NFS Underground 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bigbalu píše:
tovr1203 píše:na tu hudbu nepotřebuješ žádný program, jestli máš DC++ tak tam ten soundtrack najdeš.
DC++ nemám, neumím přes něj nic stáhnout :oops:

ale vím, že na NFSU1 byl nějaký program, který to uměl převést, fakt nikdo neví, jak se jmenoval nebo kde bych ho našel (link) ? :?
GAP to uměl u NFSU 1 , jsou do něj pluginy.
http://www.bim.km.ru/gap/
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Dzin píše: GAP to uměl u NFSU 1 , jsou do něj pluginy.
ok, vyzkouším, moc dikes

EDIT: jak se s tím prosímtě pracuje, nic mi to nevyhledá, fakt nevím. Stáhnul jsem si poslední verzi a nic :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bigbalu píše:
Dzin píše: GAP to uměl u NFSU 1 , jsou do něj pluginy.
ok, vyzkouším, moc dikes

EDIT: jak se s tím prosímtě pracuje, nic mi to nevyhledá, fakt nevím. Stáhnul jsem si poslední verzi a nic :oops:
Je tam na tom webu návod :wink:
Stáhni si hlavně ty plugins bez nich to nefachá.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

GAP v NFSU2 nefunguje ... musis shanet jinym zpusobem. Ale mam pro tebe jedno reseni. Hraj hru na HARD, mej pustenou muziku a po nekolika dnech ji jiste rad vypnes a pustis si osvedceneho Winampa se svoji hudbou.

I kdyz hudba v NFSU2 neni spatna, tak se oposloucha stejne jako v NFSU1. Takze abych se mucil jeste poustenim mimo hru .... bleeee :-))

add. Cestina do NFSU2
1. tady je primy link na jeji stazeni http://download.bonusweb.cz/ba940487292 ... fsu2cz.zip

2. Nestoji za to si ji instalovat. Udelal jsem a za 10 minut jsem tam vracel anglictinu. Roxor se snazil, to ano, ale nektere vyrazy jsou proste prelozitelne tezko a pusobi ... vite co tim chci rict. Ale presto diky, ze se ji venoval. Pro single a nejakeho totalniho neanglictinare (ucte se ji ;-)) je dobra.
Naposledy upravil(a) J X P dne úte 14. pro 2004, 11:07, celkem upraveno 1 x.
---
Serge
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

cestina

Příspěvek od Serge »

Jo,mam stejnej nazor,ikdyz ja ji tam mel jen 5 minut :-)
mrkněte na http://nfsu2-site.cz
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

asi to tu už bylo ale má někdo nějaký ty bonusový auta?(OPEL Corsa,PEUGEOT 106)
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Serge
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Auta

Příspěvek od Serge »

Uff nejsou to bonusový auta ale auta doplnujici evropskou verzi,navštiv mé stránky www.nfsu-2.site.cz a najdeš je tam ke stzáhnutí
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Get to the Car Lot Now !!!!

Příspěvek od Ali Hasan »

Som v 60 percentach a od Rachel som dostal SMS - "Get to the car lot now!!" kua, co po mne chce??? do car lotu som isiel a nic....ziadne nove zavody na mape, hotove kompletne 3 stage....co s tym ?
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Mam stejnej problem. 73% hry. Patrs unlocked 100% a auto na 10 hvezdicek a nic novyho tam nevidim. Uz me ta hra zacina pekne sr... Porad hledat nejaky kraviny nebo tunit to auto, aby to pak vypadalo primo otresne. :x
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Auta

Příspěvek od Prince »

Serge píše:Uff nejsou to bonusový auta ale auta doplnujici evropskou verzi,navštiv mé stránky www.nfsu-2.site.cz a najdeš je tam ke stzáhnutí
diky :wink: ale musím říct někomu kdo má rychlý připojení protože 51MB je dost :lol:
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Serge
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Serge »

Killmistr píše:Mam stejnej problem. 73% hry. Patrs unlocked 100% a auto na 10 hvezdicek a nic novyho tam nevidim. Uz me ta hra zacina pekne sr... Porad hledat nejaky kraviny nebo tunit to auto, aby to pak vypadalo primo otresne. :x
Už si to dohrál rachmel ti to musela napsat, jdi do garage do world map a zbylé závody vodjet Tam
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Mapa...

Příspěvek od Ali Hasan »

mozete mi niekto poslat screenshot mapy ak uz mate najdene hidden obchody ? Uz ma ta hra sere, hodiny chodim dookola jak blbec...a furt ziadne nove zavody.... dik.
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Serge píše:Už si to dohrál rachmel ti to musela napsat, jdi do garage do world map a zbylé závody vodjet Tam
Asi jsem si toho nevsiml :o . Diky. Zkusim to.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nevíte někdo odkaz na stránku, kde by se dala stáhnout hudba z NFSU2.

pokud možno v CD kvalitě. díky
Serge
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapa...

Příspěvek od Serge »

Ali Hasan píše:mozete mi niekto poslat screenshot mapy ak uz mate najdene hidden obchody ? Uz ma ta hra sere, hodiny chodim dookola jak blbec...a furt ziadne nove zavody.... dik.
na www.nfsu-2.site.cz/mapy.html to máš
Serge
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Serge »

bigbalu píše:nevíte někdo odkaz na stránku, kde by se dala stáhnout hudba z NFSU2.

pokud možno v CD kvalitě. díky
ja bych ji nejradši na net dal mam ji v mp3.v dobré kvalitě ale je to protizákone
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Zdar nevíte kam se ukládaj screeny, nemůžu to najít.
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Killmistr píše:
Serge píše:Už si to dohrál rachmel ti to musela napsat, jdi do garage do world map a zbylé závody vodjet Tam
Asi jsem si toho nevsiml :o . Diky. Zkusim to.
Zajel jsem do te garaze a odjel tam asi 3 zavody. Nic dalsiho jsem tam nenasel. Ve meste nic novyho. Akorad me dosla zprava, ze mam jet do obchodu s tema autama. Taky nic. Jeste se me po meste poflakuje par tech zavodniku. Nevim jestli je mam taky rozdrtit nebo co. No a kdyz se otevrelo to rozsireni te kastle a ja to zkusil dat na auto, tak se me udelalo spatne :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Walker píše:Zdar nevíte kam se ukládaj screeny, nemůžu to najít.
Přímo do adresáře ve kterém je hra. :)
M@tosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@tosh »

Dneska sem to dotáhl na 100% v domnění, že dostanu nějakej bonus a ono ho*no.... :jaw: :stupid: :blee:
..::AMD AthlonXP 1700+@default::MB MSI K7N2 Delta-L nForce2 rulezzz::DualChanel 2x256MB Kingston DDR333 PC2700 CL2.5-3-3-7::GeCube ATI Radeon 9550XT 128MB DDR, 128bit, AGP8x, 398/500@450/580::HDD Hitachi 80GB::HDD Seagate BIV 80GB::PowerSupply 450W Mercury::ToxicCase MOD(ve výstavbě)::..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“