Data na disku zformatovany - jdou vytahnout?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
tnema
Začátečník
Začátečník

Data na disku zformatovany - jdou vytahnout?

Příspěvek od tnema »

Už sem se ptal pár lidí jak na PCT tak i na OCGURU.cz
WD 120bb zformatovanej rychlym zpusobem v win XP SP1, nfts.
Na disku byly filmy/pro mě dost dulezity.
zkousel se mtestdisk 5.5 dos verzi, ale nejak sem se pres to nemohl prekousat, po analyse sem se nejak zakousl a co dal.
Existuje nakej jednoduchej soft to vytahnout zpet?
Dony na guru rikal ze pokud se to zformatuje tak uz to de dat dost tezko pryc :sad:
Takze se chci optat, dostanu ty data zpet :? ci uz sou nadobro fuč :sad: ?
ntb alzabook/rtx3070
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Kedze to mas NTFS, tak je mala sanca ze to obnovis, aj ked je to rychlym formatom... Kebyze FAT32, to by sa dalo v pohode, ale toto je tvrdy oriesok
tnema
Začátečník
Začátečník

end

Příspěvek od tnema »

Axis píše:Kedze to mas NTFS, tak je mala sanca ze to obnovis, aj ked je to rychlym formatom... Kebyze FAT32, to by sa dalo v pohode, ale toto je tvrdy oriesok
hmm, :( to mi rikal taky :old9: ........ :sleepy:
ntb alzabook/rtx3070
david99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od david99 »

Praveze ja mam program specialne na obnovu z NTFS raz som uz obnovoval pomocou toho a bolo to v poho obnovil som skoro vsetko zo zmiznutych 30GB. Program sa vola File scavenger. Skus uvidis
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Axis píše:Kedze to mas NTFS, tak je mala sanca ze to obnovis, aj ked je to rychlym formatom... Kebyze FAT32, to by sa dalo v pohode, ale toto je tvrdy oriesok
Není... Get Data Back NTFS to za pár hodin v klidu vyřeší...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Placate nesmysly. 99.9% dat dostane pomoci Easy Recovery z NTFS i pres 200G (muj mej 250G a o nic jsem neprisel) zpet.
Doporucuji.

Stahnout plna verze se da zde:

h**p://fosi.kaos-ink.com/

(pac bych rek, ze linky na warez se netoleruji, tak jsem ho editnul, doufam, ze lidem to pomuze a moderatori primhouri ocko, pripadne si take sosnou :wink: )

PS. me to na win2k neslo nainstalit, ale staci to na jinem pocalu instalnout a pak ten adresar prekopirovat a je to. Je to nejvetsi, ale take nejrychlejsi program a velmi velmi spolehlivy a ozkouseny!
Jo, normalne nechce zalohovat na sitove disky, ale kdyz si je mountnete, tak uz neprotestuje a jede :lol: :wink:
Obovovan NTFS 250G Maxtorek s 2G systemem a zbytkem jako NTFS data partion a zadna ztrata dat 8-) :up: :up: :up:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
tnema
Začátečník
Začátečník

GDB

Příspěvek od tnema »

Tak jsem vyzkoušl GetDataBack for NTFS. Celkem jednoduchej prográmek, takovej jakej sem potřeboval, prošel jsem celou strukturu adresáře, část filmů cca 30 jsem našel v jednom adresáři a v pohodě obnovil - 100%, ale jiný filmy, konkrétně se jednalo o zálohu mých orig. DVD :wink: , jsem prostě nikde nenašel, a to jsem ty adresáře prošel opravdu důkladně, jedno DVD sem našel až ve stromu v system-u, a to vím že sem ho tam na sto prosent nedával, ale kde je ten zbytek dat? Takže kudy vede jiná cesta pro obnovu toho zbytku?
ntb alzabook/rtx3070
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Definitivne zkus ten Easy Recovery :wink:
Me take GetDataBack nasel jen pulku a ztravil jsem tim skoro den a neco... Skoda casu to vubec poustet :sad:

Easy naslo vsechno, jen to ma 58MB nainstalovane :? :x
(nastesti se to da v pohode kopirovat, tzn.netreba instalovat, jak to jednou mas rozbalene, me to na w2k sp3 ani instalnout neslo, asi uz byly ty win nejaky spatny, nebo nevim... :( )
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“