Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

cool.user píše:doprdele froste ty jses fakt kreten nebo co? uvedom si ze ne kazdej tady ma 21" monitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil:
JJ jsem lama ja debil fazne ted myslel ze tam dam URL ale jaksi jsem silenec takze na to zapomenu ihned jak jsem vypadl z fora tak se se ihned vratil abych to zpravil.A ted od OT ju?
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Re: HL1

Příspěvek od frost.silenec »

palda píše:
frost.silenec píše:Hrajete nekdo HL1 (ne source) pres STEAM po netu. Je to trochu inej mazec nez OLDIE HL a aj kdyz je ted CSs a HLs tak je tam furt hafo lidi.

HL RULEZ!!
to uz ani ne... ale obcas ve skole po siti deathmatch, kdyz je cas (a dlouhy prestavky)
Vy mate ve skole STEAM? :lol: Myslim ze asi ne. Ja mam ted na mysli STEAM-ovej HL je o neco lepci nez ten OLDIE.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

Proč 21" monitor?
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Zarathustra píše:Proč 21" monitor?
pac zas daval obrovskej obrazek jako obrazek a ne jako dokaz tady clovek musel scrolovat ze strany na stranu jak blbec. ale konec ot a froste prosimte prestan to uz delat , uz ti to tady rikalo nekolik lidi porad dokola :wink:
0118 999 881 999 119 7253
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HL1

Příspěvek od palda »

frost.silenec píše:
palda píše: to uz ani ne... ale obcas ve skole po siti deathmatch, kdyz je cas (a dlouhy prestavky)
Vy mate ve skole STEAM? :lol: Myslim ze asi ne. Ja mam ted na mysli STEAM-ovej HL je o neco lepci nez ten OLDIE.
no driv myslim nebyl steam, tam je jeste starej HL (dokonce bez prvniho patche)... ja ho tam nedaval :roll:
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

Nazdarek lidicky
sem vcera prosel Nova Prospect a dost sem se lekal :)
no a ted sem v Entanglement a nevim jak dal viz obrazky:

http://bukvice.nazory.cz/obr/obrz.html

dik za pomoc :)
Naposledy upravil(a) Polonium dne ned 19. pro 2004, 10:57, celkem upraveno 1 x.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

predelej to na odkazy pls
to je to místo, kdy ti pomáhá alyx (kouka z monitoru), už jsi za tou děsnou řežbou?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

Slezman(CZE) píše:predelej to na odkazy pls
to je to místo, kdy ti pomáhá alyx (kouka z monitoru), už jsi za tou děsnou řežbou?
nevim presne za kterou ale vim ze uz sme naslyl jejiho otce a pak sem odesel a vona se jeste neozvala
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no asi nejsi, protože by sis ji teda fakt pamatoval (na easy jsem ji dokončil se zdravim 3% na pátý pokus), potom dosla myslim alyx a slo se jinam, tedka fakt nevim, poradne vse projdi, jestli nekde neni cesticka, co takhle vyskakat po tech bednach nahoru?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

to sem zkousel jenze me to tam nejde vyzkocit vubec
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tam se teďka musi neco stat a začnou tam lozit dementi, alyx te bude jeste znerovoznovat kecama jako "pricházeji odevšad", ja jsem tedka taky v tom vezeni, myslel jsem ze ti pomuzu, ale jsem tedka na zacatku toho entaglement
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

hmm tak dik :( ja se tam budu snazit hopsat a neco mackat.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

uz tam skoro jsem, ale musim na obed, po obede se tam vypravim
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Ta "desna rezba" nastane az potom, co vyndas z tech polic ty automaticky kulomety (sou tam 3), a rozestavis je... Pak se ozve Alyx, popreje ti hodne stesti a zacne na tebe nabihat XX vojaku. Uzij si to :wink:

To Slezman: Me to zas tak tezky neprislo, vyuzival sem dukladne fyziku a koncil se zdravim neco lechce pres 90% :twisted:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

mina píše:To Slezman: Me to zas tak tezky neprislo, vyuzival sem dukladne fyziku a koncil se zdravim neco lechce pres 90% :twisted:
jak si to udelal s tou fyzikou prozrad nam to :)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

hele zkus pobrat všecky krabice a barely co tam sou a pořádně se zabarikáduj, bacha vobčas ti tam hoděj granát
GL
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Polonium píše:jak si to udelal s tou fyzikou prozrad nam to :)
No ta zacnu... Ta akce, kdy vam Alyx rekne, ze mate vzit ty automaticky kulomety a rozstavit je zacne, az kdyz seskocite dolu do ty vezensky casti z toho "balkonu", kde je ta strazni mistnost (neprustrelne sklo). Staci teda seskocit dolu, pozbirat sudy a krabice a postavit si schody zpet nahoru :twisted:. Tam vynosit ty kulomety a rozestavit hned naproti tomu schodisti, ketrym se na ten balkon s tou strazni vezi leze. Vtip je pak v tom, ze vojaci behaj po tom schodisti nahoru a ty kulasy je kosej - vzhledem k tomu, ze neumej hazet granat odrazem o zed, nemuzou tem kulasum nic udelat - a ty kulasy sou 3, takze vyridej vsechny s prehledem... Jedninej hacek je v tom, ze par vojaku vybehne ze zdi naproti tomu schodisti a ty cek musi oddelat rucne...

Jinak jako nejvetsi akci osobne povazuji dobyvani tohodle komplexu spolu s tema antlionama jak nad vama litaj ty 2 mrchy s kulometama - vetsi sem v cely hre nezazil (resp. sem vzdycky vymyslel nejaky mufi trik, jak z akce udelat prochazku ruzovym sadem..)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

2mina: tak to je parádička! ted tam zrovna jsem, takze jdu na automat save a udelam vse podle tebe, hurá, hl2 rulezzzz

//je to fakt lepsi, udelal jsem si schody, vyskakl nahoru , puvodne jsem chtel zaházet cely schodiste, ale to sem nestih, tak jsme tam s robotkama spolupracovali, bitva o uplne necem jinym nez predtim :oops:
Naposledy upravil(a) Slezman dne pon 20. pro 2004, 10:31, celkem upraveno 1 x.
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Trochu odbočím: docela mě štve, že musím hrát ve stereu, když aktivuju 5.1, tak ten zvuk strašně zlobí. Vyřešil už někdo tento problém? Je to ovladačema? Používám totiž KX
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

HADES píše:Trochu odbočím: docela mě štve, že musím hrát ve stereu, když aktivuju 5.1, tak ten zvuk strašně zlobí. Vyřešil už někdo tento problém? Je to ovladačema? Používám totiž KX
mam stejny problem, jak s ofic. od creative, tak hlavne s KX, pry to je problem uplne vsude a mel to vyresit patch, me bohuzel nic nevyresil. jednalo se o lupance a zretelne sekani zvuku, ovsem vzhledem k me konfiguraci je to asi pochopitelne :( , v nejakem foru se tim zabyvali... myslim ze to bylo primo na valve a bylo tam i reseni, ktere mi nepomohlo
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“