GTA: San Andreas (před vydáním)
Moderátor: Baneshee
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

No tak to by mě taky zajímalo na jakým DVD to bude, protože kámoš už to hraje na PS2 (pálenou vezi) a ta je na normalním Memorexu, chlápek kterej mu to vypaloval tvrdí že už to dohrál.
Mě se to moc nezdá, proč by Rockstar říkal že to bude na DL DVD a piráti by to měli na obyč., podle mě je to nějakej shit. Asi to bude ta nehotová uniklá verze, ale říkat mu to nebudu (nechci mu zkazit radost).
Hrál sem to u něj asi hoďku a už se moc těším na PC verzi, je vidět že HW PS2 už má svůj zenit za sebou (malá dohlednost, občasný škubnutí), ale jinak je to GTA a to je super.
Mě se to moc nezdá, proč by Rockstar říkal že to bude na DL DVD a piráti by to měli na obyč., podle mě je to nějakej shit. Asi to bude ta nehotová uniklá verze, ale říkat mu to nebudu (nechci mu zkazit radost).
Hrál sem to u něj asi hoďku a už se moc těším na PC verzi, je vidět že HW PS2 už má svůj zenit za sebou (malá dohlednost, občasný škubnutí), ale jinak je to GTA a to je super.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- DIVAD
- Začátečník

-
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- DIVAD
- Začátečník

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

No tusil som ze asi to mebude pravda ale ozval sa druhy kamos (nepoznaju sa)Carlos píše:DemosTano11 píše:podla mna to bude urcite na DVD ci na dvoch alebo na dvojvrstvovom
to uz je jedno
kamos tvrdi ze to ma na 3CD DEMO verziu (prve cele mesto, s misiami)
a me to neche dat to ma poriadne serie, ale nieco nato vimislim
![]()
![]()
![]()
PS:sory za vyraz ale nezabili by ste ho???skvělej kámoš.
a tvrdi mi ze to vie zohnat!!!
Zatial cakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked to zozenie ozvem sa !?
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
At je na tom deko pravdy nebo vubec nic, tady se to opravdu řešit nebudeOrist píše:lidid,co je pravdy na tom ze uz existuje nejaka piratska kopie pro PC, ma to bejt naka beta verze,nejak osekany nebo predelany z konzole...![]()
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Ivo Adam
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Grand Theft Auto: San Andreas bude buď na 12 CD nebo 1 dvouvrstvé DVD! Je to 100%!!!!!!!! A na PC a Xbox výjde v Evropě počátkem června 2005 a v USA přesně 7.července 2005! U nás bude o měsíc dřív než u amíků! Je to divný ale je to tak 
CPU: Intel Pentium 4 - 2,4 GHz, RAM: 2*256 MB DDR400, VGA: ATI Radeon 9600 SE - 256MB,
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dalo se cekat, ze to bude velky, kdyz je to 3x vetsi nez VC, ale 12CDIvo Adam píše:Grand Theft Auto: San Andreas bude buď na 12 CD nebo 1 dvouvrstvé DVD! Je to 100%!!!!!!!! A na PC a Xbox výjde v Evropě počátkem června 2005 a v USA přesně 7.července 2005! U nás bude o měsíc dřív než u amíků! Je to divný ale je to tak
To se mi nechce verit, ze by u nas hra byla driv nez u amiku
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim, na obalu to neni napsano... ale kamarad to ma vy****** a pry jen na jednovrstvem (nema dvouvrstvou vypalovacku)... ale nic jsem nerek...martin_CZ píše:neni to dvd precejen dvouvrstvy? ma to bejt naky to DVD+R9, nebo tak nejak, kdo se ma v tech oznacenich vyznatpalda píše:mno ja to mam na PS2 a jedno obyc DVD
- DrPepper
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
GTA SA BRUTAL
Jako San Andreas sem si zahrál u kamoša na PS2 a myslel sem že se po*eru...Je to brutalita nejvyššího kalibru..Kazila mi dojem jen omezená hratelnost na PS2...Prostě virtuální život se dostal do mezí který bych nečekal...Dostaly mě garáže na tuning aut..To je mooc!Až to vyjde na PC tak to bude absolutní bomba!PRostě je to HARDCORE!
Umíte si vůbec představit co by mohlo přijít po SAn Andreas?čekám možnost pohledu z první osoby...Pak by to bylo už skoro dokonalý....A co takhle multiplayer?
Umíte si vůbec představit co by mohlo přijít po SAn Andreas?čekám možnost pohledu z první osoby...Pak by to bylo už skoro dokonalý....A co takhle multiplayer?
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA SA BRUTAL
no nevim, takova mafia nebo CSI (myslim ze to je ono) sou taky ze 3. osoby a nejak to nevadi.. aspon vidis ty auticka pekne zvenku... a v 1. osobe by museli este dodelavat interiery aut a tak... moc praceDrPepper píše:Umíte si vůbec představit co by mohlo přijít po SAn Andreas?čekám možnost pohledu z první osoby...Pak by to bylo už skoro dokonalý....A co takhle multiplayer?
MP? asi jako dotedka - MTA http://www.mtavc.com
ASUS F3T
- kuavik
- Mírně pokročilý

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Všechno, co jste chtěli vedět o GTA - San Andreas ...
http://gta.eo.cz
http://gta.eo.cz
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý