GF4 Ti4200 - artefakty, vypadávají textury
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Holda
- Středně pokročilý

GF4 Ti4200 - artefakty, vypadávají textury
Mam problem,vzdycky,kdyz zapnu neco ve 3D tak mi to dela hrozny chyby v obraze,vypadavaji textury,artefakty atd... Kdyz ale na karte podtaktuju pameti nekam kolem 390Mhz tak to jde bez problemu.Cim to muze byt?Jadro jde pri tech pametech nekam k 300,tak tam by nemel byt problem
- kolo
- Mírně pokročilý

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus lepsie chladenie a ak to nepomoze je mozne ze karta pomali zacina odchadzat
... a uz proste standartne frekvencie nezvlada.....
Skusal si aj nejake ine ovladace...
Kedy sa zacal vyskytovat tvoj problem..... je to od zaciatku, alebo sa problem objavil az v poslednom case.....?
Skusal si aj nejake ine ovladace...
Kedy sa zacal vyskytovat tvoj problem..... je to od zaciatku, alebo sa problem objavil az v poslednom case.....?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Boin
- Začátečník

-
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LANpartyzan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je v zaruce - navahej ani minutku
Pokud neni, tak nalep chladice na pameti, abys mel alespon default clocky OK...
...to mi pripomina, jak jeden vykuk jednomu memu byvalemu spoluzakovi Mirkovi J. prodal GF2MX, kde pri dafault clocku pameti 166Mhz pri prudkem resizu okna zustavaly artefakty na plose!
Bud hybu mysi moc rychle (alemoje MX510 ani grafika neprotestuje?), anebo je ta karta spatna
b) je spravne, stacilo snizit clock pameti na 150Mhz a vse bylo ok. 3D jsem radeji nezkousel, stejne nic nema ani nehraje, takze pohoda - ale upozornil jsem ho na to, jakej shit mu prodali a tak so vyrval slevu. Dotycny me osobne mel tu drzost do telefonu tvrdit, ze karta je OK a ze ji dlouho pouzival a nezprblemu - nejelepsi bylo, kdyz mi tvrdil, ze na ni hraje hry...
No nic.
Vymenit, lepe chladit nebo podtaktit. Rozhodne spatny kus.
...nejsou ty pameti NAHODOU Elixir typ...?

Pokud neni, tak nalep chladice na pameti, abys mel alespon default clocky OK...
...to mi pripomina, jak jeden vykuk jednomu memu byvalemu spoluzakovi Mirkovi J. prodal GF2MX, kde pri dafault clocku pameti 166Mhz pri prudkem resizu okna zustavaly artefakty na plose!
Bud hybu mysi moc rychle (alemoje MX510 ani grafika neprotestuje?), anebo je ta karta spatna
b) je spravne, stacilo snizit clock pameti na 150Mhz a vse bylo ok. 3D jsem radeji nezkousel, stejne nic nema ani nehraje, takze pohoda - ale upozornil jsem ho na to, jakej shit mu prodali a tak so vyrval slevu. Dotycny me osobne mel tu drzost do telefonu tvrdit, ze karta je OK a ze ji dlouho pouzival a nezprblemu - nejelepsi bylo, kdyz mi tvrdil, ze na ni hraje hry...
No nic.
Vymenit, lepe chladit nebo podtaktit. Rozhodne spatny kus.
...nejsou ty pameti NAHODOU Elixir typ...?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno ja nevím, mám taky gf Ti 4200 od gainwardu a standardní frekvence jsou 250/513, s tim ze po přetočení to jde v pohodě 300/605....
a to tam nemam zadny prídavny chlazeni grafiky ci dalsi vetrak do casu...
takže si myslim ze nějakým velkym OC to nebude, to vypada spíš že to odchází...
a to tam nemam zadny prídavny chlazeni grafiky ci dalsi vetrak do casu...
takže si myslim ze nějakým velkym OC to nebude, to vypada spíš že to odchází...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět