Zvukove upozorneni na soukromou zpravu...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

trodas píše:Chces rici, ze forum.pctuning.cz je bakana stranka, jenz mi chce natentovat do pocalu jen same hruzy a desy? :x
hehe :-D To asi ne ale nevím proč používáš 3 prohlížeče když Firefox je nejlepší :roll:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Pod IE6 Nástroje - Možnosti internetu - karta Zabezpečení - Vlastní úroveň - Skriptovat a Spouštět ovládací prvky ActiveX - vše zakázat.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

XPM - kdyz me nevyhovuje... :( :( :( ...takze jen na bakane stranky... :(

Lemra - jako docasne reseni by to mozna slo - jeste mi ale povez, co vsechno mi s timhle nastavenim prestane fungovat? :? :(
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

trodas píše:...co vsechno mi s timhle nastavenim prestane fungovat? :? :(
Přece zvukový upozornění na příchozí SZ... :)

Jinak zákazem ActiveX nepřijdeš o nic užitečnýho. Aspoň teda o ničem nevím... prohlížeč Tě stejně na stránce obsahující nějakej plugin upozorní, tak to můžeš porovnat...
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Ok ok, dekuji moc za dobry tip a zkusim to bez toho - zrovna prisla SZ a zadnej hluk, uffff! To je uleva, diky :wink: :)

Ale radej to spravte, kluci sikovni, pac mam desnej strach, ze se casem najde neco, co bude tyhle ActiveX prvky vyzadovat a ze je budu muset zapnout a bojim, bojim... :(

Dejte nam option, dik! :)
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

trodas píše: Dejte nam option, dik! :)
Máš ji v nastavení svýho profilu...
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Myslis nastaveni:

Upozornit na příchod nové soukromé zprávy...?

...anebo...

Otevřít nové okno při příchodu nové soukromé zprávy...?

...oboje jsem samo davno mel na NE a stale to delalo! Jinak bych sem nepsal, kdyby se to dalo vypnout, to ja nejdrive zkousim a az pak si stezuji, ze neco nejde... :(
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Lemra - tam musim rici, ze po trose testovani jsem z hruzou zjistil, ze dost odstanich for, co navstevuji pouzivaj ty zpropadeny ActiveX prvky, takze pri kazde zmene/reloadu/refreshi page vysokoci ono, hlasici ze nejde ActiveX prvek spustit a stranka mozna nebude vypadat jak ma, eh... :? :(

Takze to - bohuzel - neni reseni, jen velmi nepoholdna docasna zaplata... Ledazeby se nekde tyhle ActiveX nejede hlasky daly vypnout, ono ty pages vypadaji (krome reklam) stale docela pouzitelne, takze... Mozna by bylo i dobre ActiveX nemit zapnute z bezpecnostniho hlediska... :wink:

...kdyby to tak neobtezovalo... :(
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Zamčeno

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“