Mam dotaz, jak dlouho vám už vydržely Windows funkční???
Můj rekord: 4 roky u Win 98SE
2 roky u Win 2000 Profi
Moderátor: Loki5567

Tak to mám celkem ok třídu2ElCon : u nas v triede 90% ludi nevie aky windows vlastne maju a ten zvysok na tom pari hry a beha po webe, takze raz za par mesiacov reinstall...ti slusnejsi bez netu ale aj rok daju

tak tak, když není člověk prase tak wokna vydrží hodněpavel.minarik píše:nesmysl, s Win98 je to složitější, sice už mám jedny cca 4 roky, ale chovám se k nim slušně a životnost Win2K nebo XP je (když to nemají v ruce hovada nebo je to dobře zabezpečený a ošéfovaný) prakticky neomezená

To jo, ale někdy stačí i blbost a celý se zhroutízombux píše:tak tak, když není člověk prase tak wokna vydrží hodněpavel.minarik píše:nesmysl, s Win98 je to složitější, sice už mám jedny cca 4 roky, ale chovám se k nim slušně a životnost Win2K nebo XP je (když to nemají v ruce hovada nebo je to dobře zabezpečený a ošéfovaný) prakticky neomezená

antivir mám AVG, ale v podstatě bych stejně žádný nepotřeboval, blbý přílohy neotvírámElCon píše:2pavel.minarik - Windows, i když ho nemaj hovada se po čase sami začnou ničitJinak by mě celkem hodně zajímalo, co používáš za antivir a jestli používáš firewall...

no jo zase jeden chytrej..... stejně jenom bezpečnostní záplaty....Intelman píše:Řekl bych, že záleží taky na tom, jak často se počítač používá. Když ho budu používat 2 hodiny týdně, tak mi vydrží třeba 10 let, ale při 8-12 hodinách začnou být za rok nestabilní i na počítači, kterej nemám připojenej k internetu a ani do žádné jiné sítě. Měl jsem Windows 95, 98, 98SE a teď mám WinME a 2000 a u všech po roce format mimo XP, ty jsem nemusel ani registrovat, jak šly rychle do haj*lu. XP SP1 ani SP2 jsem už nezkoušel, protože jsou to stejně jen bezpečnostní záplaty. Podle mě je to nejhorší OS od Microsoftu. Snad bude Longhorn za 2 roky lepší.

no looooooooolIntelman píše:Řekl bych, že záleží taky na tom, jak často se počítač používá. Když ho budu používat 2 hodiny týdně, tak mi vydrží třeba 10 let, ale při 8-12 hodinách začnou být za rok nestabilní i na počítači, kterej nemám připojenej k internetu a ani do žádné jiné sítě. Měl jsem Windows 95, 98, 98SE a teď mám WinME a 2000 a u všech po roce format mimo XP, ty jsem nemusel ani registrovat, jak šly rychle do haj*lu. XP SP1 ani SP2 jsem už nezkoušel, protože jsou to stejně jen bezpečnostní záplaty. Podle mě je to nejhorší OS od Microsoftu. Snad bude Longhorn za 2 roky lepší.

Používáním PC, jsem samozřejmě myslel používání operačního systému a ne hadrware. Každý má na XP jiný názor a má s ním jiné zkušenosti. Windows XP je v podstatě Windows 2000, doplněný o další software Microsoftu, který je vlstně vnucen a nemá takové přednosti jako od jiných výrobců.cool.user píše:no looooooooolIntelman píše:Řekl bych, že záleží taky na tom, jak často se počítač používá. Když ho budu používat 2 hodiny týdně, tak mi vydrží třeba 10 let, ale při 8-12 hodinách začnou být za rok nestabilní i na počítači, kterej nemám připojenej k internetu a ani do žádné jiné sítě. Měl jsem Windows 95, 98, 98SE a teď mám WinME a 2000 a u všech po roce format mimo XP, ty jsem nemusel ani registrovat, jak šly rychle do haj*lu. XP SP1 ani SP2 jsem už nezkoušel, protože jsou to stejně jen bezpečnostní záplaty. Podle mě je to nejhorší OS od Microsoftu. Snad bude Longhorn za 2 roky lepší.![]()
to cos napsal je nesmysl totalni
1) vliv opotrebeni pouzitim u pc je MINIMALNI
2) pokud chces rict ze 98 nebo ta hruza jmenem win ME jsou lepsi nez win xp, tak se ti muzu jen vysmat

neIntelman píše:
Používáním PC, jsem samozřejmě myslel používání operačního systému a ne hadrware. Každý má na XP jiný názor a má s ním jiné zkušenosti. Windows XP je v podstatě Windows 2000, doplněný o další software Microsoftu, který je vlstně vnucen a nemá takové přednosti jako od jiných výrobců.

no jo, ono je to vlastny xpcka shit nejvetsi, proto ho taky dnes pouziva vetsina lidi pac s dokonalyma w98 je to proste nudaIntelman píše:Používáním PC, jsem samozřejmě myslel používání operačního systému a ne hadrware. Každý má na XP jiný názor a má s ním jiné zkušenosti. Windows XP je v podstatě Windows 2000, doplněný o další software Microsoftu, který je vlstně vnucen a nemá takové přednosti jako od jiných výrobců.

Můj OS je bez virů a jiných věcí, co tam nepatří. Tak pravil NOD32 a Ad-Aware. Tyhle programy nejsou od Microsoftu a proto Ti možná nic neříkají, ale určitě stojí za vyzkoušení.Digitaldoom píše:neIntelman píše:
Používáním PC, jsem samozřejmě myslel používání operačního systému a ne hadrware. Každý má na XP jiný názor a má s ním jiné zkušenosti. Windows XP je v podstatě Windows 2000, doplněný o další software Microsoftu, který je vlstně vnucen a nemá takové přednosti jako od jiných výrobců.tohle si nezaslouží ani komentář......
prosimtě když nic nevíš tak alespoň nepiš takovýhle bludy..... tvoje zkušenosti si taky nech.... tvojí virovou sbírku bych teda vidět nechtěl...a ani nezkoušej přejít na linux protože by si byl schopnej zavirovat i ten
WinXP je výborný a nejlepší OS systém kterej MS udělalo a vůbec jeden z nejsložitěších programů vůbec protže musí být jednoduchý a složitý zároveň...aby ho mohly používat i takový moulové jako ty ...bohužel není dokonalý a díky bohu za to...alespoň se vývoj hrne kupředu... to že se do něj kde kdo strefuje je díky tomu že ho maj prostě skoro všichni kdyby to bylo dejme tomu obráceně linux rozšířenější než Win tak je to to samé...do většího se vždycky snáž trefuje...to neznáš ?
a pak to taky napáchá největší škody... no ale to je taky díky moulům co nemaj XP s Sp2
;)