Pokazene PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- volkovski
- Začátečník
Pokazene PC
Pokazilo sa mi PC. Zacalo sa to v Win kde mi to zmrzlo. Restartol som to a uz to nenabehlo. Zapnem PC ide ale len svieti dioda od HDD a nic, cierna obrazovka a nic. Skusal som vymazat CMOS, vymenit pamete v slotoch, grafiku poskusat a nic, nic nepipa Do biosu sa dostat neviem. Nevie niekto co s tym je??? Neviete co s tym je, uz je to v servise!!!!!!!!
AMD Ryzen 7 5800x@PBO 4900 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 | MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL14 @3800CL16 Trident Z RGB | GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial MX500 1TB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Corsair RM750x | Fractal Design Meshify S2 White TG Clear | LG 27GL850-B| Logitech G Pro Wireless + G213 + Corsair MM350 X-Large
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nefunguje tak, jak popisujes, muze to bejt XX pricin - takze nejlepsi je zajit ke kamosovi, co ma stejnou ci podobnou sestavu jak ty a komponenty pozkouset... Nedavno sem takovejhle problem resil - clovek fachal, pak se to restartlo a nic, uz to nenabehlo. Pak sem tam jen tak ze srandy pich o 100W lepsi zdroj (jinej sem po ruce nemel) a jelo to... Takze v tom servise to proste taky vsechno natvrdo vyzkousej a tebe pekne zkasnou
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate
- Square
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak ako hovoril mina moze byt pricin vela, mne pada na musku HDD alebo radic diskov na doske... ale taktiez som videl na kamosovom PC ze to bol nakoniec zdroj ktory mu odpalil dosku procak i pamate a vsetky mechaniky okrem disketovky..... skoda ze si ho dal do servisu a nepopisal dalsie priznaky mozno by ta to vyslo lacnejsie......
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele: