vlastní prostor na netu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

vlastní prostor na netu

Příspěvek od bigbalu »

potřebuju poradit

kde si založit vlastní prostor, kam bych mohl třeba uložit obrázky a pak dát na ně odkazy? Nebo si tam odkládat i vlastní soubory, které bych nechtěl mít uložené doma.

něco jako bigbalu.com nebo cz a podobně

hlavně né něco zdarma (webzdarma ....) a podobné sračky, pořád se měnily odkazy na obrázky a to mě nebavilo.

chci si třeba i zaplatit, ale aby vše bylo na svém místě po celou dobu.

díky za připomínky a návrhy
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Doporučil bych ti xnet.cz. Vypadá dobře. Dost lidí ti taky bude asi doporučovat známý pipni.cz, já na něm taky jedu, ale ten je ve freehostingu nepoužitelný, snad jen placený, ten by mohl fungovat. Z těch placených taky nebude špatný webdum.com
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

jedu na xnet.cz a zatim 100% spokojenost.....
pipni ma skoro pořád výpadky !
jinak je hafo hostingu jen zaleži kolik jsi dotoho schopný dát?a kolik M(B)ega potřebuješ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

my platime za domenu (ne hosting) u ignumu... ignum.cz :)

naprosta spokojenost :wink:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

zaplať si nějakou doménu net nebo treba com, biz, info

na forpsi.com / pes /psisco

to mají už za 158kč bez DPH na rok

http://www.forpsi.com/domain/?lang=cz

a k tomu si zařiď ten 100 megabytovej freehosting, docela to i funguje, je u toho i (velice) omezená mysql ...

pak můžeš přes ftp v poho uploadovat..
show must go on..
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

pokud to chceš jen jako skladiště dat, tak si dávej pozor na podmínky hostingu (např. na PIPNI už vyhodili z freehostingu hodně lídí, kteří používali prostor pro skladování věcí které nesouviseli s webem).
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

www.kgb.cz normalne sem tam mel data jak dlouho ...vlastne do doby, nez skoncili...ted uz zase jedou
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

shadow píše: a k tomu si zařiď ten 100 megabytovej freehosting, docela to i funguje, je u toho i (velice) omezená mysql ...

pak můžeš přes ftp v poho uploadovat..
cca 750 dotazů (omezení), já si udělal fórum v phpBB, mám tam pár, skutečně jen pár přístpěvkůa a pár uživatelů a počet dotazů se přehoupl přes 2000 (cca 200KB má ta databáze - zatím) a na webzdarma má omezení 5MB, takže asi tak. Také asi budu hledat řešení u forpsi.com

500MB, 50 e-mailů, 25GB trafik, podpora php a mysql (první databáze zdarma, další za 50,-/měs) za cca 100,-/měs.
a špatnej neni ani ten xnet.cz (jenže já už mám freehosting právě na forpsi.com, tak uvidíme).
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

_Stepan píše:..........
a ten freehosting ti zatím funguje v pohodě, jak je to s výpadky a podobně?
Chtěl bych si zařídit např. bigbalu.com a mít tam jen např. obrázky, abych mohl dělat odkazy. Šlo by to nebo tam musím mít i zařízenou nějakou svoji stránku?
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Smith - muzes mi prosimte rici, jak se na PIPNI da zadarmo registrovat na zkousku (jak moc jim to teda pada a jak jim jede ten nesmysl - PHP5) webka?
Ja tam teda nic nenasel, krome toho, kdyz mas uz na sebe nejakou domenu, to ja, ale jinak nic...? :oops:

Spatne jsem hledal, nebo uz nic free pipni nenabizi? :? :(
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

trodas píše:Smith - muzes mi prosimte rici, jak se na PIPNI da zadarmo registrovat na zkousku (jak moc jim to teda pada a jak jim jede ten nesmysl - PHP5) webka?
Ja tam teda nic nenasel, krome toho, kdyz mas uz na sebe nejakou domenu, to ja, ale jinak nic...? :oops:

Spatne jsem hledal, nebo uz nic free pipni nenabizi? :? :(
pipni ti zdarma nabizi webhosting pro domenu 2. radu . tu domenu ale musis nejdriv mit (koupit u nich)
0118 999 881 999 119 7253
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

No to mi doslo, ze free u nich neni nic - jen sem si teda nevsim, ze ta domena musi byt i zakoupena i nich, ze nelze jen prevest svou... Aha :oops:

Zas jsem neco prehledl :lol: :wink:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

trodas píše:No to mi doslo, ze free u nich neni nic - jen sem si teda nevsim, ze ta domena musi byt i zakoupena i nich, ze nelze jen prevest svou... Aha :oops:

Zas jsem neco prehledl :lol: :wink:
free je prave ten hosting :wink: a ver tomu ze je to celkem slusna usetrena suma kdyz vemu v potaz ze nejlevnejsi freehostingy se pohybuji kolem cca 70-100kc /mesic
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“