Control center mam nainstalovany a proste tam ta zalozka VPU RECOVER neni. Dival jsem se ke kamosovi, ten ma Catalysty 4.6 s CC a tu zalozku tam ma. Tak ja nechapu jak ty ovladace delaji. Jednou to tam daji a pak zase ne. Takze docela problemjanis píše:VPU Recover tvoří jednu ze záložek v ATI Control Centre, pravým myšítkem klikni na ploše, vyber nastavení, upřesnit a měl bys vidět záložku VPU RECOVERY.Tam se to dá de/aktivovat.Pokud nemáš CC nainstalovaný, tak nic neuvidíš - VPU není součást Catalystů.
Jinak právě ten VPU Rec. by měl řešit zátuhy bez nutnosti restartu PC, zresetuje jenom grafiku.Můžeš to zkusit vypnout, ale problém bude asi v něčem jiným.
Jetway radeon 9550 ultra *OC* - problém s instalací..:(
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- cleric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Epox 8RDA3+, AMD Athlon XP 1900+, 512MB DDR, ATI Radeon 9550 Infinite 520/325, WD 250GB
- janis
- Začátečník

- cleric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel jsem reinstall.... je to fakt des! Kdyz tam zkousim dat ty nejnovejsi, tak to proste grafika nebere. Jedine 4.9 bez VPU recoverjanis píše:To mě pos....! Tak už nejenom grafiky, ale ještě i ovladače blbnou?Zkoušel jsi reinstal ovladačů?
Epox 8RDA3+, AMD Athlon XP 1900+, 512MB DDR, ATI Radeon 9550 Infinite 520/325, WD 250GB
- janis
- Začátečník

- Sojer
- Začátečník

dyť jo to je nejlepší rozřezat starej pasiv,doma se mi válej pasivy ze zničenejch zdrojů pasujou přesně na paměti akorát mi to vychází na 6 a mám jich 8 ,takže mi sou na hovnojanis píše:Včera přišly z CC chladiče na paměti, vzal jsem měďáky - no teda nic moc, malý a krátký, vědět to, naporcoval jsem starej Al pasív z P200MMX, no ale účel splnily, Samsungy se šplhly na 350 MHz a ještě nemaj dost (zato já jo), v DM03 přibylo 250b. (3 542)
- janis
- Začátečník

- cleric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Radeon 9550 Infinite
Mno, tak jsem dnes vyzkousel ten Radeon 9550 Infinite u kamose na jine desce a karta se chova uplne stejne :
1) Karta jede jen s ovladacema catalyst 4.9
2) Pri hrani jekekoliv hry (Hl2, NFS U, Doom3) a i v 3Dmarku 2003
karta zamrzne.
Takze to deskou neni a jedna se zrejme o vadny kus. Zitra posilam mail s timto duvodem, ze chci bud vratit penize nebo vymenit kartu
Jinak jsem tu kartu testoval netaktovanou. Tak doufam, ze mi bude dodana jina karta nebo aspon penize.
karta zamrzne.
Takze to deskou neni a jedna se zrejme o vadny kus. Zitra posilam mail s timto duvodem, ze chci bud vratit penize nebo vymenit kartu
Jinak jsem tu kartu testoval netaktovanou. Tak doufam, ze mi bude dodana jina karta nebo aspon penize.
- jajapv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Radeon 9550 Infinite
Samozřejmně že i druhá deska byla čipset Via?cleric píše:Mno, tak jsem dnes vyzkousel ten Radeon 9550 Infinite u kamose na jine desce a karta se chova uplne stejne :
karta zamrzne.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
- cleric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radeon 9550 Infinite
ano, bylajajapv píše:Samozřejmně že i druhá deska byla čipset Via?cleric píše:Mno, tak jsem dnes vyzkousel ten Radeon 9550 Infinite u kamose na jine desce a karta se chova uplne stejne :
karta zamrzne.
- SairusCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jisty ale..
Nejsem si jisty ale pokud mate win XP a jeste SP2 tak by se nemeli instalovat ovladace na desku ...( Jen sem to slysel od kamose kterej to prej cetl na netu. Kdyz nainstalujete ovladace na desku tak to pak blbne a nejde zapnout FW ..
Ale asi jen na nekterych deskach... Snad to nekomu pomuze chci si taky koupit JETWAY 9550XT Ultra
) Jen doufam ze mi pujde bez problemu
DIstak napiste jestli by mela fungovat na ECS K7S5A SiS735. Moc se na ni tesim ale nevim jestli pujde.. A taky muzete napsat jak je to s reklamacema po internetu Co se musi udelat ..
Jinak drzim vsem palce ad jim Fsechno Vunguje
Jinak drzim vsem palce ad jim Fsechno Vunguje
- janis
- Začátečník

- YohanN
- Začátečník

- SairusCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bomba
- Začátečník

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=102SairusCZ píše:Nebojim
Jeste se chci zeptat jestli je ta JETWAY musi podtaktovat? protoze koukam ze vsichni maji podtaktovane jadro...
treba 450/760 a pamety jeste pridali .)))
příspěvek od janise
- janis
- Začátečník

2Sairus:
Když jsem nasmažil 500/300 BIOS napřímo, najede mi karta do Win po login obrazovku, ale nevidím ikony uživatelů a nemůžu se přihlásit, takže usuzuju, že to nebude to pravý ořechový, ať už vinou horšího GPU nebo slabýho napájení.V ATI tool se mi objevily první artefakty po 456 MHz, tak jsem tam vrazil těch 450, pamětem novej BIOS sakra prospěl a ani 350 není jejich konečná.Proto ty takty 450/290 - ty jedu normál v default BIOSu, taktuju jen když to potřebuju.
Když jsem nasmažil 500/300 BIOS napřímo, najede mi karta do Win po login obrazovku, ale nevidím ikony uživatelů a nemůžu se přihlásit, takže usuzuju, že to nebude to pravý ořechový, ať už vinou horšího GPU nebo slabýho napájení.V ATI tool se mi objevily první artefakty po 456 MHz, tak jsem tam vrazil těch 450, pamětem novej BIOS sakra prospěl a ani 350 není jejich konečná.Proto ty takty 450/290 - ty jedu normál v default BIOSu, taktuju jen když to potřebuju.
- janis
- Začátečník

- SairusCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Heh tak to je zajimave ze prodavaji grafarnu s taktm na kterem vlastne ani nefungujejanis píše:2Sairus:
DIky sefove.
2janis: Jakou znacku bys mi doporucil? ja bych chtel jit stale do te JWAY
preju 1-2fps .))
- Sojer
- Začátečník

standartní chlazení je na hovno, hučí a zbytečně se to přehřívá, hlavně je tam ještě ta žvejkačka,ta by se měla v každym případě vyměnitSairusCZ píše:Heh tak to je zajimave ze prodavaji grafarnu s taktm na kterem vlastne ani nefungujejanis píše:2Sairus:
Když jsem nasmažil 500/300 BIOS napřímo, najede mi karta do Win po login obrazovku, ale nevidím ikony uživatelů a nemůžu se přihlásit, takže usuzuju, že to nebude to pravý ořechový, ať už vinou horšího GPU nebo slabýho napájení.V ATI tool se mi objevily první artefakty po 456 MHz, tak jsem tam vrazil těch 450, pamětem novej BIOS sakra prospěl a ani 350 není jejich konečná.Proto ty takty 450/290 - ty jedu normál v default BIOSu, taktuju jen když to potřebuju.) Mno ikdyz nekomu to jde i na 530 v pohode (ale to nevim co je pohoda
)) v kazdem pripade jim to jde ve vokech. Jinak clanek jsi napsel velmi dobre jak uz sem psal v jine diskuzi
![]()
DIky sefove.
2janis: Jakou znacku bys mi doporucil? ja bych chtel jit stale do te JWAYale nejsem si uplne jisty
Chi tu ktera pujde nejvic nataktovat se standartnim chlazenim
Jinak doufam ze brzo nekde bude poradnej bios na tu Jetway ve kteryb bude vsechno na maximalni vykon a stabilitu
)
preju 1-2fps .))
- SairusCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj pastu bych tam urcite dal ale az po nejake zahrivaci lhute .)) treba po tydnu kdyby byla nejak vadna.) Vkazdem pripade ad mi poslou jakou verzi chtej tak by mela fungovat ne? pokud ne tak staci jen podtaktovat? .) a pokud to bude ta pomalejsi staci nahrat novej bios a 
ECS K7S5A@OC BIOS(66/66-200/200), Athlon 2200+@2400+ (150*13.5=2025Mhz) 1.5V,HIS r9600pro 128-bit 256MB 325/180@420/230, 512RAM DDR333, 40+10+8GB disky
3Dmark2001->8500b.
3Dmark2003->3500b.
3Dmark2005->1400b.
3Dmark2001->8500b.
3Dmark2003->3500b.
3Dmark2005->1400b.