Jetway radeon 9550 ultra *OC* - problém s instalací..:(

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
SairusCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SairusCZ »

janis píše:Stránka o kartě je tady:
http://web.telecom.cz/jadzi/
Nic moc, nechtěl jsem se s tím párat, sorry :oops:
V kazdem pripade by bylo uplne dokonale kdybys tam dal ty biosy ke stazeni a nebo napsal navod pomoci jakeho programu a s takymi prikazi se to ma flashnout .)
ECS K7S5A@OC BIOS(66/66-200/200), Athlon 2200+@2400+ (150*13.5=2025Mhz) 1.5V,HIS r9600pro 128-bit 256MB 325/180@420/230, 512RAM DDR333, 40+10+8GB disky
3Dmark2001->8500b.
3Dmark2003->3500b.
3Dmark2005->1400b.
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Stránka už je předělaná, ty BIOSy a utility tam píchnu, zatím mi nejde zafixovat pozadí - teda jde, ale jen v Exploreru.Postupně tam nahážu i odkazy na zajímavý sajtny atd.
2Sairus: mám-li být upřímný, pokud bych kupoval teď po tom, co si tu můžeš přečíst, asi bych bral GeCube, kdyby ji v TS měli.To ale nehrozí a JW mi šlape, takže je to jen co kdyby......
Phix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Heuréka....

Příspěvek od Phix »

Jen se podělím o to, jak jsem ji rozchodil já.
Mám sic verzi 256 MB, a taktéž z TS, a ty samé problémy, zde uživateli popsané.
Ale po tomhle víkendu, již konečně jedu na 100pct.
-čistý install Win XP (ale bez SP1!)
-instal DirectX 9.0c
-instal ATI Catalyst 4.12
-poté SP1, SP2
-nahodit zbytek ovladačů
-a nakonec ovladače VIA (14.55).
A po to všem, jsem to konečně rozjel a vivat pařba
!!!!!
Athlon 2000+, 512 DDR 400, MSI KT6 SLR (via600), Radeon Jetway 9550 O/C 256 MB, Leadtek Winfast Expert, SATA Seagate 120 HB, DVDRW LG 4120, SB Audigy
SairusCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vyprodano :(

Příspěvek od SairusCZ »

To jsem rad ze ste vsichni ty grafarny rozfachali :) Ale ja mam dalsi problem :( Potrebuju si koupit dve Jetway-ky ale t TSBohemia uz je nemaji :((( proto se vas chci zeptat kterou jinou mi doporucite za podobnou cenu a se stejnymi moznostmi taktovani (vym ze se tu psalo hodne o GeCube, ale nevim jaky typ 9550 je nejlepsi). Nebo poradte kde jinde by se dala po internetu obednat ja Jetway ;) protoze v Bohemce uz ji asi mit nebudou :(( (maj tam napsano ze nejdrive po vanocich ale tomu moc neverim.....:(
ECS K7S5A@OC BIOS(66/66-200/200), Athlon 2200+@2400+ (150*13.5=2025Mhz) 1.5V,HIS r9600pro 128-bit 256MB 325/180@420/230, 512RAM DDR333, 40+10+8GB disky
3Dmark2001->8500b.
3Dmark2003->3500b.
3Dmark2005->1400b.
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

Zdravím všechny jsem taky rád že se vám tyto karty podařilo rozjet,aspoň mám nové poznatky kdybych je do budoucna potřeboval ale jinak muj nazor
je pořád stejný kdo má čas at se stím trápí jak dlouho chce ale plno lidí čas nemá a z jednoduché výměny graf.karty by se pro ně stala noční můra.Co mi na tom nejde do hlavy:Někomu jede s fastwrite někomu zas jen bez,někomu jede na XP SP1 a někomu jede zas jen na XP bez SP,někomu na všech ovladačích někomu jen na určitých typech,někomu na Agp 8x,někomu jen 4x a přitom je to pořád stejná karta.Prostě to nechápu ještě jsem se s ničím takovým nesetkal přitom to jsou kolikrát stejné čipové sady.Já sám bych to zkusil,protože vím že se té karty kdykoli zbavím ale někdo vybírá dlouho kartu aby ušetřil přijde do obchodu tam mu řeknou že za ty prachy je to bezkonkurenční a jde přetaktovat na ty a ty MHz potom to donese domu a pokud trochu nevi o co jde je v p....i.Tak ji donese zpátky ti mu ji otestuji a řeknou že jede v pořádku,tak je poprosí at mu ji tam za menší provizi nainstaluji.Když budou vědět o co jde tak se jim podaří(možná taky ne?) a hned je z karty za 2500 karta za 2800 a to se musí modlit aby ho někdy nečekal reinstal nebo aby se bál nahrát třeba SP2 atd..
Samozřejmně musím do toho započíst i spokojené zákazníky těch bude asi taky spousta.Ale divné je že to výrobce nikde netestoval a nikde nic nenapsal
nebo o tom moc dobře věděl že jsou takové problémy a raději se k tomu nevyjadřoval,každopádně kvůli dalšímu prodeji by se stím mnělo něco dělat
buď VIA,nebo JETWAY.Není každý zkušený jako vy zde,pro někoho je slovo bios španělská vesnice.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
SairusCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SairusCZ »

jajapv píše:Zdravím všechny jsem taky rád že se vám tyto karty podařilo rozjet,aspoň mám nové poznatky kdybych je do budoucna potřeboval ale jinak muj nazor
je pořád stejný kdo má čas at se stím trápí jak dlouho chce ale plno lidí čas nemá a z jednoduché výměny graf.karty by se pro ně stala noční můra.Co mi na tom nejde do hlavy:Někomu jede s fastwrite někomu zas jen bez,někomu jede na XP SP1 a někomu jede zas jen na XP bez SP,někomu na všech ovladačích někomu jen na určitých typech,někomu na Agp 8x,někomu jen 4x a přitom je to pořád stejná karta.Prostě to nechápu ještě jsem se s ničím takovým nesetkal přitom to jsou kolikrát stejné čipové sady.Já sám bych to zkusil,protože vím že se té karty kdykoli zbavím ale někdo vybírá dlouho kartu aby ušetřil přijde do obchodu tam mu řeknou že za ty prachy je to bezkonkurenční a jde přetaktovat na ty a ty MHz potom to donese domu a pokud trochu nevi o co jde je v p....i.Tak ji donese zpátky ti mu ji otestuji a řeknou že jede v pořádku,tak je poprosí at mu ji tam za menší provizi nainstaluji.Když budou vědět o co jde tak se jim podaří(možná taky ne?) a hned je z karty za 2500 karta za 2800 a to se musí modlit aby ho někdy nečekal reinstal nebo aby se bál nahrát třeba SP2 atd..
Samozřejmně musím do toho započíst i spokojené zákazníky těch bude asi taky spousta.Ale divné je že to výrobce nikde netestoval a nikde nic nenapsal
nebo o tom moc dobře věděl že jsou takové problémy a raději se k tomu nevyjadřoval,každopádně kvůli dalšímu prodeji by se stím mnělo něco dělat
buď VIA,nebo JETWAY.Není každý zkušený jako vy zde,pro někoho je slovo bios španělská vesnice.
Hele v popisu sveho PC nemas tam nejakou blbost? (preklep?) ty frekvence na grafarne jsou nejake divne nebo rozhazene .) Ta tvoje infinity jde pretaktovat dobre? .)
3Dmark2001->8500b.
3Dmark2003->3500b.
3Dmark2005->1400b.
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

Jo jsem to spletl ted uz je to v poradku,myslim že u nich bude tech Biosu trochu vic protoze kamos ma jasdro v zaklade na 432 a já na 475.paměti máme stejné 702MHz
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

SairusCZ píše:
jajapv píše:Zdravím všechny jsem taky rád že se vám tyto karty podařilo rozjet,aspoň mám nové poznatky kdybych je do budoucna potřeboval ale jinak muj nazor
Hele v popisu sveho PC nemas tam nejakou blbost? (preklep?) ty frekvence na grafarne jsou nejake divne nebo rozhazene .) Ta tvoje infinity jde pretaktovat dobre? .)
Jajopv, ty děláš přece taky v PC shopu (nebo ne?) -Habro, Vahala - to je fuk, ale mezi náma: už jsi někde v obchodě s HW slyšel, že ti prodavač řekne, že tahle karta je super a jde PŘETAKTOVAT na xy MHz? Není náhodou jakýkoliv zásah do nastavení porušením záručních podmínek?
Možná mezi čtyřma očima ti to známej prodavač řekne, ale stopro ne u pultu ve frontě zákazníků.... :wink:
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

2Sairus:
Tak zkus tu GeCube, popřípadě nějakou 9600 Pro s dobrýma pamětma - některý 3D Clubky mají 2,8 ns paměti, což je solidní potenciál pro OC.
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

No to by jsi se divil jak je tato věta u některých obchodníků oblíbená "jde v pohodě přetaktovat na tolik...Mhz",samozřejmě jak komu se to dá říct,dneska se zákazníci lákají na vše a oni na to slyší protože by chtěli za málo peněz hodně muziky a pokud vím jestli tomu zákazník rozumí tak proč mu neříct že je lepší vzít třeba celeron kterej jde v pohodě přetaktovat o 1GHz nahoru než Sempron,už není doba switchování a dlouhému koukání do manuálu.Ba naopak některé karty jsou na taktování jak vyšité a je i na instal cd na to software tak proč ne.Samozřejmně že ho upozorním na záruku.Jo není to už ta doba kdy jsem spálil PIII a byl z toho neštastnej o kolik jsem přišel peněz pokud má aspoň trochu slušnou desku tak se nemůže nic stát.A jak na to taktování aby se nic nestalo to už se dozvi tady od nás nebo jinde,nebo z knížek,na téma taktování je jich tu taky už dost.A pokud jde o záruční podmínky myslíš že ti to zákazník řekne že to taktoval a že to spálil?To ti nikdo nepřizná raději zkusí zalhat kdyby to náhodou vyšlo.A pokud tomu zákazník nerozumí tak mu prodavač pokud chce vnutí cokoliv,jen aby se toho zbavil,bohužel takový zákazníci jasou taky potřeba,protože jinak by byli neprodejných věcí plné sklady.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“