Problém s DVD/RW PLEXTOR PX-712A
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém s DVD/RW PLEXTOR PX-712A
Bry den, mam vypalovacku od Plextora PX 712-A a nevim jestli mi blbne buffer nebo je to normalni. Pri vypalovani CD mi spodni ukazatel v neru (buffer level) ukaze, ze se buffer naplnil na 98-99% a tam zustane az do konce vypalovani. Pri vypalovani DVD mi ale ukazatel porad blbne - chvili je na 100% pak klesa az na 5% a pak zase nahoru. To vse je otazka nejakych 8 sekund, takze se mi tam ten ukazatel porad takhle mihota a ja nevim jestli je to normalni a nebo jestli je neco spatne. Hlavne si myslim ze v tu chvili kdy je buffer skoro prazdny mi vypalovacka nevypaluje, takze to vypalovani hodne zpomaluje. Vypalovani jednoho 4.7 GB DVD 4nasobnou rychlosti mi zabere zhruba 30 minut. Mam tedy neco s buffrem nebo je vse OK. Dekuji za jakoukoliv radu 
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Taky napiš, jakou verzi nera používáš, když tak stáhni nejnovější 6.6.0.1. Nejnovější verze firmware do mechaniky je 1.05. Spusť Nero Info Tool, tam zjistíš tu svojí. Nejnovější firmware stáhneš zde - http://www.plextor.be/technicalservices ... -Recorders
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to divný - když sem měl starý firmware, blblo mi to jen u vypalování DVDcek, ted sem si stahnul ten nejnovější a blbne mi to i u vypalováni CD - moc sem si nepomoh. Mam XPcka s 1. servis packem, AMD Athlon Xp 3000+, 1 GB RAM, 160 GB HDD od WD, Geforce FX 5900 XT, Asus A7N8X -E Deluxe. Přemejšlim o tom, že tu mechaniku budu reklamovat. Nemůže to bejt tim, že mám špinavou čočku???
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- HADiCE
- Začátečník

Mam ten samej problém
Stejný problém se mi objevil (asi) po instalaci SP2 do woken. Bufer mechaniky se vyprazdnujě úplně do šrotu.
Těžko to bude nějakou vadou. Mám Plextor CD-R Premium a Plextor DVD 708 a dělají to obě (mají nejnovější firmwary). Není to ani závislé na softu. Problém se objevuje v Plextoolsech i v Neru (6.6.0.1).
Navíc pálim pořád na stejný média (TDK a občas Verbatim).
Je to madrfakr.
Těžko to bude nějakou vadou. Mám Plextor CD-R Premium a Plextor DVD 708 a dělají to obě (mají nejnovější firmwary). Není to ani závislé na softu. Problém se objevuje v Plextoolsech i v Neru (6.6.0.1).
Navíc pálim pořád na stejný média (TDK a občas Verbatim).
Je to madrfakr.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
- HADiCE
- Začátečník

dělá to ten Shit Pack 2
DMA mám zapnutý. Když necham v Neru otestovat maximální rychlost pálení, tak mi poví 45 MB/s.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- de_ny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HADiCE
- Začátečník

Tak mě se to spravilo.
Nevim proč ani jak, ale začalo mi to fungovat normálně. Že by nějaká záplata vod MS 
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- HADiCE
- Začátečník

Je to na levačku
Tak ti nevim Karle. Servisnim péčkem to nebylo.
Když pálim 4x DVD tak to ani nevzdechne, ale 8x už ten madrfakr buffer lítá jak vzteklej. To stejný u CD. Nižší qalty v pohodě, vysoký v pr...
Přeinstalovat wokna se mi fuckt nechce.
Když pálim 4x DVD tak to ani nevzdechne, ale 8x už ten madrfakr buffer lítá jak vzteklej. To stejný u CD. Nižší qalty v pohodě, vysoký v pr...
Přeinstalovat wokna se mi fuckt nechce.