LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LOTR: Battle for Middle Earth
Všechny tři díly filmu pána prstenů a v jedné hře je to možné? fanoušci pána prstenů se konečně dočkají (snad) kvalitní hry téma Pán Prstenů. Bude to 3D strategie založená na engine pěkného Command and Conquer: Generals. Autoři slibují netradičně i multiplayer obsahující příběh, takže se proti sarumanovi z opravdovou IQ (pokud ten dotyčnej není na strategie levej).
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ono je to těžký - LOTR - ROTK toho nemá s "duchem Tolkienova pribehu" moc společnýho... Je to proste bezduchá rubačka. Otazka je, jestli nahore zminovana hra bude neco vic nez bezduchá RTSJiri Drak píše:Me osobne se libil i LOTR-ROTK, takze bych polemizoval s tim, ze se konecne dockaji kvalitni hry na toto tema
Chtelo by to poradny RPG na téma LOTR
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Vizi
- Začátečník

- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky doufám že to nedopadne podobně jako s opěvovaným BREED, ze kterýho se nakonec vyklubala nedodělaná kravina s hezkou grafikou.Visitors píše:Zdarec no koukal sem se na obrázky ze hry a vypadá to pěkně ,už se nemůžu dočkat jenom doufám ,že pěknost grafiky nezakryje hratelost hry jak to u některých her vyšlích poslední dobou bylo. Ale jinak to prej má vyjít někdy v prosincu 2004.....
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
videl sem nejake screeny a videa,moc se na to tesim
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- J X P
- Středně pokročilý

- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no je to lepsi nez generals,uz sem okusil par misi a je to hodne navykove:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Fofrer
- Začátečník

- Pajoncek
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- J X P
- Středně pokročilý

neni dobra ... je vyborna .... sice mi nejsou nektere principy jeste stale jasne, ale takhle mne uz dlouho (ani nevim jak) zadna strategie nezaujala a ve 3D jeste nikdy zadna ... mozna B4ME prokopala cesticku i ostatnim hram tohoto typu
.
Co mi ale tady chybi nebo nevim jak udelat (manual nepomohl):
1. Rozdelovani jednotek (po chybnem slouceni je jedina cesta smrt)
2. rotovani po jednotkach pomoci klavesy (nekdy nekde nejakou zapomenu a hledat ji scrolovanim ...)
3. rotovani po budovach pripadne volnych stavebnich slotech(jak mam sakra vedet kde je v Helmove Zlebu nebo u Minas Tirith kde co rozmisteno)
4. Vytvareni skupin pomoci nekolika klaves ... aby mohli byt stejne jednotky jak pod 1 tak 2, pod 2 by bylo ale napr jednotek vic, proti silnejsimu utoku.
Co mi ale tady chybi nebo nevim jak udelat (manual nepomohl):
2. rotovani po jednotkach pomoci klavesy (nekdy nekde nejakou zapomenu a hledat ji scrolovanim ...)
3. rotovani po budovach pripadne volnych stavebnich slotech(jak mam sakra vedet kde je v Helmove Zlebu nebo u Minas Tirith kde co rozmisteno)
4. Vytvareni skupin pomoci nekolika klaves ... aby mohli byt stejne jednotky jak pod 1 tak 2, pod 2 by bylo ale napr jednotek vic, proti silnejsimu utoku.
---
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ad 1,2,3 na to jsem taky neprisel, myslim, ze to nejde, ale nastesti se bez toho da v pohode obejit, protoze dobre vytrenovane jednotky, uz prakticky neumiraji.J X P píše:Co mi ale tady chybi nebo nevim jak udelat (manual nepomohl):
Ad 4 jedine pouzit shift pro spojeni vice skupin.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ta hra vypadá zajimave, sice jsem čekal trochu víc a uz ted vim, ze hra roku to u me rozhodne nebude a pozici HL2 a FC to nema šanci ohrozit, ale zabaví to a to je hlavní 
Prijde mi to celkove dost jednoduchý, zadna velka strategie, proste rubanice
Celkove me Generals chytly daleko víc, ale to je dany asi bojovyma jednotkama, prece jen me baví vic na nekoho prdnout atombombu nez ho tam šípovat a sekerníčkovat
Ale hra je to prijemná...
Prijde mi to celkove dost jednoduchý, zadna velka strategie, proste rubanice
Celkove me Generals chytly daleko víc, ale to je dany asi bojovyma jednotkama, prece jen me baví vic na nekoho prdnout atombombu nez ho tam šípovat a sekerníčkovat
Ale hra je to prijemná...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- J X P
- Středně pokročilý

Tak jsem to uspesne dohral, pravda na easy, ale tahle hra si zaslouzi opakovani minimalne i na medium (na hard jsem asi moc mekky). V kazdem pripade je tady trosku problem s vyvazenosti misi. Chvilkama je to opravdu narocne, chvilkama je to ... no, velmi snadne. Trochu me mrzi stupidita AI, ale to uz se holt neda nic delat ... co me ovsem nadchlo a zaroven zdeptalo byla zaverecna bitva u Black Gate. Nastavel jsem jednotky na strategicke misto u vchodu a asi 15 minut je kosil. Pak ovsem vylezli Oliphnati a takovy ty velky opicaci (nevim jak se jmenuji) a ouha. Njedriv mi umrel Gandalf, pak Gimly a hned za nim asi 150 vojaku behet 30 vterin. NAstesti save/load me zachranil. Pomohlo az stazeni vsech jednotek a prehrazeni, pravda .. s Oliphanty to bylo narocne, ale vcasnym stazenim a lecenim jednotek se mi podarilo uchranit pred ztratama.
jak to vypadalo je na obrazku .. koukejte nalevo dolu, na mapu, ale je pravda, ze jsem mohl udelat screen jak se na mne vali

Zacal jsem to i za druhou stranu, ale je to takove divne ... tak uvidime zda to vubec dojedu
.
jak to vypadalo je na obrazku .. koukejte nalevo dolu, na mapu, ale je pravda, ze jsem mohl udelat screen jak se na mne vali

Zacal jsem to i za druhou stranu, ale je to takove divne ... tak uvidime zda to vubec dojedu
---
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ono je sice pravda, ze i na medium je AI nic moc a nedelam si iluze, ze to bude na hard lepsi, ale kdyz to hrajes na easy, tak si prece nemuzes stezovat na AI. A narocnost mi neprijde nijak zvlast vysoka ani na medium, pokud mas vycvicene a upgradovane jednotky, tak pocitacovy nevycvivene nemaji prakticky zadnou sanci pokud nemaji mnohonasobnou prevahu a v utoku nebo kritickych chvilich ti pomuzou powers.J X P píše:Tak jsem to uspesne dohral, pravda na easy, ale tahle hra si zaslouzi opakovani minimalne i na medium (na hard jsem asi moc mekky). V kazdem pripade je tady trosku problem s vyvazenosti misi. Chvilkama je to opravdu narocne, chvilkama je to ... no, velmi snadne. Trochu me mrzi stupidita AI
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No já jsem odehral dalsich pár misí a doufam ze se to zmení
Zatim tam beham jak trotl se skupinou rohirrim na koních a rozjizdim skrety, vcerejsi mise me krute nebavila, opravu 10ky skretu posilany furt na moji zakladničku, ja je vzdycky rozjezdil a zmasakroval, ale bylo to furt kolem dokola, bez nápadu ... nuda.
snad budou dalsi mise lepší ....
Zatim tam beham jak trotl se skupinou rohirrim na koních a rozjizdim skrety, vcerejsi mise me krute nebavila, opravu 10ky skretu posilany furt na moji zakladničku, ja je vzdycky rozjezdil a zmasakroval, ale bylo to furt kolem dokola, bez nápadu ... nuda.
snad budou dalsi mise lepší ....
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: