lupnuti v repro pri startu a vypnuti PC

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

...anebo nekde vykopat starou revizi Genius 5.1 HT :lol: ...jak rikam, ta naskakovala do "stand-by", takze problem resila.
Nevim, ktereho imbecila napadlo to predelat, eh... :x Nastesti nemam tak vykonne repraky, aby mi to shodilo 25A jistic pred domem, ale... :(

Jsem rad, ze se ti fotky libi a do destilky jsem pridal jen HyperLube kapalinu
http://www.hyperlube.com/prod_cool.asp
na odstraneni povrchoveho napeti vody :wink: Je zelena a vypada to docela cool.
Furt 100x lepsi jak ta ruzova od WaterWetteru :oops:
(pripadal jsem si jak v bordelu ci tak neco... :? )
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

trochu sme odbocili od tematu. pokud ta zelena potvora neumi spravit lupani v repro tak uz ju sem nelijte :-)
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Odstraněno OT o "zelené kapalině" :-D

to, co popisujete se u výkonnějších soustav řeší zpožděným připojením a předčasným odpojením reproduktorů (nebo koncovéhé stupně)

//TomV : Proto tam taky při zapnutí a vypnutí cvaknou ty relé - schválně si toho všimněte.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

jak mam udelat spozdeni abych nestracel kvalitu zvuku?? mam tam nacpany pozlaceny konetory a takovi drahy prasecinky a ted si tam dam doma cinem spajenej spozdovac. to asi ne
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“