel na nick kdo tam pastnul ten obrazek :oops: takze nejdriv nam sem napis co vlastne mas asi tak :lol:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

eraser007 píše:vidíte, killer&cool-user, aj ICE, shit,zombux to tipuju na mys tak neprúdte obaja :x
a ja neoblbujem, len písem skúsenosti a snazím sa pomoct
a ja nebo killer snad rikame ze to mysi neni?souhlasim s icem aby otestoval jinou mys , ale prosimte, nech si ty svy rady o "podlozkach" jsou to naprosty nesmysly :wink:

a jak sis mohl vsimnout vysse, pisu ze dle meho to bude "nejakym" rusenim (te mysi pokud ti to nedoslo)
0118 999 881 999 119 7253
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

a podla mna myskou, aj ked to nemusi byt nutne podlozkou, ale nech proste skusi aj to..za skusku nic neda..hlavne nech skusi inu mys
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

...jak to tak ctu, tak zacinam mit silny dojem, ze jsem byl primo osvicen duchem svatym, kdyz jsem vynechal low-end reseni optik a sel hnedka po hi-endu... :razz:

Mam MX500 jako zalozni a dve MX510 (modrou a cervenou) a nikdy jsem s nimi na zadnych podlozkach nemel zadny problem.

Nicmene kazdy by mel mit zalozni mysku, ja mam 3 :wink: (este mam dalsi dve klasicke, kulickove, logitechy)
Odzkousi jinou a vidi, v cem je problem, ne? :D Take muze byt studenak v mysi nebo v konektoru (kontoxem prostriknout konektory stoji za ten smradek :wink: ) ...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“