Podtaktování grafiky ve 2D
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podtaktování grafiky ve 2D
Má nějaký pozitivní vliv na spotřebu, když grafice nastavím, aby ve 2D běžel GPU na 200 MHz, místo 400 ? Dík.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- K!ll3r
- Středně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
podtaktovani rozhodne neni na skodu, 1) grafika bude min zrat 2) bude produkovat i min tepla. no proste nemas tim co zkazitTomV píše:Nevěděl jsem, ale myslel jsem si to. Kdybych to věděl, tak se neptám...K!ll3r píše:sam vis ze joPochybuju, že u GF 6800 Ultra půjde o 10W...
0118 999 881 999 119 7253
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podtaktovani je, podle me, zase uplny nesmysl, protoze kdyz dekodujes HDTV pres GPU (pres CPU si pod PR3600+ moc neuzijes obrazu plynuleho, me to sice docela jde i na PR3400+ Bartonku, ale ja mam DFI desku a mushkin 2-2-2-11 ramky...) tak ti 200Mhz nebude stacit a bude se to sekat...
Spis bych v biosu pridal napeti a taktnul 2D jako 3D, at to ma dostatek vykonu

Watercooling rulez a podme

Spis bych v biosu pridal napeti a taktnul 2D jako 3D, at to ma dostatek vykonu
Watercooling rulez a podme
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty jseš humorista, viď ?trodas píše:Podtaktovani je, podle me, zase uplny nesmysl, protoze kdyz dekodujes HDTV pres GPU (pres CPU si pod PR3600+ moc neuzijes obrazu plynuleho, me to sice docela jde i na PR3400+ Bartonku, ale ja mam DFI desku a mushkin 2-2-2-11 ramky...) tak ti 200Mhz nebude stacit a bude se to sekat...
Spis bych v biosu pridal napeti a taktnul 2D jako 3D, at to ma dostatek vykonu![]()
Watercooling rulez a podme![]()
Já se snažím podtaktováním co nejvíc snížit spotřebu, aby zdroj nefuněl jak kráva, a ty mi doporučíš zvednout napětí...
Co se dekódování HDTV týče (btw, kde se dá sehnat nějaký HDTV záznam, ještě v tom žádný film neviděl

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, ja jsem humorista 
HDTV? Ja uz v tom mam cele filmy!
Sice 9-12G na film v nizsim rozlisku, ale jde to. Normalne je to 1900x1080i mpeg2 az 45MBi/sec
Stahni si z newsu co chces pro HDTV... Zadny problem.
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=6&t=121
S tvym procikem to stejne nedekodujes, tak si nefandi. AMD tadyhle rules. Kdyz jsem s Mplayer coautorem (dela to vic lidi) porovnaval tak z nej vypadlo (ma P4 na 3200) co ze to mam za monster pocal
200Mhz nemuze stacit, to je jasne. To ani nahodou. Tak od 400 nahoru mozna...
Tady ti vic 3D rendrovacich pipek nepomuze, pokud vubec mas vezri 6800 GPU s funkcnim decodingem - vis, ze jeste ty pred 2 mesici prodavane ho maj nefunkcni?
A hmmm, ticha se ti zachtelo? Tak to chapu. WC to resi
Pak muzes pridavat a ne ubirat...

HDTV? Ja uz v tom mam cele filmy!
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=6&t=121
S tvym procikem to stejne nedekodujes, tak si nefandi. AMD tadyhle rules. Kdyz jsem s Mplayer coautorem (dela to vic lidi) porovnaval tak z nej vypadlo (ma P4 na 3200) co ze to mam za monster pocal
200Mhz nemuze stacit, to je jasne. To ani nahodou. Tak od 400 nahoru mozna...
A hmmm, ticha se ti zachtelo? Tak to chapu. WC to resi
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že televizi, co snese HDTV mám, ale že bych to nutně musel mít...trodas píše:jj, ja jsem humorista
HDTV? Ja uz v tom mam cele filmy!Sice 9-12G na film v nizsim rozlisku, ale jde to. Normalne je to 1900x1080i mpeg2 az 45MBi/sec
![]()
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=6&t=121![]()
Jsem linuxák, vím, jak to chodí...trodas píše:Kdyz jsem s Mplayer coautorem (dela to vic lidi)
Zkoušels to, nebo ne ?trodas píše:200Mhz nemuze stacit, to je jasne. To ani nahodou. Tak od 400 nahoru mozna...Tady ti vic 3D rendrovacich pipek nepomuze, pokud vubec mas vezri 6800 GPU s funkcnim decodingem - vis, ze jeste ty pred 2 mesici prodavane ho maj nefunkcni?
![]()
Prdlajs řeší, na vodu ti kašlu...trodas píše:A hmmm, ticha se ti zachtelo? Tak to chapu. WC to resi![]()
Pak muzes pridavat a ne ubirat...
![]()
//Edit : Že je Barton 3400+ (200x12) rychlejší, než Northwood 3525 MHz HT (235x15) s paměťovou propustností přes 5.2 GB/s, tomu prostě nevěřím. To bych musel vidět...

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
TomV - mno, HDTV je normal TV interlace, 1900x1080i a nazdar. Rychlost - podle mplayer lidicek ano. Na encodovani je zas treba znacne pomalejsi - si nevyberes. Ja preferuji decoding 
...a ty nevis o tom, ze vsechny prvni 6800 jadra maj nefunkcni podporu decodingu?!?!
...a ty nevis o tom, ze vsechny prvni 6800 jadra maj nefunkcni podporu decodingu?!?!