KT266(A) a problem s RADEONY

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KT266(A) a problem s RADEONY

Příspěvek od Guzii »

Můžete mi potvrdit, že takhle kombinace není good? Brácha měl výše zmíňěnej chipset a R8500 a neustále mu padaly gamesy. Včera jsem byl u kámoše a zdá se, že má stejnej problém.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: KT266(A) a problémy s RADEONY

Příspěvek od Sentenced »

Guzii píše:Můžete mi potvrdit, že takhle kombinace není good? Brácha měl výše zmíňěnej chipset a R8500 a neustále mu padaly gamesy. Včera jsem byl u kámoše a zdá se, že má stejnej problém.
Pamatuju si ze jsem mel jednou na zakaznikove PC totalni problem na KT266A a Radeonu 9100 .. Bohužel uz si nepamatuju jak jsem to vyresil :( Myslim ze metodou pokus omyl s ovladacema.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Lien
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lien »

I já to můžu potvrdit, i když jen na půl.
MSI K7T 266Pro + Windows XP + ATI Radeon 9500 (9600, 9600Pro) = 2 dny instalací ovladačů, service packů, VIA 4v1 atd... po max. 10 minutách jsem se dostal do stadia, kdy mi Windozy napsaly že "Ovladač pro ATI bla bla bla... zkolaboval a byl vypnut"... pak restart.
Nakonec jsem v XP stáhnul akceleraci grafické karty na minimum (tedy na 0) - na kanc. práci a progr. mi to stačí a potupně nainstaloval Win98SE, kde mi to běží nadrc a bez jediného problému.
Teď se rozmýšlím nad novou deskou... :(
cyphE
Nováček
Nováček

Příspěvek od cyphE »

Ja nee...

Mam KT266 a Radeona 7500, vse OK, bez jedineho problemu, jak pod WinXP, tak pod Win98 a WinME. Videl jsem taky bezet na KT266A Radeona 8500 a to same, bez nejmensich problemu... Vse je na spravne konfiguraci a vyberu ovladacu!

cyphE
Lien
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lien »

cyphE píše:Ja nee...

Mam KT266 a Radeona 7500, vse OK, bez jedineho problemu, jak pod WinXP, tak pod Win98 a WinME. Videl jsem taky bezet na KT266A Radeona 8500 a to same, bez nejmensich problemu... Vse je na spravne konfiguraci a vyberu ovladacu!

cyphE
Tak to mi tu kombinaci poraď a já na tvou počest půjdu do kostela zapálit svíčku a v modlitbách ti budu blahořečit. :wink:
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brácha

Příspěvek od Guzii »

No brácha měl JW266A a R8500 od Herkulesa. Třeba P IGI2 mu spadl už při úvodním videu, kdy letíte letadlem.
Hra prostě najela v poho, ale jak se přešlo na něco víc, tak buď zamrzla nebo se stratil signál jdoucí do monitoru. Nejdřív myslel, že je to zdrojem, páč 8,5 taky něco spapá. Koupil Fortna(nebo jak se to píše) 350w a pořád to stejný. Nakonec koupil novou desku s KT400A(taky JW) a vše v pohodě. Sice ji po 2 měsících odpálil, ale co nařvete:) teď má KT600 a taky vše v poho.
Janikbanik
Začátečník
Začátečník

Problemy s Ati na kt 266a

Příspěvek od Janikbanik »

No ja som cital na stranke mojej dosky, ze po jednom z novsich biosov nez bol povodny "nepojde" radeon 8500 ...
Ja som flashol - kvoli taktovaniu, ale nie tymto anti 8500-vym biosom.
Kupil som xtasy 9100 (64MB - 128 bit) a no problem - nemozem sa stazovat. Zatial slape ako ma, ziadne chyby atd... :D
Q6600 G0@3GHz | TRUE 120 | 965P-DS3 r.3.3 | 2x2GB A-DATA 1066 | Sapphire HD 5850 + Acc. S1 | WD640AAKS + HD103UJ | SH-S223Q | Audigy 2ZS | Fortron B.S. 500 W | Samsung T220 | Logitech MX518 | Chieftec MX-01SL-D modded
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

RE no problema

Příspěvek od Guzii »

R9100 je pouze přejmenovaný R8500. Hardwerový rozdíl mezi těmi čipy není.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“