Far Cry
Moderátor: Baneshee
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No procet sem readme a tam je magadlouhej seznam veci, co to upravi a neprislo mi, ze se moc veci konalo.. A ten QS taky nevim..
btw kolik ma FarCry misi? Sem nekde v Catacombes..
btw kolik ma FarCry misi? Sem nekde v Catacombes..
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

nainstaloval jsem patch 1.3 a po některých načteních Waypointů se ozvaly strašný skřeky z repráků (Audigy LS), uplne děsný, po chvilce to ustalo buď
a) zvuk jel pak normálně (do dalších loadu)
b) zvuk nejel vůbec, po vyjetí do win zvukovka jela
Vypnul jsem EAX2.0 a už mi to neudělalo (zatim). Stalo se to někomu ještě?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sentenced píše:
Ja si ted snazim vychutnavat kazdej soubouj, kazdou smrt(cizí
)
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Mam Audigy 2, EAX zapnutej a zadnej problem se zvukem nepozorujuSlezman(CZE) píše:nainstaloval jsem patch 1.3 a po některých načteních Waypointů se ozvaly strašný skřeky z repráků (Audigy LS), uplne děsný, po chvilce to ustalo buď
Ta hra je super, hraju fakt po treti nebo ctvrty, ani nevim a da se jeste najit jina cesta kudy to jít, to se mi líbí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mne to take obcas vydava nejake divne zvuky ...na pozadi jako kdyby nekdo posuval bednicku ...nesouvisle ... posunul - ticho - pounul...Slezman(CZE) píše:nainstaloval jsem patch 1.3 a po některých načteních Waypointů se ozvaly strašný skřeky z repráků (Audigy LS), uplne děsný, po chvilce to ustalo buď
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja uz to hraji po paty krat ... a to nerikam ze HL1 sem presel snad 11x ...kdybych se takhle venoval skole ...Sentenced píše:Ta hra je super, hraju fakt po treti nebo ctvrty, ani nevim a da se jeste najit jina cesta kudy to jít, to se mi líbí
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kde na to berete cas... vzhledem k tomu, ze mam vedle pc hafo jinejch konicku si takovejhle replay-lusus dovolit nemuzu. I kdyz je pravda, ze treba halfa sem pokoril mockrat..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No nevim, i kdyz je sakra prace, tak hodinu denne si na nejakou tu hru a odreagovani najdu a to je dost na to abych si ty lepší hry zahrálTornquist píše:Kde na to berete cas... vzhledem k tomu, ze mam vedle pc hafo jinejch konicku si takovejhle replay-lusus dovolit nemuzu. I kdyz je pravda, ze treba halfa sem pokoril mockrat..
btw. kolik je v FC vlastne zbraní, trochu smůula ze se daj nést jenom 4
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jenze zase chci treba zkusit jiny hry, nez ponekolikaty tu samou..
A ja navic vetsinu her co zacnu hrat taky dohraju, spis si vybiram...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No a věř tomu, ze ja zkoušim taky dost her, zaroven jich spoustu dohraju vickrat a vetsinu co uz začnu taky dojedu do konceTornquist píše:Jenze zase chci treba zkusit jiny hry, nez ponekolikaty tu samou..A ja navic vetsinu her co zacnu hrat taky dohraju, spis si vybiram...
btw. dneska jsem si FC vychutnaval, mise jak se vyhazujou do luftu ty anteny, nadhera - šel jsem to uplne jinudy nez minule, zase jiny situace, superrr
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam taky problem ze ani za pana mi nejde cestina v tejto hre.
Uz som ju stiahol od dvoch autorov, kazda instalacia prebehla v
pohode a cestina stale nikde. Kde moze byt problem?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkousel si i od Mrazika, kterou stahnes treba tady ?RomanOn píše:Mam taky problem ze ani za pana mi nejde cestina v tejto hre.
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, presne tu som skusal a prdWixe píše:zkousel si i od Mrazika, kterou stahnes treba tady ?RomanOn píše:Mam taky problem ze ani za pana mi nejde cestina v tejto hre.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- LANpartyzan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Killmistr
- Začátečník

No ja jsem to jeste nedohral ani 1 a jsem nekde v tech katakombach, ale na rogalu uz jsem 3x letel. Asi zadny dalsi nejsou, kdyz jsi to 2x dohral. Spis me udivilo, ze az v tech katakombach jsem objevil ten mod na ty neviditelny svine (takovy ty termo brejle nebo co to ma byt). Pred tim bily pro me uplne neviditelni. VybobornySentenced píše:Nevíte nekdo, kolikrat se ve hre objeví to rogalo ?? Ja zatim našel 3 místa... kus od začatku, kousek od lighthouse a kousek od lodi
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Myslíš "cryvision" ?? ten je tam uz driv a jsou chvile, kdy to bez toho snad nejdeKillmistr píše:No ja jsem to jeste nedohral ani 1 a jsem nekde v tech katakombach, ale na rogalu uz jsem 3x letel. Asi zadny dalsi nejsou, kdyz jsi to 2x dohral. Spis me udivilo, ze az v tech katakombach jsem objevil ten mod na ty neviditelny svine (takovy ty termo brejle nebo co to ma byt). Pred tim bily pro me uplne neviditelni. VybobornySentenced píše:Nevíte nekdo, kolikrat se ve hre objeví to rogalo ?? Ja zatim našel 3 místa... kus od začatku, kousek od lighthouse a kousek od lodi