Zdravim,
planuji koupit novy komp nekdy koncem unora, ale rad bych mel jasno, nebo aspon jasneji jiz ted. Finance jsou omezne, ocekavani velke:-), takze jako vzdy - chci co nejvic za co nejmin... pouziti: CAD, par her rozpocet: udrzet se do nejblize hranici 20000 vc DPH, skladal jsem podle aktulniho ceniku CC
po dlouhem hledani, cteni a porovnovani jsem dospel k nasledujicimu:
CPU: AMD 64 2800+ BOX (s754)
MB: Soltek SL-K8AN2E-GR (s754, nForce3 256Gb) - je velka nevyhoda, ze ta deska ma jen 2 pozice pro RAMky? jeste by sla MSI K8N Neo-FSR asi o 500 drazsi, pripadne Gigabyte GA-K8NS
RAM: 512 Kingmax 433 CL2.5 nebo 466 CL3 - planuju jen lehky OC v moznostech BOX chladice - zatim
HDD: 160GB, 8MB, PATA cache Hitachi nebo Samsung
VGA: urcite 6600GT zatim nevim jakeho vyrobce
to bylo takove torzo a dal uz moc nevim:-(
DVD-RW: to fakt netusim LG, NEC??
case/zdroj: jelikoz finance jsou napnute, tady asi budu muset setrit... bude stacit nejaky EC 350W s 12cm vetrakem? nahodou treba 300W AOpen by to asi nezvladl?
posledni otazka: jak je to s fci cool'n'quiet u socketu 754? myslim ze CPU A64 ho podporuji vsechny, zalezi tedy na desce?
hlavne mi prosim nepiste ze mam jit s939 kvuli upgradu... postupne vylepsovani moc nepestuju, takze s754 mi ted vyhovuje predevsim cenou a pak za 3 roky zese koupim MB+CPU+RAM protoze 939 uz bude taky v prachu dejin
dekuji za vase nazory
Sestava s A64 + par dotazu
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- _Geralt
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- _Geralt
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor NEC ND3520A - má už i 4x DVD-R9, zatím jí mají pouze kolegové za hranicemi, doufám, že po Novém roce dorazí i k nám, měla by být za stejnou cenu jako ND3500A. Já si na ní rozhodně počkám, s předchůdkyní jsem neměl žádný problém, jen ten že nebyla moje ). Recenzovaná kvalita zápisu na cdr.cz souhlasí. Toť asi vše.