Podarilo se mi pri presouvani volneho mista mezi partition resetovat pocitac. Obe casti jsou uz pristupne, ale vsechny fotky ve formatu jpg, co jsem mel na jedne z nich jsou corrupted.
Da se s tim neco udelat ( krome toho, ze bych to nafotil znova? )
Dik
To jsem zkousel, nefunguje. Nektere ty soubory maji spravnou velikost, ale jsou v nich spatna data - malou cast jsem mel na FTP, velikost nekdy sedela, ale znaky naprosto odlisne. Nektere jsou uplne jete a obsahuji uplne blbiny napr.
2004-11-16 05:30:41: Duplicate file will not be shared: shared files\Downloaded\DVD burned\DVD 8\Knihy\Kafka Franz\Kafka F. - Povidky.pdf (Velikost: 430294 B) Dupe matched against: shared files\Downloaded\DVD burned\DVD 8\Knihy\Kafka F. - Povidky.pdf
a to se opakuje az do konce souboru. Jsem si docela jisty, ze je to v pytli, ale kdybyste nekdo mel nejaky zablesk geniality, tak mi prosim napiste. Dik
...jestli jsi od te doby neco zapisoval na disk, tak jsi fakt v haji... Staci i malo... A jde to do kytek. Nemas to estle na CF karte, nebo jakou pouzivas? Undelete se da dat i na ni, a estlize na ni nebylo zapisovano, tak se 100% uspechem...!
Hope this helps...
Vim jak nasere ztratit kvuli blbemu pocalu/vypadku elektriny svou praci...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire "I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Já si myslím, že v tomhle případě Ti žádnej soft kromě nějakýho disk editoru nepomůže... pokud jsi je nepřepsal, tak tam ty data jsou, ale nemáš info o začátku a dýlce souboru, případně obsazených sektorech, protože jsi zničil allocation table...
Za předpokladu, že ty obrázky nebyly nějak šíleně fragmentovaný, bys mohl mít úspěch - vždycky si podle hlavičky jpg souboru najdi začátek a zkus hlavičku + následující binární data zkopírovat někam a potom ořezat/doplnit... no možná fakt bude rychlejší to znova nafotit...