S.M.A.R.T. - problem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
odoane
Nováček
Nováček

S.M.A.R.T. - problem

Příspěvek od odoane »

nazdarek. mam maxtor DiamondMax Plus 40GB. disk bol ok, az pred nedavnom pri bootovani:
Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace Press F1 to Resume. takze som v biose
zakazal S.M.A.R.T., chcem vediet ci mi odchadza disk (mam si kupit novy?)
dik
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: S.M.A.R.T. - problem

Příspěvek od Butch »

odoane píše:nazdarek. mam maxtor DiamondMax Plus 40GB. disk bol ok, az pred nedavnom pri bootovani:
Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace Press F1 to Resume. takze som v biose
zakazal S.M.A.R.T., chcem vediet ci mi odchadza disk (mam si kupit novy?)
dik
Přesne tak odchází ti disk. V práci nám tohle taky jeden Maxtor hlásil no a po třech dnech odešel úplně. Takže zazálohuj.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jojo, zalohuj a premyslej o novem, zkus ho ve speedfanu skouknout, ten ti ukaze, co tam smart vidi za bordel...
jo a u nas v praci tohle taky jeden disk udelal a uz asi rok jede s tim, ze se musi mackat F1, ale porad zije :D
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

No nemusi byt vzdy spatny. Ale radeji to zalohuj zkus se podivat do speed fanu jake mas hodnoty. Me se stavalo u stareho seageta 4.3 Gb/ 7200 RPM ze pri delsi necinnosti (byl v supliku) nebo pri resetu mi to BIOS nahlasil taky. A ten disk mi jede do dneska.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
odoane
Nováček
Nováček

Příspěvek od odoane »

tak sa potvrdili moje obavy, no co, nebude CD-RW ani DVD ale HDD, asi kupim hitachi. pozeram na speedfan, no nic mi to nevravi
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“